Jeg er jo Bridget Jones #385

1. Jeg løb tør for opvaskemiddel for en uge siden, og jeg glemmer konsekvent at købe nyt, så nu har jeg bare en meget stor opvask.

2. Hvis det ikke snart bliver koldere om natten, så bliver jeg sindssyg. Ikke bare er det for varmt for mig at sove, men Herbert ser ingen grund til, at han ikke stadig kan sove i ske.

3. Min computer har truffet en beslutning om, at e-tasten og d-tasten engang imellem bare holder op med at virke, og det er helt ærligt temmelig upraktisk, når man er sådan en bloggertype.

4. Spurgte i går min svoger til råds angående køb af ny computer, for min viden der ligger på et meget lille sted, og han abefalede mig en, der helt sikkert er helt perfekt, men Jesus fucking Kristus, det gør ondt i min sjæl at smide så mange penge efter elektronik!

5. Vil væsentligt hellere bruge penge på Ellos. Men hov, skrev jeg ikke også det i sidste uge? Jo, men der lykkedes det mig faktisk at modstå deres syge rabatkode, så nu har de selvfølgelig sat rabatten yderligere op! Lige nu kan man få ekstra 20% på alle allerede nedsatte mærker og ekstra 50%(!!!) på alle nedsatte Ellos kollektioner med koden 405712. Der er i forvejen op til 70% rabat, så det er virkelig vilde priser, vi har med at gøre. Shop her. (reklamelink)

6. Skvattede op ad trappen den anden dag. Hardcore. Det har ikke efterladt et voldsomt imponerende blåt mærke, til gengæld er det placeret lige under min knæskal, hvilket betyder, det er jævnt ubehageligt at bevæge mit venstre ben.

7. Ringede til min mor umiddelbart efter faldet for at blive ynket. Det viser sig, hun er taget til Italien, men lige havde glemt at nævne det faktum for mig.

8. Halvvejs i ovenstående punkt døde n-tasten også, så jeg bed i det sure æble og bestilte en ny computer.

9. Ser dog faktisk ret meget frem til at have en computer, der ikke vejer fem kilo, og som ikke bliver så varm, at den efterlader brændemærker på mit lår, hvis jeg sidder med den i skødet.

10. Mig, på vej hjem fra Fitness World. Ved at kaste op, fordi jeg var lige optimistisk nok omkring mine evner på den sidste cykelspurt. Læser: “Er det ikke dig, der er Miriam?” UNDSKYLD! Normalt er jeg noget mere imødekommende, men jeg kæmpede voldsomt for at holde mig selv oprejst.

Kommentarer (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.