Næste WTF-emne

Kender I det, når man sidder i en bus eller på en restaurant eller bare går forbi nogen på gaden og lige overhører en snert af en samtale, som får en til at tænke: “WTF?” Nogle gange glemmer folk lige, at de ikke er de eneste mennesker på jorden, og det er det, vores næste emne handler om! Måske gik du forbi en, der var ved at bestille en klamydiatest hos lægen og beskrev sine symptomer i detaljer? Måske hørte du nogen råbe af deres kæreste for at have købt en Weber-grill for sommerferiebudgettet? Måske var det dig, der på café var ved at fortælle din veninde om gårsdagens one night stand, da du bemærker et chokeret udtryk fra damen ved nabobordet? Giv den endelig gas med historier i formularen ovenfor! 😀

Kommentarer (4)

    • Jeg tror måske, det er lidt for snævert til et emne, men vi har kørt brandert-emne engang! 😀

        • Haha, nej, det er mere, at indholdet måske bliver lidt snævert. Altså, alle indsendelserne ville mest være opremsning af ting, og det er der ikke så meget variation i. 😀

Der er lukket for kommentarer.