På det sidste har jeg…

…Stået med en saks foran spejlet i dyb irritation over mine spaltede spidser uden rent faktisk at turde gøre noget ved det, fordi jeg sidste gang endte med en hårkant så absurd ujævn, at jeg ikke troede, det var muligt, eftersom folk havde bildt mig ind, at jeg ikke ville kunne fuck en klipning sådan rigtigt op, når jeg har krøller. (Det var eddermame en tyskersætning af dimensioner!)

…Oplevet stor irrationel irritation over ordet “blomkålsbøf”. Jeg kan godt lide blomkål, det kan jeg virkelig, men det bliver ikke en bøf, fordi du skærer den i tykke skiver og steger dem på en pande.

…Hadet folk, der er uenige med mig. Eller, selvfølgelig ikke hadet-hadet, det ville bare være fedt, hvis de ville indse, at de naturligvis tager fejl.

…Sovet 11 (velfortjente og meget tiltrængte) timer i streg og vågnet op lidt lykkelig.

…Fået at vide, hvad nummer jeg ligger på ventelisten i forhold til større lejlighed i min andelsforening, og lad os bare sige, at jeg virkelig slår mig selv i hovedet over ikke at have skrevet mig op for fem år siden. Eller ti.

…Overvejet at hoppe med på surdejsvognen og derefter grinet ad mig selv, fordi jeg jo ikke engang orker de der tilsæt-kun-vand-brødblandinger, man kan købe i Netto.

…Fået ny cykel, der har automatgear. Føler mig meget fancy, selvom det i realiteten er en pensioneret udlejningscykel, der derfor ikke er synderligt køn, men til gengæld mindre tilbøjelig til at blive stjålet.

…Rettet min mors tyske. Jeg havde aldrig troet, den dag skulle komme!

…Ved en fejl sat en film på, som jeg troede var en komedie, og så var der en mand, der fik en kniv i maven, og det gik op for mig, at jeg muligvis havde misforstået noget.

…Har jeg ryddet op i min “praktiske” skab og fundet fem pakker plastre, jeg har købt, fordi jeg ikke kunne stå for de åndssvage motiver. I realiteten har jeg bare ikke haft et plaster på i minimum fem år.

Kommentarer (17)

 • Altså, hvor ér den jakke dog fin. Hvor er den mon fra?
  (Ps. Har altid kun Starwars/Disney/Marvel/Hello Kitty plastrer, eller alternativt nogle med dyrebørn. Da de kun havde voksenplastre i Netto sidst, gik jeg decideret i Spar, fordi jeg nægter at have de der røvsyge malertape-lookalikes på. Jeg går, med mine motoriske evner, nemlig med plaster på flere gange månedligt, og så det skál sgu være med stil)

 • Du sender bare plastrene min vej ? Jeg har et plaster på kroppen mindst én gang om ugen, fordi jeg simpelthen er en klump ? Kan endda fortælle at lige nu i denne stund, så har jeg et plaster siddende på anklen ?

  • Jeg er også megaklodset, jeg er bare ligesom holdt op med at bruge plastre. Måske jeg skulle begynde igen! 😀

 • Jeg gav for nogle uger siden min kæreste sådan et “motiv-plaster” på, og han tog det meget demonstrativt af med sætningen “Sådan noget pjat har jeg ikke brug for” (okay han er tysker, så det her er den oversatte version). Fatter det ikke? Jeg elsker at have søde motiv-plastre på! 😀

  Ps. Må jeg lige komplimentere hvor mega cute du ser ud på det billede!

 • Hej Miriam, jeg ville blot fortælle, at jeg i de sidste uger (måske måneder faktisk) har haft problemer med at komme ind på din blog via bloglovin.com. Når du laver et nyt indlæg popper det fint op inde på my feed siden, men når jeg trykker på indlægget åbner den en tom side, hvor det eneste jeg kan se er bloglovin bjælken i toppen som linker til de andre blogs jeg følger. Jeg forsøger oftest at gøre det flere gange og nogle gange lykkedes det i 4. eller 5. forsøg, men tit ender jeg med at måtte åbne en ny fane og så gå direkte ind på din hjemmeside. Der er ingen problemer med nogle af de andre blogs jeg følger – jeg ved selvfølgelig ikke om det kun er hos mig den er gal, men jeg ville lige fortælle dig det, da jeg så nødig vil have, at du mister potentielle læsere fordi linket på bloglovin driller. (Jeg bruger safari eller google chrome) Ha’ en rigtig god dag! Vh Amalie

  • Tusinde tak, fordi du skriver det til mig! Desværre er det ikke umiddelbart noget, jeg kan ændre på i min ende. Bloglovin’ er en helt separat tjeneste, der henter indhold fra eksterne blogs. Jeg kan kun ændre på indholdet på min blog, men ikke på, hvordan de trækker indhold eller linker videre til mig. :-/

 • Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mine skrammer heler hurtigere (og klart bedre), når f.eks. Ironman eller Yoda holder vagt 🙂

 • Hvor ser du glad og dejlig ud på det billede.
  Er vild med skjorten, hvis du nogensinde vil af med den, vil jeg gerne købe den?

  • Den er også virkelig fin! Jeg skal forsøge at huske dig, hvis jeg beslutter mig for, at den skal videre. 🙂

Der er lukket for kommentarer.