Dating-profiler og (åbenbart ikke) universelle turn offs

I onsdags havde jeg besøg af en god veninde, og eftersom vi begge er single, faldt snakken hurtigt på dating. Dating i dag finder i høj grad sted online. Sådan er det bare, og hvis man nu har været i fast forhold i 15 år og mener, man bare skal begynde at gå til spejder, for sådan mødte du din mand i sin tid, så skal man måske overveje, om det er et område, hvor ens kvalifikationer til at give gode råd i mellemtiden er udløbet. Sagt med kærlighed, men stadig sagt. For hvis man er single på den anden side af 30, sidder man i modtagerenden af en hel del af de der famøse uopfordrede gode råd, kan jeg afsløre! 😀

Om der er tale om datingsider eller apps, så er fællesnævneren typisk, at man har en form for profil, og den profil er i bund og grund en miniature-salgstale. Det er på mange måder ligesom en jobansøgning faktisk, når man skal sætte sig ned og forfatte et par sætninger, der fortæller lige præcis, hvor fucking fantastisk man er, og hvorfor det klart er en arbitrær fodfejl, der gør, at man ikke pt har en at morgenbolle med om søndagen.

I den forbindelse – og med en god portion hvidvin i blodet – tog min veninde og jeg halvsent onsdag aften et kig på hinandens profiler af rens nysgerrighed og for måske lige at sparre lidt omkring, hvilken vinkel man skal gå efter. Derefter talte vi lidt op, hvad der får positiv eller negativ respons fra os, når vi sidder i den anden stol og skal forsøge at vurdere, om en mand potentielt kunne være et match. Og her skete der noget lidt interessant. Jeg har nogle gange siddet og tænkt, at flere af mine turn offs selvfølgelig er universelle og herrelogiske, og hvorfor fatter mænd ikke, at det kan kvinder ikke lide? Men surprise, surprise, jeg er ikke alle kvinder i verden, og selv min veninde, som jeg har relativt meget til fælles med, var ret græsk-katolsk på flere af mine nej-tak-punkter, ligesom jeg ikke kunne være ligeglad med flere af hendes. Folk er forskellige, hvad giver du mig?!

Dog var der selvfølgelig også et par punkter, hvor vi var ret enige. Nogle af dem større ting, andre små, men stadig i stand til at bonge overraskende højt på irritationsmeteret. Fx mænd, der skriver “jeg er Xcm høj, for det er åbenbart vigtigt”. Højde er vigtigt for nogen, det er rigtigt. Det er det samme med vægt, hårvækst, arbejde, bopæl. Men den der formulering… Den lugter bare af “du er overfladisk, og det er jeg ikke, så jeg angiver min højde, men jeg gør det passiv-aggressivt, okay?” I samme kategori ryger mænd uden nogen tekst overhovedet, mænd, der lyver om deres alder, og for mit vedkommende alle former for bar overkrop-selfies i et spejl og billeder med halvbedøvede tigere i Thailand.

Jeg kan kun forestille mig, at der må være en tilsvarende turn off-liste hos de fleste mænd, men jeg spurgte en mandlig ven, og det eneste, han kunne komme på at bitche over, var billeder med så meget filter, at det var umuligt at gennemskue, hvordan vedkommende i virkeligheden så ud. Hvilket sådan set er et ret rimeligt ønske, synes jeg.

Hvordan mon det ser ud hos jer, har I nogle specifikke dating-profil-turn offs?

Kommentarer (79)

 • Jeg er 33 og blev single for 1,5 år siden, efter et forhold på 10 år+ og et barn..
  Jeg har på ingen måde været klar til at date endnu, men jeg er vild med de her indlæg, fordi de langsomt forbereder mig på livet som kæreste/date-søgende single.
  Tak ?

 • Jeg anmelder altid de profiler med halv-bedøvede tigere, hvor de poserer med dem. Jeg får helt ondt i maven af at se det. Jeg får sikkert intet ud af at anmelde dem, men inderst inde håber jeg at de bliver fjernet. Jeg bliver lidt små arrig.

 • Rygere ryger ( 😉 ) ret hurtigt ud hos mig. Og hvis han skriver: “Vi er i 2020, og du dør ikke af at skrive først” pisser det mig af, og så ryger han ud.. Jeg skal sgu nok skrive først – og gør det også tit, men den der sætning lyder SÅ nedladende. Ellers fitness/bar mave i spejl-billeder. Stop..

  • Præcis! Jeg kan heller ikke, når de i stedet for at skrive præferencer dikterer, hvem man er. “Du er ikke-ryger/slank/har ikke børn/tatoveringer”. Det er ligemeget, om jeg lever op til deres krav, det er bare nederen skrevet! 😀

   • Åh gud – de der kravslister gør mig så arrig. Jeg har engang overvejet at matche med en fyr alene med håbet om, at han ville matche tilbage – så jeg kunne give ham en skideballe og lidt gedigen voksen-skæld ud for at være sådan en arrogant røv i sin profiltekst…
    “Hvis du er sådan og sådan så swipe til venstre” – det skal du sgu da ikke bestemme din klovn. Hvis du ikke swiper på mig, opstår der jo intet match. Shit… hvor dum har man lov at være… ?

    • Puha .. Det har jeg ikke kun overvejet at gøre én gang (like og håbe på match for at give skæld ud). Det har jeg overvejet flere gange, men jeg når altid at stoppe mig selv og tænke, at han nok er så arrogant, at han bare vil grine ad mig..

 • Må vi ikke høre om dem, hvor I var uenige? Kunne være sjovt at vide – bare for at se, om jeg er enig/uenig 🙂

  • Hun var fx cool med bar overkrop-selfies, men generelt var det forskellige typer tekster/billeder, hvor vi svingede lidt hver vores vej. 🙂

 • – Mænd der bruger billeder med, og af, deres børn på datingapps…! ?
  Jeg mener, jeg har også et barn, men ikke om hun skal være en visuel del af min dating!
  – Mænd, der passivt-aggressivt bitcher over kvinder på datingapps!
  “Okay, hvis du ikke har tænkt dig at skrive, hvorfor har vi så matchet?!” uuugggh! ?
  – Fitness billeder! ?
  Jeg kunne bundærligt ikke være mere ligeglad med, hvor meget tid du bruger i fitteren! Hvis du bruger din halve tid der, er vi alligevel ikke et match made in heaven! #ikageform ?
  -” Jeg kan sende billeder når vi matcher!”
  Dude, missing the point here! ??‍♀️? Hvem forklarer ham, hvordan tinder virker?!
  – Mænd, der leder efter ” den eneste ene”, og helt tydeligt er panisk over at være single!
  Jeg vil gerne være i et forhold, men jeg vil ikke være årsagen til at solen står op i dit liv, mester!

 • Når teksten er en bestillingsseddel.
  Du er aktiv, ambitiøs og har ben i næsen!
  Jeg vil hellere læse noget om dem, end at høre hvordan det forventes jeg er.

 • Opskrifter.. opskrifter i profiltekst.. jeg er pænt ligeglad med en opskrift på pandekager/chokoladekage/cookies eller hvad du ellers synes er “mega sjovt”.. ville jeg have en bageopskrift kunne jeg gå på nettet efter den

 • Du er aktiv, ambitiøs og har ben i næsen! Du har ingen børn! Du kan godt lide blablabla. Jeg vil hellere høre noget om dem, end at skulle se om jeg lever op til en jobannonce.

 • Profiltekster, hvor de skriver krav til de kvinder, de vil date. Sådan noget ala; Swipe left, hvis du maler dine øjenbryn på/ryger/ikke træner/ikke kan lide min lasagne. Alle har krav, og det skal man jo også have, men de ting, de lister op er alle ting, man jo sagtens ville kunne leve med, hvis personen er den ægte vare. Så jeg bliver altid så ekstremt irriteret over det, så jeg swiper left i ren trods. Også selvom ingen af tingene passer på mig.

 • Mænd der skriver “jeg tænder på store kvinder” når de skriver en besked. Jeg er tyk ja, og jeg er ikke så naive at jeg ikke har regnet ud, at du tender på store kvinder når du skriver til mig. ???‍♀️

  For mig er det en objektivering af min krop, som jeg synes er voldsomt grænseoverskridende.

 • Den passivt aggressive udgave af ønsker til en partner – “Jeg er yada yada…. og det er du også”.
  Det kan godt være jeg også er det, men det bliver et nej tak. ?

  Og den med højden der åbenbart er sååå vigtig. Ja gu f* kan det være vigtigt. Især hvis man selv er gennemsnitshøjden eller mere for danske mænd. ??‍♀️ Ikke kun fordi jeg synes, det er virkelig ærgerligt at føle sig som et ordentligt lokum ved siden af manden (og jeg er faktisk ikke mere overfladisk end, at halvdelen af mine kærester har været lavere end jeg), men det er også super nederen at få en samtale igang med en mand, og han så pludselig skriver, at jeg er ret sød, men at han faktisk er noget lavere end jeg, så han er ikke så interesseret. Jamen nej selvfølgelig, hvor var det også skørt af mig, at skrive min højde i min profil ?

  Og iøvrigt er jeg knapt så negativ og rasende i virkeligheden. Men nu blev der jo lige spurgt ?

  • Åh ja, jeg swiper også venstre på de der krav, selvom jeg lever op til dem. De provokerer mig bare! 😀

 • Jeg har det ret stramt med sætningen: “den der swiper sidst, skriver først”, samt dem der bare har fem selfies fra den samme dag.

  • Spørgsmål fra Tindernewbie – hvordan ved man overhovedet, hvem der har liket sidst, når man ikke kan se likes? ?

   • Du får besked om match, når begge parter har matchet. Så popper der et match op med det samme, du har swipet, har du liket sidst. Kommer det senere, har de liket sidst. 😀

 • Dem, der skriver, at hvis man ikke ligner sine billeder, giver man drinks til man gør-agtige sætninger. Eller “lad vær’ at match, hvis du alligevel ikke er interesseret”. Man mærker virkelig bare deres bitterhed langt ud af skærmen, og jeg magter det ikke ?

  • Åh ja, og det sjove er, at man jo i og for sig godt kan forstå bitterheden, for det kan sgu være udmattende at date, og folk er nederen, men man skal måske ikke lige lufte det som førstehåndsindtryk! 😀

   • Lige præcis!
    Jeg forstår sagtens frustrationerne – man har jo selv en del ? Men jeg lufter dem altså hverken på min profil eller på 1. date ?

  • Det med bitterhed minder mig om én, jeg kom forbi forleden: “Jeg kan lide min kvinde, som jeg kan lide min kaffe: Uden en anden mands pik i!” .. Så er der altså noget ubearbejdet der, jeg ikke tør nærme mig!

 • Helt med på jeres turn-offs!
  “Den der liker sidst, skriver først” er også på min afvisningsliste. Og fyre som skriver, at de er “flabede”? eller “jeg har en sund livsstil – og det har du også”.
  Der er mange, jeg står helt af på. Også generelt profiler hvor der ikke er et eneste billede uden en fadøl på. Og til den mere overfladiske – halskæden!! Mænd med halskæder af enhver art er no-go!

  • Hahaha, jeg har det også stramt med halskæder, men jeg datede en mand med halskæde sidste år, der var for sød til, at det kunne være en dealbreaker. Men jeg lærte aldrig at elske den! 😀

 • Sjovt, for mig er det vigtigt at jeg ved hvor høje de er. Mest fordi jeg ikke har det godt med min egen højde og derfor gerne vil have de er nogenlunde lige så høje som jeg er ?

  Og at de har sagt hvis de har børn.. inden daten. Synes det er lidt vigtigt ?

  • Det er vigtigt for mange, og det er jo fint. Alle har præferencer. Det er mere den der præcise formulering, jeg har det svært med! 😀

 • Hader når de intet skriver om dem selv, andet end deres insta-navn. Enten vil de have flere følgere eller også håber de, at man er så desperat, at man vil skrive dem en besked på insta, selvom de ikke engang har gidet at like en på Insta #notthatdesperate

 • Den med højden minder mig om da jeg for mange år siden tog på date 1.5 time væk med en jeg ikke havde set billeder af, fordi det var overfladisk. Jeg endte med at date en af de mindste mænd, jeg nogensinde har mødt. Han var udover det nogenlunde lige så bred som han var høj. Der lærte jeg altså, at jeg er mere overfladisk end jeg gerne ville være.
  Jeg savner at date, når jeg læser jeres kommentarer! Mest bare spændingen og de sjove kiksede møder, man kunne grine af bagefter. 6 års forhold, 3 børn, manglende søvn, sex og nærhed. Græsset er altid grønnere…

 • Jeg har det svært med dem der skriver “..du har styr på dit liv”. Altså, at have “styr på” kan defineres på mange måder. Jeg bryder mig generelt ikke om udtrykket.

 • Grimme solbriller… Ud med dig kammerat! Det er fandme en vigtig accessory, og hvis du ikke har købt nye siden 1996 så må du til venstre…
  Jeg er på den med halskæderne også.

 • Mænd med billeder af deres bil, motorcykel på deres tinder? ‘Nej, Brian. Bare nej’. Findes der virkelig nogen, der vælger fyre ud fra det?

 • Er turn off for mig hvis der ikke er billeder af manden, der viser hvordan han faktisk ser ud. Der er mange, der kun har billeder, hvor de har solbriller på, fra andre vinkler og lignende ? og enig i det med halskæden. Er ret turn off for mig. Prøver at slippe det da det jo kan være et dejligt menneske jeg fravælger bare pga en halskæde ?

 • Billeder taget mens de sidder i bilen (med sikkerhedssele på selvfølgelig) og vinkler kameraet, så man kan se om de har bussemænd i næsen ?

 • Jeg har FULDSTÆNDIG de samme turn-off’s som dig Miriam! ? I øvrigt synes jeg også at varianten hvor de skriver ‘jeg er Xcm på høje hæle’ er til at brække sig over! ? Hver og en skriver det som om de er den eneste der har fundet på lige netop dén vending og det er de bare SLET ikke!
  Andre turn-off’s for mig er (de fleste) billeder med øl/alkohol og hvis alle billeder er med solbriller på (hvilket jeg også tror at mange kvinder gør?)

 • Fyre som bare klikker på “interesse knappen” uden at skrive – de er no go. Jeg sætter stor pris på, at de rent faktisk skriver med eller uden en bunke stavefejl. Selvom jeg giver afslag, så mærker jeg en vis respekt, at man skriver det. Men, når det så er sagt (skrevet), så tror jeg ikke jeg har den mest interessante profil. Man kører død i det, nu hvor man er single på ..hvad… 20ende år (er i 40erne). 😀

 • Flere af formuleringerne fra profilerne minder i påfaldende grad om stillingsbeskrivelser i jobannoncer. Dog er det glimrende, at man gør sig nogle tanker om, hvem man på sigt kunne forestille sig at dele dørskilt med, at man har implementeret en grovsortering, der hindrer spild af en smuk aften med én, man dybest set aldrig vil rive bukserne af.

 • Jeg har rigtig svært ved mænd, der tager selfies i deres bil. Ved ikke hvorfor, men det fremstår enormt prollet ?

  • Eller voksne mænd der rækker tunge generelt.. Datede en der rækte tunge til mig hele tiden når vi fik øjenkontakt og krummer helt tæer af at tænke på det nu. Stop! Du er 28 og det er ikke cute!!

 • Uf hvor lyder dating-verdenen svær. Jeg var sammen med min første kæreste i 7 år. Nåede at blive gift og fik et barn med ham. Nogle år efter gik vi fra hinanden og jeg nåede ikke at være single før jeg var sammen med min nuværende mand. Lige om lidt er det 15 år siden og et barn og vielse også. Jeg aner ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg blev single en dag. Jeg tror ikke jeg ville turde mødes med nogen, men jeg har nok også set for meget true crime og for mange fucked up serier ??

  • Hmm det har jeg også en gift veninde, der siger til mig engang imellem: “Jeg ville slet ikke vide, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg var single! Hvordan kan du klare det?!” Det ville hun jo finde ud af, hvis hun var i den situation – og hun ville også godt kunne klare det, hvis det var sådan omstændighederne var. Selvfølgelig.

 • Sure mænd der sidder i deres bil, med fucking solbriller på. Hold så op med det. Af med brillen, på med smilet og stig så ud af den bil!

 • Der er flere af ovenstående jeg er enige med og kan så tilføje: selfie i bil eller profil hvor han har solbriller på på ALLE billederne.

 • Jeg undres stadig over, hvorfor jeg swibede ja til min nuværende mand… Han havde kun et billede (og så ved man jo aldrig om det var held eller om han ser sådan ud ?) Og så havde han hue på, for han er skaldet- og skaldet var en af de ting, jeg ikke ville have ??‍♀️ Så på den måde var tinder god, for jeg var gået forbi ham i byen ?

 • Mænd med et billede af dem selv og et barn + teksten: “Barnet er ikke mit”. Ok. Så lad være med at tage et billede af et barn med? Vi kan godt gennemskue, at du prøver at virke følsom. Det virker ikke for politikere at kysse børn i håret, og det virker heller ikke for dig?

 • Mænd der skriver noget i stil med: Hvis du har billeder af kæledyr og solnedgange så swipe til venstre, det er jo dig og ikke din hund jeg skal date eller det er jo dig jeg vil se. Der tager de så helt fejl! Man kan uploade op til 9 fotos på tinder, jeg har 6 stk af mig selv, 1 af min hund og 2 naturfotos, jeg ved ikke helt hvordan de mænd vil se en, hvis ikke de har forstået man er andet end sit udseende ??‍♀️ Jeg hader også sætningen: Jeg er ikke ryger og det er du også. Jeg ryger ikke, men det skal han da ikke bestemme ?

  • Nu er jeg en af dem, som har været i et forhold så længe, at apps til dating ikke var opfundet, dengang jeg blev kærester med min partner – men jeg bliver nødt til at spørge: Hvorfor har du overhovedet naturfotos på din Tinder-profil? Altså, hvad tænker du at det siger om dig?
   Jeg spørger ikke for at være ‘flabet’ (ref. til anden kommentar), men fordi jeg oprigtigt ikke forstår det. Hvis jeg skulle ‘sætte mig selv til skue’ på sådan en app, så tænker jeg da at jeg ville vælge billeder af mig selv, fordi det er det personen skal vælge til. Evt. et billede med mit kæledyr og mig, men ikke bare et billede af mit kæledyr.
   Personligt ville jeg nok være helt tabt, hvis de delte naturbilleder på deres profil, medmindre teksten refererede til, hvorfor det specifikke billede var vigtigt for min tinder-profil. Men oplys mig endelig – jeg er oprigtigt nysgerrig! 🙂

 • Jeg er for nylig blevet single og skal i gang med tinder nu her. Det skræmmer mig lidt at skulle lægge mine allerbedste billeder ud af mig selv (som jeg i øvrigt ikke synes er gode, fordi jeg på ingen måde er fotogen), i et univers hvor folk dømmer en på så små parametre. Ikke at jeg ikke selv dømmer, men øv hvor bliver det overfladisk. Ville ønske man stadig mødtes i spejderklubben… ??

  • Det gør man altså også! Eller i løbeklubben, cykelklubben, selv i S-toget (Ja!). Der er masser af søde mænd uden for dating-apps. Men måske mange synes, det er svært at tage kontakt? Har haft fantastiske flirts helt uden Tinder.

 • De mænd der tror at det er pænt at tage selfies nedefra. Jeg har faktisk ikke lyst til at se deres næsehår.
  Og så er bar mave, halskæder, billeder med jagt og fiskeri også no-go her.

 • Er så enig! Efter 10 års forhold er jeg også nu på en dating-app – og daaamn et Narnia! Jeg er fan – jeg kan screene en potentiel date, men tænker tit om jeg mon har swipet guld væk pga. åndsvage smalle inklusionskriterier?

  Jeg kan tilføje: Fitness-selfies, profiler uden tekst (hvem er du…???), alt for seksuelt ladet tekst (slap af), “har de børn jeg skal have” (slap nu af!), motorcykler, materialistiske billeder (audi/BMW/Rolex-ur), “uddanner mig til sexolog/Tantramassør/spirituel reikuhealer” (hmmm – måske en dag hvor jeg er mere modig?)

  Humor, en god, klog, sjov tekst og rare øjne – den virker tilgengæld på mig som katteurt?

 • Jeg er egentligt ret large i forhold til, hvad de skriver i profiltekst og billeder. Men jeg går absolut kold i matches, der ikke formår at føre en samtale på skrift.
  Fx; de skriver ‘har du haft en god dag?’
  Jeg svarer; den har været mægtig. Var med mine elever i Djurs sommerland. Selvom jeg er en kylling til rutchebaner, og mest var den, der holdt taskerne, var det en skøn dag. Er du til rutchebaner, eller er du lige som mig? Har du haft en god dag? Hvordan gik det med xxx?
  Ham; ok dag.
  Mig; dejligt- hvad har du lavet – nydt solen?
  Ham; ikk så meget.

  To dage senere;
  Ham; hvorfor svarer du ikke?

  Arr jamen altså! Tag dog lidt ansvar for samtaler mand.

 • Sjovt som mand at læse alle kommentarerne her.
  Kan afsløre at kvinder og mænd laver mange af de samme fejl på Tinder. Dog med enkelte undtagelser. Ikke helt så mange bilbilleder fra kvinders side f.eks. Men ja det “samme” billede igen og igen, billede af din røv i træningstights eller i undertøj (svarer vel til mændenes infamøse bar overkrop billede), billeder med solbriller, ingen tekst, alle krav/lister med hvad man er og ikke er.
  Og kan tilføje disse:
  – billeder med Snapchat filtre når man er 30+ (ca.). Det er ikke sødt. Generelt alle ting hvor kvinder prøver at virke unge. Kan heller ikke med kvinder der beskriver dem selv som piger
  – alle filtre og retoucheringer der gør at de ligner en dukke
  – billeder af blomster/solnedgang osv. Især når det er det første billede. Udseende er ikke alt, men et billede af en blomst er ligegyldigt (med mindre man giver det en kontekst i sin tekst)

  Der er selvfølgelig en masse kvinder der har gode, fede, sjove osv. profiler, så er ikke alle der laver de fejl.

 • Man kan sagtens møde elskere og kærester og potentielle ægtemænd ude i det rigtige liv. Jeg har knaldet og været kærester med og forelsket flere tidligere kolleger og naboer. Opererer kun i en radius af 2 km. Det kan altså godt lade sig gøre.

  • Yes! Det kan bestemt lade sig gøre, det er bare væsentligt mere arbejde for de flestes vedkommende. 😀 Nu har jeg fx et arbejde, hvor jeg ingen mænd ser og bor i et notorisk børnefamilie-område. Der er måske samlet to single mænd i hele min omgangskreds. Når man rammer den anden side af 30, er koncentrationen af singler i ens aldersgruppe lavere, så man skal først finde dem, og derfor ender apps og datingsider med at være så populære – fordi de er samlet på ét sted, så forarbejdet er gjort. Jeg siger slet ikke, at det ikke kan lade sig gøre på gammeldaws maner, bare at online-versionen i højere grad er normen efterhånden – i hvert fald blandt dem, jeg kender. 😀

 • Forstår simpelthen ikke at det med højden er så vigtigt for kvinder. Har haft kæresester der er mellem 25 mindre og højere end mig.
  Kender flere høje kvinder der kun vil være sammen med højere mænd – men så giver de jo højde “problemet” videre til næste generation.

 • Er i starten af 40erne og har aldrig set en Tinderapp (eller datingsite) i action (alle mine veninder er også i hysterisk lange forhold)! Føler mig helt sat udenfor et kæmpe samfundsomdrejningspunkt.
  Jeg har edderhyleme fået scoret igennem og haft mange spejderforhold (bedste datingsted ever som ung, for hvis du kan score med fedtet hår, bållugt og minus bad, så er det nok true(r) love, tror derfor de forhold tit holder rigtig længe). Jeg endte dog ikke med en spejder, men min spejdervens spejderkærestes storebror ? Så det lugtede da lidt af fisk, der for 19 år siden.
  Ved ikke lige hvad jeg ranter om, andet end det nymodens dating er en totalt lukket klub, for en som mig, der var heldig at møde mr Right som 24 årig (kæft, jeg var jo nærmest et barn ??). Pøj pøj til alle. Håber det bliver Summer of Love ❤️❤️❤️❤️

 • Det kan godt være, at man bor eller arbejder et sted med mange familier og få singler. Men 48 procent bliver jo skilt, så statistikken er ret god.

 • Det her er jo så sjov læsning! Jeg tror helt ærligt ikke, at jeg havde fundet min kæreste på en dating-app. For det første er han galoperende ordblind og stavefejl er faktisk noget af et turn off for mig (og når man skriver det, så staver man helt sikkert selv forkert et sted! Undskyld, på forhånd… men jeg prøver heller ikke at score i kommentarfeltet), og så går han MEGET lidt op i stil.

  Jeg mødte ham gennem mit arbejde og jeg faldt bare for hans værdier og hans nysgerrighed. Jeg har altid været fascineret af hans gåpåmod og hans drive. Hvis det havde stået i hans profiltekst, så havde jeg nok kastet lidt op i munden, men det er altså hvad jeg gerne vil have i en partner. Det, og så en som tager opvasken 😉

 • Mine turn offs: Voksne mænd der fylder deres profiltekst med emojier. Hvis du ikke kan udtrykke en følelse uden at skulle bekræfte den med fire små grimme tegninger bagefter, så mangler den elegance jeg går efter. Jeg er heller ikke god til stavefejl. Der kan være gode grunde som fx ordblindhed, og det kan jeg leve med, hvis jeg får det at vide, men ellers signalerer det overfor mig, at man sjusker. Mænd der ikke tager ansvar for samtalen, eller kun taler om sig selv er også virkelig uinteressante – men det gælder jo alle.

 • Anekdoter om hvor meget de drikker, instagram-handles og bikinibilleder. Billeder med store øjne og grimasser samt diverse hundefiltre og elektroniske hjerter. Billeder af halve ansigter. Altså åbenlys opmærksomhedshunger, umodenhed eller useriøsitet.

Der er lukket for kommentarer.