Jeg er jo Bridget Jones #390

1. Efter en længere pause er min blæser igen tændt nonstop. Problemet er, at Herbert på et tidspunkt væltede den på gulvet, så jeg var været nødt til at tage det beskyttende “gitter” af og er konstant panisk for at komme til at bumpe ind i de der aktive blæserblade.

2. Før kattemormafiaen kommer efter mig, må jeg nok hellere understrege, at Herbert ikke længere kan komme til den blæser.

3. Et ikke-Bridget øjeblik til jeres dag: I går var jeg et smut nede i Køge festuge til en koncert, men var klog og tog hjem i nogenlunde god tid. Et par timer efter var der MONSTER skybrud, og jeg ved ikke, hvad konsekvensen var for folkene derinde, men jeg var kommet hjem til mig selv i fuldstændig tør tilstand!

4. Min nevø: “Moster, hvor gammel er du?”
Mig, der altid har hadet, når folk jokende lyver om deres alder med alt, hvad jeg er: “23.”

5. Det er en kæmpe ulempe at være typen, der venter med at vaske, til man overhovedet ikke har flere rene trusser og samtidig være typen, der bor i en ejendom, hvor folk stjæler andres vasketider med arme og ben.

6. Der er halvanden måned, til jeg igen tager til USA, og jeg glæder mig rigtig meget til at se min amerikanske familie igen, men ærligt, så glæder jeg mig ekstra meget, fordi min fætter og hans kone har fået hund, og den ser så sød ud!

7. Nevøen fra punkt fire fik i øvrigt så mange dollars til sin fødselsdag, at han nu officielt er rigere end mig.

8. Det er i dag sidste dag, hvor Nicehair har  minimum 20% på hele webshoppen, så hvis man nu vil prøve den der mascara, jeg sværger til, eller verdens måske bedste brow powder, som oven i købet holder for fucking evigt, så er det nu, man skal slå til! (reklamelinks) Jeg ville også have hamstret Neccins skælshampoo, som er fabelagtig til psoriasis, men den er eddermame udsolgt!

9. For i hvert fald to år siden, smed jeg den ene sko i et af mine par yndlingstilletter væk, og jeg har insisteret på at beholde den anden, hvis nu den skulle dukke op. Og det gjorde den for et par dage siden!! Nu skal jeg så bare komme i tanke om, hvad jeg har gjort af den der sko, jeg gemte…

10. I går gik jeg ind i dørkarmen på vej ud i mit køkken. Hamrede skulderen ind i kanten så hårdt, at jeg var faretruende tæt på at begynde at tude. Hvordan mister man ind imellem fuldstændig evnen til at afstandsbedømme? I det mindste gik det ikke ud over lilletåen den her gang.

Kommentarer (12)

  • Jeg elsker nummer 10, mest fordi jeg konsekvent hamrer armene ind i dørhåndtag og konstant har blå mærker ??

  • Den der med at gå ind i dørkarmen lavede jeg i morges på vej på badeværelset. Tre af min tær på højre fod kom ikke uden om dørkarmen…av for sa…! ?

  • Har altid blå mærker på hoften. Går ind i mit mødebord på det kontor, jeg har haft i 2 år!!!! Har været ved optiker – mit syn, herunder afstandsbedømmelse er fint.

  • Jeg har engang brækket lilletåen ved at banke den ind i en kasse kattegrus…. og brækket halebenet ved at overse nederste trappetrin… Hilsen hende med en evig kilde af blå mærker (var der nogen der sagde klodset og /eller distræt?!).

  • For 7.5 uge siden, faldt jeg over en skammel og slog knæet ind i dørkarmen. Har seriøst aldrig haft så stort et blåt mærke før. Knæet er stadig følelsesløst og hævet så længe efter ?‍♀️

  • For en måneds tid siden smadrede jeg min arm ind i hjørnet på et hæve-sænke-bord på mit arbejde = kæmpe blåt mærke midt på oversiden af underarmen. Og jeg gør altså den slags tit..

Der er lukket for kommentarer.