Jeg er jo Bridget Jones #391

 

1. Min vicevært: “Nu sætter jeg sådan nogle strips på alle vaskelåse, og så har man TO UGER til at fjerne strippen, ellers klipper jeg låsen.”
Mig, en uge efter sidste frist: “Oh shit.”

2. Jeg er indforstået med, at ovenstående punkt får det til at lyde, som om jeg ikke har vasket tøj i tre uger, men realiteten er mere, at jeg ikke er god til at planlægge tøjvask, så jeg ofte bare går spontant/desperat ned i vaskekælderen i håb om, at der er en ledig maskine.

3. Spiste en ostemad. Lod osten stå på bordet, fordi alle ved, at når man har spist en ostemad, er der stor sandsynlighed for, at man er nødt til at spise én mere. Hørte et stort “BUMP” fra køkkenet og måtte konkludere, at Herbert havde fundet et passende bytte i førnævnte ost og derfor nedlagt den.

4. Engang imellem går jeg på Asos, søger på “Disney” og får lyst til at blive meget fattig. Bare et tip. Til fx oversize t-shirt med Løvernes konge eller episke Mickey Mouse-slippers (reklamelinks).

5. Jeg kommer altid alt for tidligt eller alt for sent ud af døren. Der er intet midtimellem. Men det er selvfølgelig altid for sent, når jeg kommer i tanke om, at min cykel holder oppe ved stationen.

6. Spænede af sted og nåede hen til cyklen kun for at konstatere, at en fuld mand havde stillet sig ved siden af den for at tisse. Han var ikke glad, da jeg forsigtigt forsøgte at tage min cykel til mig. Måske egentlig meget forståeligt, for i det øjeblik var det jo lidt hans personal space, men jeg havde altså virkelig travlt!

7. Jeg har stadig ikke pakket ud fra Hamborg. Ikke helt i hvert fald. Har dog taget hul på den første pakke grimme strømper. Der er bananer og avokado på.

8. Havde alt for stramt program i sidste uge og kollapsede totalt i går. Brugte hele dagen i sengen, og selvom jeg havde været forudseende og købt ind til at lave aftensmad, så magtede jeg det alligevel ikke og endte med at Wolte den.

9. …Det var fucking dumt. Altså, virkelig godt, men netop derfor dumt. Jeg bestilte fra Kolonial Pizza for første gang, og nu ved jeg, at de har stjernegode sandwiches. Det er farlig viden. Jeg kan virkelig godt lide sandwiches.

10. Jeg har fået ny underbo. Jeg har ikke mødt hende endnu, noterede mig bare et nyt navn på døren. Overvejer lidt at at skrive hende en velkomsthilsen: “Hvis det larmer på sære tider af døgnet, er det sandsynligvis min kat. Bortset fra karaoke’en. På forhånd undskyld.”

Kommentarer (8)

  • Jeg ville virkelig elske at have en overbo, der skrev den slags beskeder! (eller.. altså vi bor øverst, så det ville være creepy, men hvis nu jeg var en underbo til nogen 🙂 )

  • Føler mig meget husmoragtig nu med control freak-agtige tendenser. Vasker hver uge. Oftest på samme tidspunkt. Ejer ufatteligt meget tøj, håndklæder og viskestykker og klude, så det er ikke en mangel på tøj. Men…..lille lejlighed, vil ikke have et bjerg af vasketøj stående. Eller… har ikke mulighed for det. Suk. Die kleine Hausfrau fornægter sig ikke. Det lyder bare så kedeligt. I am Sheldon.

  • Tak for (potentielt farligt) tip om Kolonial pizza, det er lige om hjørnet fra mig ?

    Og i øvrigt tak for din Miriah Carey-karaoke på ig. Jeg var kæmpe fan da jeg var yngre og kan mærke jeg skal til at høre det noget mere. Håber ikke underboen klager ???

  • Købte den t-shirt med Løvernes konge i Zara da jeg var i Paris i August til min veninde (der noget nær verdens største disney-fan – lad os bare sige den faldt i god jord 😀

Der er lukket for kommentarer.