Kommentarer (15)

 • Altså hvis min hund ikke kan lide en date, kan jeg heller ikke….heldigvis/desværre elsker han alle 🙂

  Havde en date, der konstant snakkede om det mord, der var sket i nærheden. Begyndte på et tidspunkt at tænke om hans interesse var fordi han var morderen :O

  • Næppe, men kaniner har overraskende meget personlighed, og som kaninejer kan jeg kun forestille mig hvor besværligt det må være hvis den lille pelstot ikke kan udstå ens nye flirt. Lidt ligesom hvis hunde/katte ikke kan lide mennesker, så kan kaniner også sagtens give (meget tydeligt!) udtryk for dislike af folk. ☺️

   • Jeg har tydeligvis ingen kæledyr – jeg havde umiddelbart tænkt, at dyr kunne lide dem, der var rare ved dem – sådan i al almindelighed, uanset hvilke dyr der er tale om ?
    Kunne den potentielle kæreste ikke lide ens dyr tilgengæld, tænkte jeg, at diskussionen var mere oplagt – men hey, så blev jeg da klogere idag. Hvis ens kanin/slange/hund/guldfisk/hamster permanent flygter fra, bider, knurrer ad eller kradser vedkommende, trods rar behandling fra herre-gæsten, er det da bestemt bøvlet?‍♀.

    Men nu vár det også en vits, det der med uddannelsen… Altså. Medmindre der også en kaninskole, jeg heller ikke har hørt om ?

 • Jeg føler med hende lægen. Man kan godt blive lidt blind over for hvad der er ok at dele med folk i den “virkelige verden” ?
  Hilsen den kirurgiske mave/tarm-sygeplejerske

 • Mænd er generelt meget ringe til at håndtere uforpligtende sex på en elegant måde. Det er, som om de antager, at en overnatning eller en kop kaffe straks vil katapultere dem ind i et fast forhold. Det er, som om de inderst inde har kronisk dårlig samvittighed over kun at ville have sex, som om de ophøjer sig selv til at være kærestemateriale. Det er seriøst de færreste mænd, jeg personligt ville have lyst til at være kæreste med. Forelsker mig sjældent og sætter spørgsmålstegn ved hele den sociale konstruktion, der kaldes parforhold. Tror næppe, at jeg er den eneste, der har det sådan. Uforpligtende sex kan godt foregå i nogle gode rammer, på en respektfuld måde, hvor man nyder en god tid sammen. Man behøver ikke at være et r@vhul.

 • Jeg kæreste er læge.
  Jeg skulle også lige vænne mig til hvad der bare bliver sagt, med største selvfølgelighed.

Der er lukket for kommentarer.