Kommentarer (24)

 • Apropos vin i kaffekop, så er jeg overbevist om at vi får flere alkoholikere ud af det her lockdown. Jeg drikker sjældent (fordi børn), men de sidste tre dage har jeg drukket vin til aftensmaden…og nu mens vi ser SvampeBob…fordi jeg røvkeder mig…

 • Min mand har gjort det samme med hegnet. Den eneste fordel er at børnene nu selv kan løbe ind og hente de fodbolde de konstant skyder derind (naboen foreslog det selv).

  • Jeg har slettet din kommentar. Vær sød ikke at tale grimt om mennesker, der ikke har gjort andet end at eksistere. Det er ikke god stil.

 • Phillip Faber er jo mega lækker, og så kan han både synge og spille. Suk. Men jeg har nu ærlig talt været vild med ham siden “Ulækker fyr” i Bølle Bob, som jeg så meget som 7årig 😀 Fattede bare aldrig hvordan man kunne kalde ham en ulækker fyr?

 • Har læst et interview med Philip Faber som selv var meget overrasket over han blev castet til netop den rolle 🙂 Hans diktion lød som über-overklasse og han skulle spille søn af en stiknarkoman og dranker, så vidt jeg husker. Uanset hvad er det også et tarveligt navn til en rolle, sådan helt generelt.

 • Grinede højlydt af den med den dårligt engelsktalende mand, jeg kan lige se og høre det for mig.

 • Forstår slet ikke hypen omkring Philip Faber, men har også kun ser billeder af ham. Måske det er det der er problemet ?

 • Er nød til at have min corona oplevelse med: i nat havde jeg en VOLDSOMT hed drøm om Magnus heunicke. Jeg var helt forelsket da jeg vågnede. Dog var han måske omkring 25 år i min drøm, og uhyggelig pæn.
  Før corona vidste jeg ikke manden eksisterede…

 • Den med at spise 3 gange så meget – DET GØR JEG OGSÅ! Mit madbudget er forfærdeligt……………

Der er lukket for kommentarer.