Kommentarer (20)

 • Hende med den ubetænksomme svigermor ligeså

  Dig med svigermor og den hvide kjole – det var dog en vidunderlig svigerinde og mine betænksom svigermor ? Jeg håber din kommende mand minder mere om svigerinde end svigermor ? Tillykke med det kommende bryllup ❤️

 • Dig, med orgasmen! Jeg var 25, da jeg fik min første vågne orgasme (27 nu) og jeg siger lige nogle ting: sex er ikke en formel, orgasme er ikke noget, man bare opnår og der er ikke rigtige eller forkerte måder at lære det på. Din krop er fysiologisk i stand til at få orgasme, når det kan ske mens du sover (man kan fx have sygdom, hvor der ikke strømmer blod nok til kønsorganerne, vævsskade efter en voldtægt osv hvor orgasme bliver svært, men siden du evner orgasme i søvne, kan du godt!) og det betyder, at du mangler at få hovedet med, som jo er aktivt når du er vågen. Fun fact; orgasme i søvne sker som kroppens kærlige service for at stresse dig af, så i steder for evt. at blive irriteret, synes jeg, du skal rose din dejlige krop for at den tager sig af dig. Nå, kort og godt; begynd at onanere. Se porno, gå tidligt i seng og ae og kæl for dig selv, køb Kaerlig-glidecremen og Velve-vibratoren (Sinful.dk for begge dele, anonym pakning!) og se så! I dag er jeg i stand til orgasmer alene, med sexlegetøj, uden sexlegetøj – og med min kæreste. Jeg kan ikke tale NOK om hvor vigtigt det er at kende sin orgasme og sin krop – deraf den megalange kommentar. Det skal nok ske, hvis du har lyst til det. Tro på dig selv og din krop!

  Derudover, dig med uni-feels: jeg har læst arabisk som valgfag i gymnasiet (2 år straight), er en ægte 12-talspige hele vejen igennem, læste først jura og siden noget meget mere artsy på uni: jeg føler mig også for dum, men det ved jeg, at jeg ikke er! Akademia skal udfordre dig og rykke din indre verden, det er meningen, du skal tvivle. Hvis du er glad, så bliv hængende.

  • Word! Jeg fik min første vågne orgasme da jeg var 20 efter at jeg købte dildoen Icebreaker til et dildoparty. Gik i seng med den, satte dejlig musik på og læste en erotisk novelle, og så skete det. Jeg er 31 nu, Icebreakeren er pensioneret efter lang og tro tjeneste, og orgasme kan klares både med og uden legetøj. Arbejder stadig på at kunne få en orgasme af min dejlige kæreste, men det er absolut et sjovt projekt.

   • Dig med tinder… prøv der samme på linkedIn. Det vil han sandsynligvis føle sig smigrer over at få spørgsmålet.
    Altså medmindre du direkte har tænkt at sørge for han bliver fyret 🙂

   • Velve Chloé luksus! Den er meget blid og mild på letteste og meget hård (!) på den højeste. In other words; noget for alle!

 • Er jeg mon den eneste der gennemgår mandlige sangere og deres gennembrudshits i mit hoved nu? ?

 • Til 12-talspigen der føler sig dum på uni. Tjek gerne op på Amy cuddy om impostorfænomenet fx via YouTube der ligger en video der hedder ‘fake it til you make it’. Det er meget almindeligt også når man finder arbejde efter uni

 • Jeg var også “12-talspige” i gymnasiet og har virkelig også følt mig ekstrem dum på universitetet. Det lyder som en kliché, og det var nok også bl.a. derfor, at jeg ikke gjorde noget ved det i starten, fordi sådan syntes jeg ikke, at jeg var, men jeg har simpelthen været så syg med stress, at det også har udviklet sig til angst, fordi presset fra studiet var for højt. Både presset fra selve studiet, og presset fra mine egne forventninger. Jeg ville ønske, at ingen skulle blive så presset at de knækkede fuldkommen. Tal om det med nogen, jeg er sikker på, at du lærer en masse(!), det er ikke karakteren, som afspejler det ❤️ Og det er simpelthen så vigtigt at tale med nogen, så man kan få hjælp, hvis man har brug for det, eller før man virkelig har brug for det. Jeg hepper på dig❤️

 • Dig med lottogevinsten; I hear you! Det er slet ikke lutter lagkage at have penge..

  Kun min nærmeste familie kender til min formue, venner/bekendte/kollegaer tror bare jeg er enormt god til at spare op og har en usædvanligt gavmild bankrådgiver..

 • Jeg kan altid få orgasme alene, men ikke altid med en mand. Implementeringen af legetøj for at opnå orgasme sammen med en mand er fedt, selvom det kan kræve lidt mod, men det er en vej ind til mere intimitet. For begge parter. I øvrigt tror jeg, at sexlivet tager en udtalt kedelig drejning fra gloende til mindre end lunkent, hvis en kvinde ikke forbinder sex med den udvalgte med en orgasme. Kroppen husker. Sex uden er da vildt ophidsende, men en orgasme udløser altså nogle parforholdsbevarende signalstoffer.

 • Jeg er phd studerende og underviser primært 1. Års studerende. Jeg bruger så lang tid på at fortælle de studerende at uni er 5 års frustration over ikke at kunne følge med/forstå tingene osv. Det er helt helt normalt og vejen til succes for de fleste tror jeg er at lære at være i de følelser.

Der er lukket for kommentarer.