Kommentarer (18)

 • Min veninde havde også to muligheder, en afrikaner og en italiener. Afsløringen kom ved fødslen..
  En undersøgelse af sprøjteorgasme afslørede, at det var tis. Hvilket ikke er ensbetydende med, at det også er fake.
  Til de nysgerrige, det var italieneren.

 • Jeg formoder også at have fået – måske ikke stjålet i samme forstand – bortfjernet min dildo. En dag var den væk, da jeg kom hjem fra skole. Håndværkere gik og ordnede vinduer, hvor jeg boede. Jeg har aldrig set den dildo igen, så jeg tror, de håndværkere har taget den. Den har muligvis også stået fremme. Det skete i hvert fald indimellem. Fx da der kom en mand og aflæste min el-måler. Et etui til min iPod forsvandt også på samme tid, men at kontakte firmaet, der stod med vinduesordren, fordi jeg mistænkede deres ansatte for at have taget min dildo, var lidt… akavet. I virkeligheden burde det jo ikke ske, men historien er alligevel lidt sjov at tænke på.

 • Shit, det er en god super power at tænde på at fluer kravler på en. Tænk, at noget, der for andre er det mest irriterende, bare kan være ren nydelse.

 • Dig med den kedelige ex. Håber du har forladt den nye psykisk voldelige og hvis ikke, håber jeg at du en dag bliver klar til at gå. Ingen har fortjent at være i sådan et forhold.
  Jeg hepper på dig!

 • Det virker som om, at der er en ikke helt sund fokus på sprøjteorgasmer i vores samfund. Eller i hvert fald for mange mænd. Altså hemmeligheden her peger lidt i retningen af en fascination fra mænd, som finder det frækt, hvor kvinder generelt virker meget mindre fokuseret på det. Måske porno har en del af skylden, da det er en gigantisk kategori på diverse sider. Og hvor tis samt andre midler nogle gange bliver taget i brug.
  (Diskussionen om hvorvidt sprøjteorgasmer er tis eller ej er mere indviklet, og ikke så clearcut som mange på begge sider gerne vil gøre det til. Men synes egentlig den diskussion er uinteressant.)

 • Jeg har også fået stjålet en dildo under et indbrud.. Håber tyven har en oplader derhjemme, for den glemte han ?

Der er lukket for kommentarer.