Status på mig og de der karantæne-trends

Jeg har noteret mig nogle populære tendenser i Corona-land. Her er et (utroligt nødvendigt) overblik over min nuværende performance på de forskellige ting.

Husprojekter: Vi skal male og omrokere og bygge og nyindrette! Det er nu, vi skal skabe os en drømmebolig! Wuhu, det er ligesom at flytte bare uden at få mere plads!

Min status: På trods af at der stadig står to store papkasser med hver sin flotte Hay x IKEA-reol, der bare venter på at pryde min stue, så er det lidt sløvt med at få dem samlet, fordi det betyder, jeg på en eller anden måde (selv!) skal have afskaffet det tudegrimme monstrum, der pt er min reolløsning. Plus, der vil være mindre hyldeplads, hvilket kræver en oprydning i min bogsamling, og det er jeg åbenbart stadig(!) ikke mentalt klar til.

Puslespil: Vi skal bekæftige vores stressede hjerne og ledige hænder! Puslespilsbranchen boomer! Puslespilsrenæssance!

Min status: Jeg sparker puslespils røv. For nogle år siden besluttede jeg mig for, at jeg skulle være hardcore puslespilslægger, så jeg gik i en genner og købte et med 1000 brikker, men jeg kunne ikke engang samle rammen korrekt og blev så hidsig, at jeg ikke har rørt skidtet siden. Den her gang har jeg forventningsafstemt lidt mere med sværhedsgrad og tempo, og jeg forstår (kattesabotør til trods) totalt hypen!

Bagning: Vi skal fremstille vores egen surdej og flette kanelsnurrer og lave flødeboller! Gang i ovnen, nye opskrifter, nye smagsoplevelser!

Min status: Jeg kan ret godt lide at lave mad. Jeg er også okay god til det. Jeg hader at bage. Det er en skam uden lige, for jeg kan virkelig godt lide nybagte ting. Normalt er jeg stor tilhænger af supermarkedernes bakeoff, men de lader desværre også til at være påvirket af Corona, så nu er der bare tilbage for mig at scrolle igennem Instagram og blive irrationelt misundelig på andres bagværk.

Strikke/hækle/brodere/sy: Vi skal være kreative! Bruge vores hænder og kreere ting, hvor der før var intet! Yay, hjemmestrikkede sweatre og hjemmebroderede puder!

Min status: Jeg kan ikke finde ud af det lort.

Haveprojekter: Vi skal forså og spire og grave bede og gøre klar til en stort set selvforsynende sommer!

Min status: Jeg har sået krydderurter i mine altankasser, som måske eller måske ikke vil bære frugt, fordi jeg ikke havde nok jord til at fylde så meget op, som man vist burde. Heldigvis plejer især dild at være ret tilgivende, og jeg fucking elsker dild.

Hovedrengøring/-oprydning: Vi går Marie Kondo på den bitch! Det er nu, tagrenderne skal tømmes, og fryseren skal afrimes, og der skal ryddes ud i det der rodeskab, alle mennesker i verden har!

Min status: Well, jeg er gået ned en stor bunke papkasser? Og jeg har vasket vinduesdøren ud til gården. Den stolthed kan jeg godt leve af et par dage.

Kommentarer (31)

 • jeg har afrimet min fryser – var allerede på programmet forrige vinter, uden at jeg dog fik det gjort. Jeg har også været i krig mod kalk i vores bruseniche – jeg har kun næsten vundet… Jeg hader rengøring, men er åbenbart rimelig ramt af rastløshed efter en måned med hjemmearbejdsplads.

 • Ha, Jeg hækler som en tosse! Har ALDRIG hæklet før, og det er ved Gud heller ikke nemt, hvis man vil andet end at hækle ligeud. Men nu kører det vist, og jeg er lidt besat. Jeg gør også mere rent, og jeg løber mere.
  Men jeg bager ikke, og jeg rydder ikke op.

 • Puslespil er sjældent gode i genbrugsbutikker. Lige nøjagtigt puslespil er faktisk værd at give bare en smule ekstra for og få i god kvalitet. Det gør en verden til forskel, fordi brikkerne så passer helt perfekt og giver en instant dopaminrus (totalt uvidenskabeligt, men det forestiller jeg mig faktisk). Jeg måtte give op første gang jeg prøvede et dårligt, slidt spil, fordi jeg ikke fik samme tilfredshedsfølelse. Hilsen en garvet puslespilsnørd

  • Jeg er i gang med spil nummer to af de allerbilligste varianter. Jeg synes egentlig, det fungerer okay. Ind imellem er jeg lidt i tvivl om en brik, men hvis jeg kender mig selv ret, synes jeg ikke, det er sjovt at lave det samme puslespil mere end én gang, og så er jeg simpelthen for nærig til at smide flere hundrede kroner efter tre-fire dages fornøjelse! 😀

 • Yes! Er vild med det her indlæg. Du er længere end mig. Lige præcis derfor følger jeg dig Miriam, du er en helt almindelig super cool person. Tak for det og i den grad også for dig.

 • Ved ikke hvor mange opslag, video’er og workshop’s om at lære at strikke, min mor har sendt. Forgæves. Kán ikke motiveres eller indoktrineres, corona eller ej ?

 • Dalgona kaffe, alle poster det? Vi har tid endnu, jeg overvejer kaffen, kanelsnurrer og er næsten gået igang med et puslespil??‍♀️?

 • Ja. Jeg kæmper bare for at underholde en 3-årig og at undgå kaos. Har dog støvsuget hver dag (en decideret nødvendighed. Børn genererer bare utrolige mængder skidt. Alle vegne. Hele tiden), købt nogle (flere) plastikbøtter jeg propper fødevarer i, og overvejer noget med nogle kasser til legetøj. Har også holdt liv i en plante! Det var ikke sket hvis jeg fysisk skulle placeres på arbejdet hver dag!

  • Well, hvad angår planten, så er du længere end mig! Jeg har til gengæld slået en ihjel…

 • Hvordan går det med at lære at pifte ? Syntes ikke du har lavet en opdatering længe… er det mon fordi du allerede kan eller har du fået nabo klager?

  • Jeg har mere eller mindre givet op. Jeg sad fast på samme stadie i to uger, og så gad jeg bare ikke rigtigt mere… 😀

 • Mine kroniske smerter har drillet meget så jeg har ikke fået gjort så meget rent som jeg ville. Jeg har bagt! Har desuden også lige bestilt hvem er hvem, samt 3×1000 brikker Harry Potter puslespil!

  • Uuuuh, Hvem er hvem?! Det har jeg vist også liggende et sted. Så mangler jeg bare nogen at spille med… 😀

 • Åh jeg er så misundelig på alle dem der har nullet rundt. Gid det var mig. Har arbejdet som en gal siden COVID-19 brød løs og har for føste gang kunnet holde en dag fri – tre faktisk i påsken siden 9. marts
  Har brugt de tre fridage på at mærke hvor ondt jeg har fået alle steder i kroppen. Ved ikke hvor mange fuck fingre jeg i smug har sendt efter dem der poster billeder af sweatre, haver og bagværk. Specielt hvis de også piber over hvor meget de savner deres liv.
  I know misundelse er en grim ting. Og det ER jo godt at folk i det mindste har nydt det. Og hey jeg har da fået vin hver aften ?

  • Jeg kan kun forestille mig, det må være utroligt hårdt at arbejde nonstop. Jeg har intet andet end respekt for jer, der har været tvunget til det.
   Med det sagt, så får jeg også en knude i maven af din kommentar om fuckfingre til os, der savner vores gamle liv. Det her indlæg er holdt let og positivt, men jeg har været meget åben omkring, at jeg kæmper meget med den her lockdown. Jeg har ikke set et andet menneske i jeg ved slet ikke hvor lang tid. Det er ikke sundt. Jeg har det rigtig, rigtig skidt psykisk. Min angst er gået helt amok. Jeg kæmper hver dag for at komme igennem, jeg har ikke været så dårlig her i umindelige tider.
   Jeg tror ikke, der er ret mange, der oplever den her situation som videre positiv. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er hårdt at være på frontlinjen, men det betyder ikke, alle vi andre oplever det som en dans på roser. Heller ikke dem, der poster pæne billeder. Vi er bare fucked på forskellige måder. <3

 • Angående din grimme reol!
  Find en gratis/gives væk FB gruppe. Smæk et billede op og vent. Der er nærmest altid en der vil have en dimsen (uagtet hvad det end er) og så bliver det 1 genbrugt 2 du skal ikke selv bortskaffe det.
  Live hack ?

  • Jeg har overvejet det, men den skal splittes ad for at kunne komme ud af døren, og jeg tror sgutte, den kan samles igen bagefter!

 • Næsten som annonym, jeg arbejder lige så meget som, jeg plejer og har ikke tid til projekter i hjemmet.
  Jeg er ikke ansat i noget kritisk, bare i et job der godt kan udføres hjemmefra.

Der er lukket for kommentarer.