Jeg er jo Bridget Jones #431

1. I tirsdags glemte jeg min oplader i Helsingør efter et døgn deroppe, og nu har jeg kun de der crappy off brand-opladere tilbage. Det er bare ikke det samme!

2. Glemte også at pakke mit våde badetøj ud før dagen efter, for sådan er det, når man er den prokrastinerende type.

3. I onsdag havde jeg en veninde på besøg til mad og hygge. Da hun havde været her i halvanden time, var vi stort set igennem vinen og måtte gå i Fakta efter mere.

4. …Vågnede op torsdag til tømmermænd og en på skemaet ret travl dag, der endte med bare at være mig, der kiggede på mine arbejdsopgaver individuelt og sige: “Den kan vist godt vente til i morgen.”

5. Når jeg sidder og arbejder, og Herbert vil have opmærksomhed, lægger han sig ofte på min computer, og omkring 50% af tiden får han trykket på en tast, der aktiverer en eller anden funktion, så jeg er nødt til at genstarte hele skidtet for at få det tilbage til normal.

6. Den anden dag fik jeg sådan et møgfald af en mand i et supermarked, fordi jeg rørte ved et jordbær i en bakke. Hvilket i og for sig ville have været fint, hvis det ikke havde været et jordbær i den bakke, jeg var ved at købe.

7. Jeg trænger så meget til at blive klippet, at jeg næsten ikke kan sætte ord på det, men jeg stoler simpelthen ikke på københavnske frisører. De koster en formue, og jeg kommer altid derfra med så kruset hår, at jeg lige så godt kunne være en puddelhund.

8 …Og jo jo, jeg ved godt, at man kan klippe sig selv. Jeg ved også, at sidste gang jeg forsøgte jeg det, endte jeg med verdens skæveste hårkant, så det har jeg ikke umiddelbart planer om at kaste mig ud i igen!

9. Jeg er snart desperat i min jagt på pæne sandaler, der er gode at gå i, men ikke ser praktiske ud, i.e. Birkenstock og lignende modeller. Det er besværligt at være blevet fornuftig, men stadig at være kræsen!

10. I sidste uge havde Ellos op til 50% rabat og yderligere 20% off, så jeg lagde selvfølgelig en ordre. I denne uge har de sat det op til ekstra 30% off udsalget, og nu er jeg halvt bitter, halvt i overvejelser om at lægge en ordre mere. (reklamelink)

Kommentarer (15)

 • Jeg har lige opdaget Anonymous Copenhagen- sko! Og de laver dem også i store størrelser! Har købt en sommersko med lidt hæl, den er SÅ behagelig!!! De har også sandaler, måske er det er skud værd?

 • Kan varmt anbefale Fitflop. De er vidunderlige for fødderne og ser skide smarte ud (nogle af dem)

 • Sig til når du finder de der sandaler. Mine fødder har bedst af at gå i praktiske sandaler, og jeg ville sådan ønske at man kunne få nogle pæne, fancy, praktiske sandaler.

 • Tag ned til AttitudebyStarck på Aarhusgade med krøllerne. Torben dernede kam sit shit med krøller

 • Jeg har både et par Angulus og et par Kavat som er rigtig gode og gå i.. og jeg synes i hvert fald de er pæne.. dem fra Kavat bruger jeg gerne 7-8 timer på arbejde i en børnehave uden problemer ☺️

 • Jeg kan anbefale Lorene Guntveit som har sin egen salon på Skt. Hans Gade! Hun klipper efter CGM og benytter Innersense produkter. Mit hår bliver altid virkelig godt hos hende!

 • Sandaler: fitflop! Er virkelig gode at gå i og synes de har nogle pæne modeller (som ikke er klipklapper versionen. Har to par jeg har haft et par år, og går ikke i andet. Har gigt i mine fødder og har i mange år sværget til Ecco sandaler, men efter jeg opdagede fitflop bliver det dem…

 • Jeg har et par sandaler fra Cashott som er super gode at gå i selv om de har 7-8 cm kilehæl.

 • Jeg har også et meget stramt forhold til sandaler. Efter en dejlig, men lang dag i Legoland måtte jeg sande, at mine ECCO-sandaler ikke kunne mere i sålen. Jeg bor virkelig tæt på deres flagskibsbutik i Bredebro, hvor fabrikken ligger, så jeg kørte derned i onsdags.

  Mine nye ligner dem her vildt meget;

  https://dk.ecco.com/da-DK/product/5642787439/ECCO-FLOWT-LX-W

  Jeg synes de er flotte 🙂 Jeg synes faktisk de laver rigtig mange flotte ting (ikke kun vandre-sandaler, som vores forældre ejer mange par af), og de er den KANON høje pris værd. Bare lille læser-tip.

 • Hende der arbejder i skobutik

  Jeg har lige købt et par flotte, men praktiske sandaler fra Easy Street

Der er lukket for kommentarer.