Kommentarer (15)

 • Psykolog med Botox: folk, der vælger at få Botox, brystforstørrelse eller andet er jo ikke nødvendigvis utilfredse med deres udseende, måske ønsker de bare at lave lidt om, prøve et andet look. Jeg er sikker på, at din psykolog godt kan hjælpe dig med at blive tilfreds med dit udseende, selvom hun selv afprøver nogle ting.

 • Crush på 25 år ældre politiker: hvad venter du dog på? Pyt med den aldersforskel, han kan give dig noget, som dine jævnaldrende (jeg gætter millenials) stadig leder efter. Livet er her og nu, og hvis du ikke handler, vil du fortryde det.

 • Til dig, som ikke vil tage din mands efternavn på grund af ekskonen…måske vil hun bare irritere dig ved at beholde navnet, men det kan jo også tænkes, at hun bare gerne vil hedde det samme som sine børn (hvis der er børn)? Hilsen ekskonen, som på trods af ny kones utilfredshed, valgte at beholde navnet

  • Jeg kender også en, det har startet virksomhed i eks-mandens navn (altså da de var sammen), så hvis hun skifter navn nu, hedder hun noget andet end sin virksomhed, som hun har brugt 15 år på at etablere. Der nægter eksen også, så længe hun stadig har navnet.

 • Til dig der er sur på folk der har været gift længere tid: jeg håber også af blive forlovet og gift før mine og min kærestes venner, jeg kan blive helt sur ved tanken om at vi ikke skulle være først! ???‍♀️

 • Siger også GO Gurli! Og så lige et mellemnavn som er almindeligt hun kan trække på, hvis det bliver Svært som teenager.

  Tænker det på være filler i læberne, botox får ting til at blive lammet. Jeg har et fabelagtigt selvbillede, men får botox lige i bekymringsrynken ml øjnene (ikke panderynkerne). Det giver et venligere udseende og tager alle mine spændingshovedpiner. Og jeg elsker hverken mig selv mere eller mindre pga det. Psykologer er også en slags mennesker 🙂 arbejder med en hel stak af dem. Nogle meget 70er uden bh-loose og andre smæklækre fashiontyper. Og så alt midt i mellem. De er bare lige som alle os andre.

 • Hvis du er træt af din psykologs botox, så find en psykolog du svinger bedre med!
  Kram til dig.
  Mvh Lea…

 • Charlotte, man kan sagtens få botox i læben. Så lægges det langs kanten i midten af overlæben, som får den til at “tippe” op, og dermed blive mere synlig og se lidt større ud 🙂

 • En læge kan ryge cigaretter, en diætist kan spise burger, en fysioterapeut kan have ondt i ryggen. En psykolog kan være utilfreds med eget udseende.

 • Til dig med spiseforstyrrelsen. Jeg håber du får den hjælp du har brug for, og får/har søgt hjælp <3 der ER en vej ud.

Der er lukket for kommentarer.