Det’ en (ufrivillig) ommer!

Annonce for Ellos

Okay, så jeg er en lille smule sur i skrivende stund. Ikke skuffet, sur. På den der lidt indædte måde som når man får en halvdårlig karakter for en opgave, hvor man ved, man har fortjent mere, men man kan ikke gøre så meget ved det, fordi læreren tilsyneladende mener, de er klogere. Psh! Situationen er den, at jeg havde skrevet et indlæg. Det tog noget tid, som den slags selvfølgelig normalt gør. Især indlæg som de her, hvor der skal findes tøj (oh ve, stakkels mig, tvunget til at vinduesshoppe!), laves collage, specialfremstilles links, etc. Men jeg var altså lige ved at sætte det sidste punktum – helt konkret var jeg ved at skrive overskriften ind i overskrift-feltet, og da jeg efterfølgende klikkede “gem kladde”, opdaterede siden, og det hele var væk. DET. HELE.

I mit hoved lige nu føles det selvfølgelig, som om et mesterværk af dimensioner er blevet taget fra os, forsvundet fra jordens overflade på ulykkeligste vis. I realiteten var det nok snarere en lidt klassisk omgang Miriam-brok, der handlede om, at jeg ikke føler, jeg har fået opfyldt mit sommer-shopping-behov, fordi sommeren har været så tvivlsom og behovet for sommertøj derfor ditto, men så er august kommet godt efter det, og jeg sidder tilbage med en vis forvirring omkring, hvorvidt det er nu, jeg skal indhente de tabte sommertøjskøb, eller om jeg skal tænkte strategisk og gå mere efter noget efterårsvenligt til garderoben.

I virkeligheden vil jeg jo nok helst bare have lidt af det hele, og det er måske heller ikke helt dumt, for hvis der er noget, juli har lært os, så er det, at vi ikke skal gå og tro, vi ved noget som helst om, hvad vi skal gå i hvornår. Jeg tror aldrig i mit liv, jeg har været en juli igennem med så lidt benbarbering, for det var simpelthen for koldt til bare ben, og så gider jeg sgu ikke bøvle med det shit.

Anywho, mine shopping-cravings endte af samme årsag med at stikke lidt i flere retninger, og derfor er der absolut heller intet tema i nedenstående collage udover at det hele er noget, jeg gerne ville se lidt nærmere på. Finder man noget interessant (enten i collagen eller på Ellos sådan helt overordnet), kan man bruge koden 425414 og få 33% off sin dyreste, ikke-nedsatte vare og 5% ekstra off alt allerede nedsat.

Desuden er der lige nu 20% at spare på møbler og tæpper fra Ellos Home, hvis det skulle have nogens interesse. 😀

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Kommentarer (2)

  • Haha, jeg føler virkelig din shoppingforvirring. Jeg har besluttet ikke at købe mere sommertøj medmindre det er helt perfekt og secondhand.

    Og nu jeg er her; mere Herbert please? ❤

    • Jeg kunne virkelig godt ønske mig, at second hand var mere til rådighed i min størrelse! Herbert er nok lidt en flittigere gæst ovre på Instagram, men det kan godt ske, det er ved at være tid til et Herbert-indlæg! 😀

Der er lukket for kommentarer.