Knald efteråret ind!

Annonce for Ellos

Undskyld den semi-clickbaitende overskrift. Der skete det, at efteråret lod til at gøre sit indtog midt i august. Det gjorde mig egentlig ikke så meget. Jeg er ikke god til høje temperaturer, og selvom jeg er fælt glad for at gå i bare tæer, så er jeg også fælt glad for at iføre mig strømpebukser, der kan skjule behårede bjørneben og dermed nedsætte hyppigheden med hvilken, jeg hiver fat i en skraber. Så jeg var cool med det tidlige efterår. Også fordi når sommeren går på hæld, så har jeg min vanlige undskyldning for at snage i efterårets trends. Hvilket jeg knuselsker. At sommeren så midlertidigt er vendt tilbage, det er en mindre streg i regningen, for jeg er tilbage i permanent stilling foran min blæser, og det lys, der står i min vindueskarm, er bogstaveligt talt flydende, og jeg sover lortet om natten. Det er træls. Men efteråret kommer jo trods alt nok på et tidspunkt, så jeg prøver at væbne mig med tålmodighed og unde alle varme-holikerne det momentale comeback.

Varmen ændrer imidlertid ikke på den efterårsmode, jeg nåede at se nærmere på. Og fuck mand, hvor jeg har været forbi den ene collage efter den anden med afdæmpede jordfarver og allllll of the sort. Helt dystert og skandinavisk. Og nu skal jeg ikke falde i min egen pet peeve-fælde og fremhæve noget ved at nedgøre noget andet, så jeg vil også gerne gøre opmærksom på, at jeg selv ejer og elsker det mørke og strømlinede. Jeg bliver bare samtidig lidt ærgerlig over den tendens, jeg ind imellem spotter, der hedder, at man skal efterlade alt sit “glade” tøj i skabet, når solen går i vinterhi. Fordi der er traditioner, der hører til årstiderne. I ved “florals for spring. Groundbreaking” og alt det der. Men kunne vi ikke også sige ‘florals for fall’? Der er alliteration og det hele, det er sgu da catchy! Jeg er mega klar på at danse efteråret ind med farver og prints og skørter, som vinden kan samle op, så jeg flasher strømperbukserøv for hele verden. Efteråret behøver ikke kun være nedtonet, selvom vejret af og til lader til at diktere det, der må godt være plads til ligeledes at sætte knald på, hvis man har lyst til det. Og det har jeg altså lige nu.

Så hermed ni styks knald-på-efteråret-kjoler fra Ellos til inspiration og fristelse. Bruger man koden 405408, kan man få 30% på sin dyreste (ikke-nedsatte) vare frem til d. 9/9. Der er links til alt under nedenstående collage, men alternativt kan man også bare gå direkte til Ellos’ forside ved at klikke her.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Kommentarer (3)

  • Er helt enig. Gik forbi et butiksvindue i dag. Gyldenbrun, cognac og mahognibrun er fint, men TRE mannequiner helt i jordfarver er nok til at drive enhver ud i en præmatur vinterdepression. Ingen her i verden burde i øvrigt gå i beige. Den farve har da ingen eksistensberettigelse, den gør intet godt for nogen. Lad os gå lidt i farver året rundt. Jeg har f. eks. på udsalg investeret i en løstsiddende silkekjole med både lyseblåt og lidt cognacfarve i Paisley-mønster, den slags er perfekt til alle årstider.

  • Jeg blev meget betaget af din poetiske beskrivelse af sollyset der flydende faldt på din vindueskarm, indtil det gik op for mig, at det var tale om et faktisk stearinlys der var blev flydende af varmen. Hu-hej for en rutsjetur 😀

  • Hørt ! Farver hele året rundt tak 🙂 kunne ikke være mere enig… selvom jeg da også har “vinter kjoler”, men det er mere pga stoffet end af selve farven. Super flotte kjoler du har fundet til os i øvrigt!

Der er lukket for kommentarer.