Kommentarer (10)

  • Så mange gode ?. Chirs og chokolade fabrikken for alle pengene Haha. Den mand burde kræve bedre undervisning.

  • Jeg er endnu engang ved at dø over emnet. På den fantastiske måde. Kan vi ikke få det forlænget med nogle uger? Please……?

    • Jeg tror, det bliver sidste omgang i næste uge – der skal jo også være nok gode historier! 😀

  • Kære Hellerupdreng, hvis der er noget det kan få en dørmand (i hvert fald mig) til at lukke døren stramt er det den sætning. Du kan udskifte far med mor, kone, mand mm. og det har samme effekt. Overgås kun af: Ved du ikke hvem jeg er?

  • Åh. Den med teenagerne og deres fornemmelse for hvornår man er ved at dø af alderdom. På mit arbejde på et hospital havde vi på et tidspunkt en studerende der sagde at hun havde været så svimmel at hun havde gået som en på 28. Hvorefter hun kiggede på os der undertrykte vores grin og desperat rettede det til…. 30.

Der er lukket for kommentarer.