Kommentarer (14)

 • I arto-dagene fik min søster mig til at stå og trykke rytmisk på Shift-knappen sÅ hEnDeS bEsKeDeR kUnNe sE SådAn HeR uD (men jeg måtte IKKE se hvad hun skrev!)

 • Jeg skulle absolut også i byen under orkanen i 1999. Min mor kørte min veninde og mig på Crazy Daisy og undervejs var vi ved at blive ramt af et flyvende vejskilt, og gadelamperne svingede så meget, at vi var bange for, at de faldt ned. Da vi nåede op på CD stod der 20-25 andre fjolser, der også havde trodset orkanen og vi havde alle den sjoveste bytur længe. Min mor hentede os også igen. Tak mor.

  • Jeg var også en én af dem, som tog i byen under orkanen i ‘99. Utroligt at min mor lod mig gøre det – jo, jeg var 20 år. Meeen stilladser m.m. var væltet og ting fløj omkring. Jeg boede på det tidspunkt v/Istedgade, så jeg gik op og ventede på bussen/taxaen (kan ikke lige huske den del) ind til Rådhuspladsen ?

 • Under orkanen i 99 var jeg også i byen… i Århus, på Broen… altså den der båd der var et diskotek, ikke? Jeg var ved at blæse i vandet både før og efter, båden gyngede og der var ikke mange mennesker. Fedeste fest ever!! Men så dumt jo!

 • Jeg skulle absolut fra Esbjerg til København under orkanen i ’99 for at gå til en, voste det sig, aflyst koncert. Strandede på hovedbanegården og betalte overpriser for at komme til min veninde udenfor Kbh??‍♀️

 • Jeg får ondt i øjnene af at se den besked med skiftevis små og store bogstaver.
  HvOrFor sYnTes vI DeT vAr FEdT DeNgAnG?? ??

 • Jeg er for ung til byture under orkanen, men var til gengæld i skoven, fordi jeg blev passet af min mormor, og så var en gåtur i skoven jo tradition.

 • Under orkanen i 99 sad jeg hjemme og så disneyshow 8 år gammel. Havde ikke helt forstået konceptet, men min viden fra netop disneyshow havde overbevist mig om, at en orkan var en tornado. Forestil jer lige hvor bange jeg blev da strømmen gik.

 • Under orkanen i 99 var jeg på efterskole og havde slem halsbetændelse. Min søde far kørte de 200 km frem og tilbage for at hente mig, for jeg skulle da ikke ligge så langt væk hjemmefra og være syg – orkan eller ej ❤

Der er lukket for kommentarer.