Kommentarer (9)

 • Nej, nej, nej til dig der smider bacon ud. Dét er jo at smide guldet ud… *forstår det virkeligt ikke*

 • Til dig der dumpede din bachelor! Sikke en lortevejleder. Hvis du normalt er en dygtig studerende, har han/hun da virkelig ikke gjort sit arbejde! Håber du finde energi til at komme op på hesten igen!

  • Kan man ikke få en second opinion på en bachelor? Hvis der virkelig er tale om at underviser og censor er fra den…

 • Jeg er biseksuel, men nok egentlig lesbisk. Føler så meget dig der er bedre til at score mænd!

  • Kender følelsen! Er biseksuel, og har det lige nu som om jeg hverken kan score mænd eller kvinder.. ?

 • Dig der har dumpet sin bachelor! Sikke noget skod. Det lyder da som om du er en dygtig studerende, der havde en møg-vejleder. Jeg håber at du kommer igen, og viser ham/hende hvem der er boss!!

 • Jeg dumpede min første bacheloreksamen og det var hårdt. Jeg kan huske at jeg følte mig dum og som en fiasko, og jeg blev forsinket på mit studie, så jeg kunne ikke starte på kandidaten sammen med mine studiekammerater. Der var mange grunde til at jeg dumpede, men jeg bestod i 2. Forsøg og det er trods alt det vigtigste. Sidste år blev leg færdig på min kandidat. Alt skal nok blive godt igen og du er mere værd end din bachelorkarakter. Spørg din vejleder om hvad der gik galt, og gør det bedre næste gang. Men husk at tage en pause og træk vejret.

 • Til dig med hæmoriderne:
  Prøv lige at duppe dem med rødvin i nogle dage, hver gang du er på toilettet – it works!!!

 • Hæmorider. Well. Tre børn, virkelig mange hæmorider. Jeg tror det er nærmest uundgåeligt. Ville dog bytte med strækmærker anytime!

Der er lukket for kommentarer.