Kommentarer (27)

 • Grinte højt over den med granfætter og kusine. Min fars 3. kone var hans kusine…. Min mor var nr. 2 og han er i dag på ægteskab nr. 4….

 • På en eller anden måde er jeg vild med den sidste og den minder mig lidt om det afsnit af Sex and the City, hvor en kunstner maler Charlottes underliv.

 • Hende med den ikke så kønne kæreste, hold fast i ham! Jeg har en stor venneflok gennem 30-38 år og tro mig de fleste af de flotte fyre (der er enkelte undtagelser) er ikke ældet kønt, selvom de var nogle hotties som yngre/omkring 30! Skønhed forgår, men det andet I har sammen er svært at finde. Paradér ham stolt rundt og elsk ham af hele dit hjerte <3

 • Dig med psykologen – jeg tager nogle gange mig selv i at sidde og fantasere om min psykolog, når jeg er hos ham. Jeg er glad for, at det ikke er en legit forelskelse.

  Og dig med lektoren – jeg havde nok også overvejet det, hvis det var mig. Har også fantaseret om mine mandlige lektorer/professorer.

  Jeg er åbenbart tiltrukket af intellektuelle mænd.

 • Dig, med en lektor, der udnytter sin position og vil kræve en sexakt for en bestået eksamen; tag den fucking omprøve – 2. eller 3. forsøg. Du har fortjent at have det godt, og det har man ikke, når nogen udnytter én (om du så selv synes, udnyttelsen pt er minimal eller ej). Ydermere; hvis du har dokumentation, så meld ham til studienævnet og fakultetet. Mandlige lektorer med for meget magt er et generelt problem på universiteterne og du skylder enhver fagligt svag/følelsesmæssigt presset kvindelig studerende at en fucking nar som ham ikke står foran dem næste semester. Skulle du have brugt dit 3. forsøg eller på anden vis være ramt af omprøvereglerne, så vid, at der altid findes undtagelser for undtagelserne.

  Kærlig hilsen hende, der fik en gratis lægeerklæring på en fake sygdom, således hun kom til 4. forsøg hvor der ellers kun var 3, da hun var følelsesmæssigt smadret af et brud, der endte med en retssag, og ikke magtede at passe sit daværende studie i 6 måneder. Der findes gode mennesker, der forstår, at du kan have issues fagligt eller socialt og som hellere end gerne vil forstå, hvordan de (reelt) kan hjælpe dig. Også i lægeverdenen og universitets-junglen. Men gå udenom dem, der kræver at begå overgreb på dig.

  • Da jeg så, der var en, der fik tilbudt en bestået eksamen for et blowjob, ville jeg ønske, det var mig. Hell yeah jeg ikke orker to store skriftlige eksamener efter, at de sidste måneder har været selvstudie, fordi vores undervisning ikke er blevet omlagt til online. 😀 😀 😀
   P.S. Jeg har hverken faglige eller sociale issues, og det har personen, der har sendt indlægget herind måske heller ikke. <3

   • [Slettet]

    Derudover; en lektor lod på et tidligere semester alle sine studerende gå til ordinær eksamen fremfor omprøve, trods det samlede fremmøde var sølle 66 procent mod det påkrævede 75. Hvorfor? Bare fordi, vedkommende selv vidste, at folk var pressede. Så kan de bare klikke rundt på knapper og dimse den derudaf og lade folk, hvis de vil? Ja! Ergo, klam idiot, der udnytter kvinder qua sin pik.

    • Jeg har slettet første del af sin kommentar. Som M siger, det ER jo også muligt at tage et aktivt valg om, at det er en god deal uden på nogen måde at gå derfra og føle sig udnyttet. Det gør det stadig ikke fint fra lærerens side, men lige nu tolker du negativt på indsenderen og gør dig nogle antagelser om vedkommende, og det er imod reglerne for kommentarfeltet. Det skal ikke kunne være ubehageligt for indsendere at læse kommentarer rettet imod dem. Der er frit lejde. 🙂

     • Sorry – det var ment som en mere strukturel betragtning end egentlig konkret og subjektiv. Jeg står ved min kommentar i det henseende, men jeg skal beklage udfaldet i kommentarfeltet her.

 • Altså mine forældre er grandfætter og grandkusine. Vi ligner alle sammen hinanden rigtigt meget, mine søskende og mine forældre og jeg.

  • Jeg er også på udkig efter nye veninder, så mig må man også gerne skrive til 🙂

  • Jeg flækkede også af grin – og blev også lidt glad over, jeg ikke var den eneste, der havde lavet det nummer med at køre afsted. Desværre har jeg ikke nogen baby at hænge årsagen til det op på. Haha.

 • Har altid undret mig over, hvordan man ikke kan have en idé om, hvem ens grandfætre og -kusiner er. Altså, det er ens forældres fætres og kusiners børn. Har man aldrig nogensinde hørt om dem!?

  • Jeg kender vitterligt én af mine fars fætres familier, og det er kun, fordi jeg gik i folkeskole med hende. Jeg aner intet om nogen af de andre! 😀

  • Jeg kender kun til nogle af dem på min fars side – overhovedet ikke dem alle og har kun mødt nogle af dem én gang – og kender intet til min mors familie ? Det samme er tilfældet på min kærestes familie – hans fars side har et årligt træf, hans mors not so much. Vi har været sammen i 10 år og aner ikke noget om min svigermors familie, som ikke er hendes søskende etc. ? Så det kan sagtens lade sig gøre!

  • Min mor har 30 fætre og kusiner. Det giver mig mindst 50 granfætre og grankusiner bare på min mors side, og jeg har ingen idé om hvem de er.

  • Det kommer meget an på, hvor meget kontakt ens familie har til deres familiemedlemmer. Jeg aner heller ikke hvem mine grandfætre og -kusiner er 🙂

 • Dig med den magtsyge skiderik af en lektor. Optag samtalen på din telefon eller noget, og gå til ledelsen, så han kan få sparket! Det er fandeme ikke iorden det han har gang i.

 • Dig med den søde, knap så pæne mand: Giv det tid! Jeg var i præcis samme situation og fik det råd at sætte tvivlen på pause et halvt eller helt år. Gå ind i det med hud og hår i perioden og tag så overvejelsen op igen, når tiden er gået. Jeg nåede at blive gravid før ‘tiden var gået’ og valgte at beholde både graviditeten og den søde mand. Det har jeg ikke fortrudt. Med tiden bliver udseendet lidt mindre vigtigt og nu klager flere veninder over, at de ikke kan finde lige så søde og gode mænd som min… Du kan måske hjælpe ham med at udvikle bedre smag i tøj + sende ham til en god frisør, hvis det kan hjælpe lidt 😉 Find de gode ting ved hans udseende, fokusere på dem og ros ham for dem, om det så er pæne negle eller ører eller pik. Han er helt sikkert ikke vant til at få komplimenter for sit udseende og vil blive glad for det 🙂
  I øvrigt bliver de fleste kvinder heller ikke kønnere med alderen, så måske udjævner forskellene sig lidt med tiden – det har tre børn sgu bidraget godt til i mit tilfælde…
  Held og lykke uanset hvad du vælger <3

  • Blev simpelthen SÅ GLAD for din kommentar – det er ikke mit indlæg, men hvor er det bare fantastisk at høre!

 • Enig med alle dem, der skriver at du skal melde din lektor til studienævnet. Det er slet ikke i orden, det han gør.

Der er lukket for kommentarer.