I dag vil jeg gerne brokke mig over…

Hyggebrok er en af mine yndlingsting i hele verden. Lige nu er der ret meget af det tungere brok, og det er velbegrundet og slet ikke noget, jeg vil forhindre, men jeg synes ikke, vi skal glemme, at der stadig er masser af halv-ligegyldige ting at brokke sig over. Det er sundt for sjælen! På broklisten du jour har jeg følgende:

– At bakeoff er kraftigt nedskåret eller helt fjernet for tiden. Jeg forstår det godt, men jeg savner min ostebolle fra Aldi.

– At Herbert seriøst ikke fældede det første halvandet år af sit liv. Nu tager han voldsomt hævn, men fordi jeg ikke var forudseende nok til at vænne ham til at blive børstet, så er det jævnt med op ad bakke med det nu.

– At jeg virkelig ikke gider vaske gulv, selvom det trænger pænt meget.

– At det her sengesæt ikke fåes med ekstra længde. (reklamelink) Det har ører, hallo!

– At jeg pludselig er blevet enormt opmærksom på kirkeklokkerne fra kirken henne på hjørnet, og nu kan jeg slet ikke abstrahere fra dem.

– At jeg ville læse en bestemt bog, men jeg har åbenbart lånt den ud, og jeg aner ikke til hvem.

– At sko med firkantede snuder bliver mere og mere moderne igen. Om jeg vil have min str 41 fod til at se større ud? Jamen selvfølgelig!

– At jeg fandt Milky Way Crispy Rolls sat ned til fem fucking kroner for en sekspak og kun købte tre.

– At det pludselig holdt op med at være sommer igen. Sådan, virkelig meget. (Hvis man ikke brokker sig over vejret, så gør man det forkert).

– At det jo ikke er, fordi det er særlig dyrt at have en streamingtjeneste… Med mindre man har fire. Jeg skærer ned nu.

Kommentarer (21)

 • Den med bogen! Har lånt min fine favoritbog ud. Men kan simpelthen ikke huske til hvem. Eller hvornår. Den er så god. Efter jeg købte bogen for 10 år siden, er den blevet filmatiseret, så nu er alle udgaver tilklistret med billeder fra den dårlige film. Så kan ikke få mig selv til at købe en ny…

  • Hahaha, det er så bittert! Jeg håber, du får opstøvet en af de lidt mere diskrete! 😀

  • Åhh, nu sidder jeg jo og forsøger at gætte hvilken bog (og dårlig filmatisering) der er tale om…???

 • I forhold til absurd søde Herbert: Min kat begyndte også at fælde virkelig meget, da han var 1-2 år. 7000 fnugruller senere skiftede jeg foder og det hjalp helt vildt. Intet værre end en ekstra sweater af kattehår…

  • Jeg tænker, det lige nu handler om et skift fra vinterpels til sommerpels, men hvis det fortsætter, så kan det godt ske, jeg skal kigge på hans foder. Jeg er bare så glad for det, han får nu! 😀

 • Er så trist over vejret, men på samme tid lettet. Birk gik helt amok og regnen har virkelig lagt en dæmper på.

 • Lidl på Lygten har stadig bakeoff. Det er dog en lille cykeltur fra Østerbro 🙂 Ved dog ikke om de også gør sig i osteboller.

 • Vi husker vist alle at sko med über spidse snuder var et kæmpe hit i 00’erne.
  De var ikke flotte, og det er firkantede snuder på sko altså heller ikke!

 • Enig med de firkantede snuder på sko! I øvrigt ser det også bare dumt ud.

  Jeg kan heller ikke forstå hvorfor man nu om dage overhovedet producerer dyner UDEN ekstra længde?! Hvis man har nok længde på en almindelig dyne til at trække den helt op til hagen OG tucke den ind under fødderne (som man jo skal), så er man enten et barn eller en dværg. Jeg er altså helt gennemsnitlig højdemæssigt.

  • Jeg ville ønske, de kom med ekstra bredde også! Måske skulle jeg bare købe en dobbeltdyne til mig selv. 😀

   • Jeg siger det bare, dobbeltdyner er farlige! Der er *intet* bedre når det gælder sengetøj og du vil for evigt give en lille, trist lyd fra dig når du skal sove med en almindelig dyne for fremtiden. De er seriøst afhængighedsskabende. Og fantastiske når man har katte der gerne vil putte i sengen og har tendens til at lægge sig på dynen! Med en dobbeltdyne er der stadig nok dyne til mig, selvom katten ligger på det halve af den 😀 Det er virkelig fantastisk, og jeg går aldrig, aldrig, aldrig tilbage til en normal dyne! Min er endda en dobbeltdyne med ekstra længde. Reeeeeen luksus <3

Der er lukket for kommentarer.