Jeg er jo Bridget Jones #437

1. Den der følelse, når man vasker tøj og render frem og tilbage mellem lejlighed og vaskeskælder og på en af sine ture opdager et par af sine trusser på trappen i opgangen og skal prøve at regne ud, hvor lang tid de har ligget der. Det var ikke engang nogle af de pæne.

2. Efter meget, meget grundig test fandt jeg tidligere på året de ørepropper, jeg mente, var de absolut bedste på markedet, og jeg har ikke sovet uden siden. Nu er jeg løbet tør, og de er i restordre i hele landet, inklusiv online, og jeg har lyst til at tude.

3. Endte med at bestille nogle andre slags fra samme mærke i håb om, at de er lige så gode. Valgte levering til mit sædvanlige posthus og fik i går en mail om, at PostNord har afleveret min pakke på Posthus Illum i indre by. HVORFOR?

4. For et par dage siden drømte jeg, at jeg rejste til Australien, fordi jeg jo ikke kan komme til USA pga Corona. Jeg ved ikke, hvorfor min underbevidsthed tror, Australien er gået fri på det område.

5. I stedet skal jeg i morgen til Jylland, fordi jeg skal til Flensborg med med min mor. Klokken er i skrivende stund 18, og jeg har ikke pakket endnu. Faktisk er der en reel sandsynlighed for, at jeg lige skal pakke det sidste ud fra sidst, jeg brugte min kuffert, før jeg kan pakke.

6. …Heldigvis har jeg store planer om at pakke så lidt som muligt, så jeg har så meget plads som muligt til Kinder og billigt makeup, som er mine primære interesseområder ved tysker-shopping.

7. Vejret ser efter et par ugers hedebølge i øvrigt ud til at blive kampråddent, mens vi er af sted, for derefter at vende tilbage til sol fra skyfri himmel, når vi skal hjem, og det ved jeg ikke helt, hvordan jeg har det med. Men måske er det karma for det her indlæg.

8. Jeg elsker min blæser. Men gitteret, der sidder rundt om enhver blæser, sidder ikke længere rundt om mit, fordi Herbert har væltet den på gulvet så mange gange, at den er gået i stykker, og det betyder, at jeg ind imellem bumper direkte ind i de meget hurtige propeller, og det kan ikke anbefales.

9. I denne uge har jeg spist is til morgenmad mere en én gang. Måske også mere end to. Det kan godt anbefales.

10. Den anden dag læste jeg, at Maroon 5s “This Love” er fra 2004, dvs 16 år gammel, og der er intet i verden, der kan få mig til at føle mig så gammel som at blive konfronteret med, at en sang, hvis udgivelse jeg kan huske meget tydeligt og ikke som et barndomsminde, er på alder med en teenager.

Kommentarer (26)

 • Jeg siger bare jeg kan huskel da everythin she wants med wham kom ud. Det var vist den længste musik video den gang 6.30 min. Det var i 86…… jeg kan stadig huske vi sad og ventede på den sang skulle komme i fjernsynet… det var så vildt. Jeg bliver 45 i morgen…. dvs det er 34 år side jeg sad ved min bedste venindes stuegulv og ventede….

 • Du må godt dele dine erfaringer med ørepropper, synes det er svært at finde nogen der ikke bliver dårligere med tiden ?
  Er det kun på afstand at de ørepropper du har linket til ligner minipenisser?

  • Nej, de ligner mini-penisser. 😀 Men de fleste ørepropper er jo ikke beregnet til længerevarende brug, så derfor vil de altid blive dårligere med tiden. Hvis du vil undgå det, skal du med al sandsynlighed ud i den specialfremstilledet type. 🙂

 • Noget af det sjove ved at følge dig, er når du skal på ferie: når Miriam at pakke eller når hun ikke at pakke?! ?

 • En del af mig ville sådan ønske!!! At jeg kunne lade være at stresse over ikke at være pakket ud dagen/aftenen jeg kommer hjem! Eller blive lidt “åhh” over lidt rod.. det er altså misundelsesværdigt!!

  • Haha, græsset er nok altid lidt grønnere på den anden side – jeg kunne omvendt godt ønske mig at være bedre til at få pakket og pakket ud i ordentlig tid. 🙂

 • Jeg har en veninde, som i denne uge fik besked om at pakkeboksen var fuld, så PostNord sendte hendes pakke til Dragør -hun bor på Østerbro ?
  PostNord kunne ikke lige forstå hvorfor den skulle til Dragør, og har nu sendt den mod Østerbro. #ferieafløser eller bare PostNord?

  • Jeg forstår det heller ikke helt. Jeg mener, selvfølgelig kan et posthus være fyldt, men der er virkelig mange posthuse mellem her og Indre By. Jeg tror ikke, det var den næst tilgængelige på listen!

 • For 2-2,5 uge siden så jeg ørepropperne på apoteket på Hvidovre Hospital (min mand bruger dem også), men det er jo ikke lige på vejen til noget☺️

 • Jeg har købt special støbte ørepropper (høreværn) hos et hørecenter.
  700kr og de tager næsten alt lyd.
  De er nu 2-3 år gamle og virker stadig. De bruges hver nat 🙂

  • Nu har jeg lige bestilt tid til at få lavet nogle formstøbte! Det burde jeg nok have gjort for langt tid siden – tak for opfordring! 🙂

  • Tager de også bas? Jeg overvejede dem nemlig, for jeg har nogle naboer, der elsker at spille Suspekt klokken fire om natten, men fik at vide af Audionova, som jeg havde bestilt tid hos, at det skulle jeg ikke gøre mig nogle forhåbninger om…

 • Jeg var én af dem der anbefalede Max-lite ørepropperne, så giv endelig en update på de nye ørepropper. De andre er nemlig også de eneste, der duer for mig.

  • Ikke præcis dem, jeg er på jagt efter, desværre. Men de har rigtigt nok mange andre fra samme producent. 🙂

  • Jeg har købt nogle andre fra Howard Leight, som er lige så gode, men jeg ved ikke, om de sur til smalle øregange. 🙂

Der er lukket for kommentarer.