Jeg er jo Bridget Jones #438

1. Blev ringet op fra min bank om, at de var nødt til lige at knytte min forretningskonto til mit CVR-nummer, fordi den blev ved med at poppe op som mistænkelig i deres hvidvaskningsafdeling.

2. I den forgangne uge har jeg været i Flensborg med min mor, og jeg havde selvfølgelig min computer med. Uheldigvis så deres stikkontakter sådan her ud, og selvom selve stikdelen matcher de danske, så er mit computerstik helt rundt, og kan I se de der modhager, der ligesom stikker ud i siden? Jarh, de spærrede 100% for, at mit stik kunne nå ind til selve strømmen, og således havde jeg efter fem timer en jævnt ubrugelig computer.

3. …Det er også derfor, der lige har været lidt stille på bloggen de seneste dage. Bortset fra i går. I går var jeg bare fuld fra først på eftermiddagen til midt om natten.

4. Apropos har jeg i dag så grelle tømmermænd og en tilhørende craving efter en jordbærmilkshake fra McDonald’s, at jeg seriøst overvejer at betale det 70 kroner dyre leveringsgebyr for at få en bragt hjem til mig.

5. Mens min mor og jeg var i Flensborg, har min far i øvrigt passet Herbert i det århusianske. Han skulle blandt andet købe kattegrus og gik med en meget orange slags i meget tvivlsom kvalitet, hvilket betyder, at Herbert i skrivende stund stadig har ferskenfarvede poter, og der er små orange fodspor rundt omkring i mine forældres lejlighed.

6. Jeg havde egentlig planlagt størrelsen på min kuffert til turen med stor omhu, men den viste sig selvfølgelig alligevel at være noget for lille – især da både Edeka og Lidl havde RitterSport til en femmer. Er I klar over, hvor mange flere plader jeg kunne have mast ind, hvis jeg ikke havde medbragt verdens mest ubrugelige computer?

7. Som del af mine pakke-overvejelser traf jeg en bevidst beslutning om ikke at tage en jakke med, hvilket var helt fint indtil fredag, hvor det stod ned i stænger, og jeg skulle hjem til København.

8. På togturen hjem sad jeg ved siden af en gut, der efter mine amatør-ører at dømme hørte traditionel indisk musik meget, meget højt. Han havde høretelefoner på, bevares, men I ved godt, der ligesom kommer et punkt, hvor der er skruet så meget op, at de lige så godt ikke kunne have været der.

9. …Manden skråt over for mig sov det meste af turen væk – med vidt åbne øjne. Jarh, jeg vandt ikke just i sidemakker-lotteriet med de to.

10. I overmorgen får jeg leveret nogle nye møbler, og jeg kan seriøst ikke overskue at skulle rydde op til fragtmændene, men går 100% for meget op i, hvad fremmede mennesker tænker om mig til at lade det være. Overvejer bare at flytte alt rodet midlertidigt ind i soveværelset. Det må være et fair kompromis.

Kommentarer (8)

 • Jeg er 100% med dig på den sidste. Hvilket gør, at det værste jeg ved er besøg af ham, der skal aflæse varme. Han skal jo ind i ALLE rum. Endda også badeværelset.

 • Det er derfor, offentlig transport sucks. Ikke pga. mundbindskrav. Nej, pga. andre mennesker. Det er faktisk en anelse grænseoverskridende at skulle sidde flere timer så tæt på andre, også ofte én, der flyder ud over eget sæde med invasion af armlænet. I dit sted havde jeg bedt ham skrue ned. Jeg flyver helst indenrigs. Totalt miljøfjendtligt, men det er sandheden. Så er det mindre tid. Eller vælger DSB1 Stillekupé, som man højst skal dele med tre andre.

 • Ovnen er også et udmærket sted at opbevare rod. Især kombineret med udbragt mad fra mcD…
  Fra et rodehoved til et andet ❤

 • Det er mange år siden jeg sidst har været i Tyskland, så jeg har ikke styr på butiksnavnene, men punkt 6 har mindet mig om en gammel tv-reklamejingle, der åbenbart har lagret sig i min hjerne ? Måske er der andre end mig der kan huske den?
  ? “Edeka… har fødselsdag… [indsæt tilbud her]
  Hos de mange, mange, mange, mange Edeka… -købmænd!”
  Sjovt hvordan nogle ting bare sætter sig fast! ?

 • Med hensyn til kattegrus så vil jeg bare lige slå et slag for træpiller. Koster nærmest intet, holder længe uden at lugte. Så skal man bare have en bakke med si.

  • Jeg elsker det kattegrus, jeg bruger – men det er heldigvis også noget andet end det, min far gik efter! 😀

Der er lukket for kommentarer.