Jeg er jo Bridget Jones #420

1. Et par dage inde i lockdown besluttede jeg mig for, at det var en god anledning til at give min hud en pause fra makeup. Det kan den vel kun have godt af, ikke? Forkert, den er blevet markant værre.

2. Er dog ikke stoppet af den grund, for nu er jeg nået dertil, hvor det virker som verdens mest uoverskuelige opgave at tage mascara på.

3. Når jeg har læst en mail, men ikke lige har tid til at svare på den, så markerer jeg den altid som ulæst, så jeg ved, jeg ikke har svaret. Vil i den forbindelse gerne have lov til at brokke mig over, at ‘marker som ulæst’-knappen og ‘slet’-knappen er lige ved siden af hinanden.

4. Veninde: “Altså, det er jo påske.”
Mig: “Det er først påske på torsdag!”
Veninde: “Miriam, det er torsdag i dag.”

5. Herbert dræbte i dag en potteplante. Eller, ret skal være ret, det var jævnt død i forvejen, men potteskjuleren ville jeg da gerne have brugt til mit næste planteoffer og ikke været nødt til at feje op fra gulvet i tusinde stykker.

6. Føler mig i øvrigt aldrig så meget som en småbørnsmor, som når jeg sidder på hug med en håndkost og råber ad min kat, at han ikke må komme hen til mig, for der er skår på gulvet, og han har bare poter.

7. Jeg har vasket vinduesdøren ud til min gård, og det er i hvert fald et år siden, jeg gjorde det sidst. Nu bliver jeg ved med at tro, at døren står åben, fordi jeg ikke er vant til, at man kan se så klart igennem den.

8.  Jeg sværger, dørkarmen ud til køkkenet har flyttet sig. Der er ingen anden forklaring på, hvorfor jeg tre gange i den forgangne uge har smadret højre lilletå ind i den.

9. Matas har 20% på al makeup, og det kræver al min viljestyrke ikke at hamstre forårsneglelakker som en motherfucker. Især når Essie oveni har to for 150 kroner. (reklamelinks)

10. Jeg trænger virkelig, virkelig meget til at blive klippet, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke havde overvejet lige at hente køkkensaksen. Jeg ved, det er den værste idé i verden (fra sidste gang, jeg gjorde det!), men jeg føler mig stadig fristet, fordi jeg er en idiot.

Kommentarer (20)

 • Jeg ved ikke om det er hokus pokus men jeg tror ens hud bliver værre hvis man stopper med makeup for at komme af med alle de der stoffer fra makeuppen men så(!!!) bliver det også godt og mere “rent”…. Følte jeg i hvert fald dengang jeg stoppede grundet eksem i hele hovedet ?

 • Jeg sidder i skrivende stund på min datters værelse og venter på, hun falder i søvn. Når hun gør det, har jeg lovet min kæreste at jlippe hans hår. Jeg har aldrig prøvet det før, og jeg lover ikke, at det bliver godt. Han har sgu indvilliget alligevel ?‍♀️

 • Jeg er så tæt på at klippe mit hår!!! Der er heldigvis masser af det, så hvis det bliver gyseligt (det gør.det garanteret) er der masser tilbage for frisøren at rette op på.
  LAD OS GØRE DET!?!

 • Jeg har krøller – meget samme type som dig, dog lidt finere/tyndere. Har klippet mig selv efter unicorn-metoden de sidste 6 år med fin succes ?

 • Jeg hjemmefarvede mit hår i torsdags, med det resultat at toppen er blevet orange (???)
  midten har samme farve som det plejer (aka leverpostej) og de nederste 10 cm har fået den ønskede blonde nuance…
  Kan ikke rigtig overskue at skulle ud i verden igen…
  Fredag klippede jeg så min mand. Jeg var åbenbart ikke blevet klogere??? Og det haør jeg i øvrigt aldrig prøvet før…
  Det ser faktisk ok ud forfra… Bare ikke fra siden eller bagfra. Han er rimelig tilfreds med at han skal blive hjemme og holde møderne online frem til 10. maj…

 • Ift. punkt 7: Har du nogensinde vist hele din lejlighed frem på bloggen eller Instagram? Jeg kan huske, at du har vist dele af stuen, når du har købt nye møbler 🙂

  • Jeg har ikke lavet en decideret tour, men jeg vil tro, vi har været hele vejen rundt efterhånden. 🙂

 • Skulle du beslutte dig for at klippe dit hår så tjek unicorn cut ud. Det gør jeg selv ?. Det er til krøller.

 • Ang. slet/ulæst mail: hvis du ryster telefonen lige efter du er kommet til at slette mailen, kan du fortryde seneste handling. Så popper den slettede mail automatisk tilbage i indbakken, så du slipper for at rode i slettet post efter den ?

  • Jeg er ikke sikker på, at jeg tør se den – hvad nu, hvis de har helt forkert smag?? 😀

 • Det er det samme med min hud.
  Jeg tror det er manglen på fysisk aktivitet , som gør at min spasser helt ud. Jeg sveder slet ikke lige så meget og det plejer at fungere ret godt at gøre det ifht bumser og sådan

  • Det ville give så meget mening! Jeg er også væsentligt mindre fysisk aktiv, end jeg plejer.

 • Åh Gud, hvor er jeg tæt på at klippe mit hår! Og så skal det altså snart hjemmefarves…
  Og af andre first world problems, så ligner mine øjenbryn snart noget som selv Frida Kahlo, ville have sagt var for meget….og jeg kan ikke bare ikke finde ud af at plukke bryn. Så min beauty-dame skal helst åbne NU.
  Ps: jeg har hamstret hos Matas?

  • Hahahah, åh, det er op ad bakke! Mine bryn kom aldrig sådan rigtigt tilbage efter 90’erne, så det er begrænset, hvad jeg har af problemer der. 😀

 • Jeg har allerede klippet mig selv to gange siden Danmark lukkede ned. Anden gang var mest fordi jeg blev grebet af hvor flotte mine krøller blev efter en omgang unicornklip, så jeg tog lige lidt mere i længderne. ?

  Det er en hel ny verden at kunne klippe mit hår selv. Min egen klipning har været bedre end de sidste mange frisører der har klippet det, da de altid klipper det, som var det fladt hår ?

Der er lukket for kommentarer.