Favoritter for tiden

Når man har store planer om at lave de her indlæg engang hver tredje måned-ish og opdager, det sidste kom ud i 2018… Det der med at følge mine embitioner til dørs. Det er ikke min stærke side! 😀

Her er nogle ting, jeg mægtig godt kan lide for tiden:

– “Kvinden mellem os” af Greer Hendricks og Sarah Pekkanen. (Anmeldereksemplar og dermed reklame). Det her er den litterære version af en thriller med en IMDB-score på omkring 7,4, som man sætter på en mandag aften i sofaen med en pose sour cream & onion i skødet. Helt, helt perfekt hverdagsunderholdning. Jeg slugte den på en dag, og det var en helt fornuftig dag.

– Tommy Hilfiger “Janet” solbriller. Et amerikanerkøb som først er kommet i brug nu, hvor solen kigger forbi semi-dagligt. De er ret store og har nogle gode 70’er-vibes, og Google fortæller mig, de med lidt god vilje godt kan opstøves online.

– Glamglow Berryglow Probiotic Recovery Mask. Min hud har ikke ligefrem en fest i disse dage, men den har virkelig godt af den her maske! Ifølge beskrivelsen skulle den “reparere hudens fugtbalance”, og jeg syntes egentlig ikke, det var det, der var mit primære problem, men shit mand, den efterlod min hud så lækker og glowy, at jeg efter første brug gik og beundrede den hele dagen efter. Fås fx hos Matas. (reklamelink)

– Purina Gourmet Gold. Lidt halv-mærkelig ting at tilføje, I know, men de havde dem på tilbud, da jeg sidste gang købte tørfoder, så jeg købte en omgang, og Herbert går bananas efter dem. De har sådan en kerne af sovs (tænk kattevariaten af en Ben & Jerry’s Core), og jeg tror aldrig, jeg har været så populær ved aftensmadstid før.

– Spangsbergs jordbærflødeboller. Normalt går jeg ellers konsekvent efter dem med hindbær/lakrids, men forleden havde jeg sådan en craving efter jordbærflødeboller, og eftersom jeg ikke har set de billige af slagsen i butikkerne i noget nær 100 år, købte jeg dem her. Oh my fucking God. Himlen på jord.

– Kryds-og-tværser. Og puslespil, selvfølgelig, men dem har jeg vist ævlet nok om på nuværende tidspunkt. Min mor sendte mig for nogle uger siden et “Corona kit”, og hun kender tilsyneladende mine behov bedre, end jeg gør. PS: Krydsord > sudoku, don’t @ me.

– Raffaello. For evigt i Ferrero Rochers skygge. I fortjener så meget mere. Men hold op med at være så dyre.

Kommentarer (18)

 • Ikke om jeg fatter at vi skal tilbage til 2018, efter sådan et indlæg her! Så længe siden er det da ikke?!? Nå men I like it! Elsker solbriller, men er blevet arbejdsløs og har lige et hus der skal betales af på, så jeg må hellere holde mig i skindet (indsæt ultra ked smiley).

  • Nej, desværre ikke. Den smagte af kaloriefattig is. God kaloriefattig is, bevares, men slet ikke på niveau med originalerne.

   • Det var nemlig det, jeg frygtede… Jeg stoler så meget på din smag, at jeg ikke vil kaste pengene efter den;) Til gengæld har jeg spist en pakke jordbærflødeboller efter din anbefaling – så gode!

    • Jeg ville næsten ønske, de lavede den i fuld-fed variant, for idéen var god. Men deres kalorielette is er for “let”, og man kan smage forskel på karamelsaucen, og det er bare ikke lige så godt! Desværre! Flødeboller spiller til gengæld 100%! 😀

 • Lad der ikke gå år, før næste indlæg af den her dur. Hyggelig læsning, alt fra kattemad til ansigtsmaske, jeg er vild med det!
  Bogen er skrevet på min liste over bøger jeg skal læse, og Branca skal også ha’ lov at smage på den der vådfodder alla Ben & Jerry’s!

 • Jeg elsker også krydsogtværs! Heldigt nok, når det er mit job at lave dem hæhæ. Jeg har lavet en instagramkonto via mit arbejde, som er dedikeret til krydsord. Den hedder @vielskerkrydsord og giver forklaringer på alle de lidt mærkelige ord, man kun ser deri. Du – og alle andre – skal være meget velkomne til at følge med!
  Hvad er dit yndlingskrydsordsord i øvrigt? Mit er ‘eremit’.

  • Jeg tror slet ikke, jeg er krydsordsentusiast nok til at have et yndlingsord… Måske æt?

 • Har du smagt appelsinversionen af flødebollerne? Jeg har gnasket mig igennem flere pakker af dem efterhånden. Kæft, de smager godt.

  • Nej, men jeg bryder mig ikke om appelsinsmag i søde sager, så jeg tænker ikke, de er noget for mig. 😀

Der er lukket for kommentarer.