Jeg er jo Bridget Jones #434

1. Havde en samtale om The Shining, hvor der var en, der påpegede, at filmen var fra 1980, hvortil jeg svarede: “Wow, er den virkelig 30 år gammel?” Jeg ved ikke, om det er et udtryk for mine manglende matematiske egenskaber eller bare en benægtelse af, hvor lang tid siden 80’erne faktisk er.

2. I fredags endte jeg med spontant at tage ud at spise. Da jeg sagde ja, havde jeg bare lige glemt, at jeg stadig ikke har fået købt en ny cykel, og det er mildest talt pisseirriterende at cykle ind til Nørrebro i første gear.

3. Halvvejs igennem middagen gik jeg på toilettet og spottede en masse hvide krystaller på min næse. Blev et øjeblik virkelig, virkelig forvirret, indtil det gik op for mig, at jeg havde tyllet margaritas (med saltkant) den sidste halve time.

4. Endte selvfølgelig med at blive lidt småfuld og var først hjemme klokken fire efter at have siddet på Sankt Hans Torv efter alt lukkede ved midnat og drukket Mokai fra 7-Eleven, for på den måde har Randers alligevel efterladt sine spor.

5. Dagen efter var jeg så desperat efter junkfood, at jeg legit betalte 69 kroner for at få McDonald’s leveret, hvilket i bund og grund var det samme, som jeg betalte for maden. Jeg kunne selvfølgelig have valgt et sted med en lavere leveringspris, men min krop råbte på chili cheese tops.

6. Det lykkedes mig også at glemme min vasketid i min tømmerstatus, hvilket er super, for der er stort set booket den næste uge, og jeg har to par rene trusser tilbage.

7. Herberts yndlingsting at stjæle for tiden er rullen med vatrondeller ude fra badeværelset, så da de var væk den anden dag, brugte jeg et solidt kvarter på at gennemsøge alle hans faste gemmesteder, mens jeg småskældte ham ud, indtil det gik op for mig, at jeg selv havde flyttet dem i et anfald af oprydning. My bad.

8. Forleden brugte jeg derudover en hel dag på at forbande WordPress, fordi de havde slettet et indlæg, jeg havde brugt i hvert fald tre timer på. Det viste sig, jeg bare havde oprettet en side i stedet for et indlæg, og på den måde er det ret tydeligt, at jeg skal holde op med at blive hidsig på andre, når der relativt ofte er tale om en fejl 40.

9. Skamløst reklamepunkt, fordi der ikke er noget, der hedder feriepenge, når man er selvstændig, og så er rabatter på rabatter min salige pligt at videregive: Ellos har lige nu op til 50% i udsalget PLUS ekstra 40% off egne kollektioner og ekstra 20% off brands. Det er fandme en god deal. Reklamlink, selvfølgelig.

10. Kender I det, når man har set sig sur på én bestemt mail og derfor bare ikke kan tage sig sammen til at svare på den? Jeg har haft en liggende siden onsdag, og hver dag siger jeg til mig selv, at nu skal jeg fandme tage mig sammen, men jeg kommer bare ikke rigtigt videre med det. Den er heldigvis ikke vigtig eller noget, bare træls.

Kommentarer (4)

 • Kusinen fra slut firserne

  Min kusine fra 1980 er lige blevet 40 år.
  Hvilket jeg synes er vildt for da vores forældre blev 40 var de altså gamle.

  Selv er jeg, ligesom dig, kun i begyndelsen af 30’erne 🙂

  Så lige hvor længe siden 1980 er kan jeg godt huske, men ellers laver jeg ofte der der manglende regning/fornægtelsestrick

  • Jeg sætter pris på, at du kander mig “kun i begyndelsen af 30’erne”! Jeg er ikke sikker på, 34 kvalificerer, but I’ll take it! 😀

Der er lukket for kommentarer.