Kommentarer (15)

 • Nåmen så fandt jeg ud af at det ikke hedder vandekande (måtte lige google for at være sikker).

 • Hende der skriver med seriemordere i usa: hvordan gør man det? Jeg vil vildt gerne have penneven på dødsgangen

 • Til det med den med de store mængder ubeskyttet sex uden at blive gravid: det troede jeg heller ikke at kunne indtil jeg lige pludselig var det.
  Så nu er jeg gået over til spiral og til at synes det er lidt utroligt at jeg har undgået at få en kønssygdom ?

 • Dig med skilmisse og graviditet.. Puha.. Hold hovedet koldt!

  Dig med det aflyste bryllup, mærk godt efter.

  Dig med ekstra kilo og boobs – lucky you! 🙂

 • Åh, Google Maps! Ikke bare kendte personer, også steder fra tv-serier eller film! Jeg kan have netflix på pause i over en time, mens jeg finder det præcise sted de står i en scene og det er den virkelig tilfredsstillende, når man så finder det!

 • Pyh ha. Den med glæde over coronasaflyst bryllup. Vær ikke bange for at såre din kæreste, vær ærlig. Det kan være, at han føler på samme måde. Måske I kan få en forløsende samtale om fremtiden.

 • Haha den med Google maps. Jeg finder også kendtes adresser, og så topper jeg den lige med at finde ud af hvad de har givet for huset og hvor meget lån de har i huset. Hvor rige er de mon? Helt skørt ?

 • Dig med skilsmissen.. spændende, hvem er barnefaderen?
  Se nu at komme væk alligevel.
  Pøj pøj
  *************
  Dig med bobs..nice..ca 30 gram/kg

Der er lukket for kommentarer.