Jeg er jo Bridget Jones #385

1. Jeg løb tør for opvaskemiddel for en uge siden, og jeg glemmer konsekvent at købe nyt, så nu har jeg bare en meget stor opvask.

2. Hvis det ikke snart bliver koldere om natten, så bliver jeg sindssyg. Ikke bare er det for varmt for mig at sove, men Herbert ser ingen grund til, at han ikke stadig kan sove i ske.

3. Min computer har truffet en beslutning om, at e-tasten og d-tasten engang imellem bare holder op med at virke, og det er helt ærligt temmelig upraktisk, når man er sådan en bloggertype.

4. Spurgte i går min svoger til råds angående køb af ny computer, for min viden der ligger på et meget lille sted, og han abefalede mig en, der helt sikkert er helt perfekt, men Jesus fucking Kristus, det gør ondt i min sjæl at smide så mange penge efter elektronik!

5. Vil væsentligt hellere bruge penge på Ellos. Men hov, skrev jeg ikke også det i sidste uge? Jo, men der lykkedes det mig faktisk at modstå deres syge rabatkode, så nu har de selvfølgelig sat rabatten yderligere op! Lige nu kan man få ekstra 20% på alle allerede nedsatte mærker og ekstra 50%(!!!) på alle nedsatte Ellos kollektioner med koden 405712. Der er i forvejen op til 70% rabat, så det er virkelig vilde priser, vi har med at gøre. Shop her. (reklamelink)

6. Skvattede op ad trappen den anden dag. Hardcore. Det har ikke efterladt et voldsomt imponerende blåt mærke, til gengæld er det placeret lige under min knæskal, hvilket betyder, det er jævnt ubehageligt at bevæge mit venstre ben.

7. Ringede til min mor umiddelbart efter faldet for at blive ynket. Det viser sig, hun er taget til Italien, men lige havde glemt at nævne det faktum for mig.

8. Halvvejs i ovenstående punkt døde n-tasten også, så jeg bed i det sure æble og bestilte en ny computer.

9. Ser dog faktisk ret meget frem til at have en computer, der ikke vejer fem kilo, og som ikke bliver så varm, at den efterlader brændemærker på mit lår, hvis jeg sidder med den i skødet.

10. Mig, på vej hjem fra Fitness World. Ved at kaste op, fordi jeg var lige optimistisk nok omkring mine evner på den sidste cykelspurt. Læser: “Er det ikke dig, der er Miriam?” UNDSKYLD! Normalt er jeg noget mere imødekommende, men jeg kæmpede voldsomt for at holde mig selv oprejst.

Kommentarer (14)

 • Jeg kan virkelig anbefale Bilkas app. Fungerer perfekt som huskeseddel, man tilføjer løbende, når man opdager noget man mangler, og så bliver varerne automatisk opdelt i områder. Fx alt frugt og grønt sammen, alle kolonialvarer samlet osv. ?

 • Åhh 2 og 4 kan jeg tilslutte mig. Jeg har 3 katte, som insisterer på at putte hele natten men selvfølgelig kun når det er rocker varmt.

 • Det lykkedes ikke mig at modstå Ellos. Men jeg glæder mig over at du får lidt glæde af alle de bestillinger jeg laver?

 • Åh, hvilken computer? Jeg smider hellere mange penge efter elektronik end fx sko, men vi er alle forskellige. Du kan altid prøve at se det som en investering i din forretning, eller cost per use hvis det gør det nemmere ? er altså ret imponeret over hvor længe din computer har overlevet!

 • Apropos udsalg siger min veninde:
  Yoox, har specialudsalg frem til 1.aug, det er 70-90% på en masse primært italienske designer varer, tasker, sko, smykker, tøj, ure, solbriller mm.
  Det er 2-300euro tasker der nu sælges til 20-30euro, designersko ned til 10-20euro, smykker ligeså, og så er der mange vildt billige bukser/jeans siger hun.
  https://www.yoox.com/dk/women/shoponline?dept=FmlFrnds

 • Jeg troede at gif’en var et billede, så jeg brugte lige få sekunder på at spekulere over, hvorfor Miriam ikke havde valgt en gif som hun pjeler…jeg fik et chok da damen begyndte at smadre sin computer??

Der er lukket for kommentarer.