Jeg er jo Bridget Jones #528

1. Hele sommeren har jeg kæmpet med at få gang i mine altankasser. Sådan rigtigt. Nu er det næsten oktober, og mine purløg har besluttet sig for, at det er nu, de stortrives!

2. Jeg er virkelig blevet en tilbudsjæger i takt med, at priserne er steget. Men mest på nogle helt specifikke ting. Ergo er min fryser nu fuld af smør. Man skal aldrig gå ned på smør.

3. Hvorfor er det, det altid er, når man står i badet med shampoo i håret, at det ringer på? Fandt aldrig ud af, hvem det var, kunne altså ikke lige overskue at åbne døren sådan.

4. Nogle gange, når jeg craver noget lidt sært, så bliver jeg lidt panisk for, om jeg er gravid. Den anden dag var det de der virkelig billige flødeboller. Mens jeg havde min menstruation.

5. Oplevede i øvrigt i den forbindelse at bløde så heftigt igennem, som jeg ikke har gjort, siden jeg var måske 14 år. Var halvvejs mod posthuset, da jeg bare kunne mærke det ske, og jeg var nødt til at vralte hjem med det samme for at gøre noget ved det. På mange måder faktisk lidt en nostalgisk oplevelse.

6. I går fandt jeg en lille nissehue midt på gulvet. Jeg gætter på, Herbert har været på spil, ellers er der en nisse derude, der er flyttet ind i virkelig god tid.

7. …Skal dog ikke lyve. Jeg er begyndt at lave en liste over mulige julekalendere, jeg skal have i år.

8. Når man taber en bøtte oregano på gulvet og rent faktisk når at råbe “noooooo!”, før den overhovedet rammer jorden. Det er heldigvis lettere og mindre svinende at feje op end så mange andre krydderier. Som fx gurkemeje.

9. Tændte støvsugeren, og der skete absolut intet. Slukkede og tændte igen. Stadig intet. Begyndte at blive lidt bange, fordi jeg virkelig ikke har råd til at købe en ny støvsuger lige nu. Så bemærkede jeg, at jeg ikke rent faktisk havde tændt på kontakten.

10. Den anden dag, da jeg købte ind, var jeg faretruende tæt på at stjæle en agurk. Ikke med vilje, men da jeg havde lagt alle varerne på båndet, beholdt jeg ligesom bare agurken i hånden. Uden at tænke over det. Det var først, da det ligesom var lidt besværligt at finde mit dankort frem med den i hånden, at der gik et lys op for mig. Distræt type.

Kommentarer (15)

  • Jeg har det på præcis samme måde i forhold til smør. Der ligger 1,5 kg smør i min fryser. – hvilket giver sindssygt god mening, når jeg har brugt 200 g på to måneder. 🙈 Der kan man virkelig tale om at være påvirket af folkestemningen.

  • Nummer 10 minder mig om dengang, jeg var i den lokale slikbiks og ligesom også bare glemt at lægge den dér slikskovl… Nåede helt ud på vej før jeg lagde mærke til den i hånden 🤣

  • Jeg har lavet den med spidskommen. Bonus var at støvsugerposen var helt ny, så det lugtede/duftede af spidskommen, hver gang jeg støvsugede den efterfølgende måneds tid 🤣

  • Den sidste med agurken… Jeg har arbejdet i kassen i Aldi 3-4 år, og der er jævnligt nogen som laver samme nummer… og så ser man mig helt konfliktsky ikke rigtig vide hvordan man skal sige det, uden de føler sig anklaget for butikstyveri 😂

  • Jeg har allerede købt min første julekalender. Skulle jo ikke risikere at den blev udsolgt! 😀

    Men har hørt rygter om en KIMs julekalender… den bliver jeg altså nødt til at finde!

Der er lukket for kommentarer.