Kommentarer (17)

  • Tænker det er en meget sød afskedshilsen til Husforbi-sælgeren. Mange tror alle Husforbi-sælgere er hjemløse, men man behøver ikke være hjemløs for at sælge hus forbi. Man kan også være tidligere hjemløs eller social udsat.

  • Den med langfredag lavede jeg også ? nåede at tænke “ej det var da trist” da jeg kørte forbi er hus der flagede på halvt inden jeg huskede hvad dag det var – min mor havde så åbenbart gjort det samme kunne min far fortælle #morspige

  • Hørte en pige som talte i telefon i H&M : så sagde han at jeg skulle slappe af, for den var jo ikke ladt…. jeg sværger halvdelen af døren blev bæst af…

  • MIn specialevejleder snakkede engang i telefon og sagde: “Det er de svage studerende som tager til udlandet i forbindelse med deres uddannelse. Engang var det de stærke studerende, i dag er det de svage” – Jeg var lige kommet hjem fra Vietnam, hvor jeg havde lavet undersøgelser til mit speciale….Vi havde hilst på hinanden, så han vidste godt, at jeg var i rummet…Fedt at vide, hvad han tænkte om en…

  • Til de to piger der overvejer at bruge håndsprit, gør det ikke GG jeg oplevede engang på et hospital at håndspritten forsvandt ret hurtigt, en patient havde drukket den, vi kaldte læge. Som beroligede os, det vil nok tage patientens abstinenser, men han får nok ret ondt i maven.

  • Forslag til nyt emme
    ” Så fedt var det ikke “Noget man har arbejdet hårdt at opnå for så at opdage så fedt var det ikke

  • Evt. “Førstehåndsindtryk” som nyt emne, hvad end det var på jobbet, første møde med svigermorens eller en Tinderdate, og om det var én selv eller den anden, der gav et uheldigt førstehåndsindtryk.

Der er lukket for kommentarer.