Jeg er jo Bridget Jones #384

1. Mit første reelle gig som huspasser gik fremragende med enkelte undtagelser. Som fx at hønsene brød ind i køkkenhaven og spiste al min søsters salat.

2. …Og at jeg ville vaske det sengetøj, mine gæster og jeg havde brugt i løbet af ugen, og i den forbindelse fik farvet et dobbeltlagen let rosa. Men ellers!

3. Kom i øvrigt hjem til en altandør på vid gab. Men så har der da været godt gennemluftet, mens jeg har været væk.

4. Apropos min altan, så fik jeg forrige år to flotte altankasser i fødselsdagsgave, og planen er hele tiden noget med fine blomster og krydderurter galore, men nu er vi snart i august, og heller ikke i år er jeg kommet i gang.

5. (Er det bare mig, eller er halvdelen af alle Bridget-punkter mig, der ikke har fået gjort et eller andet, jeg burde have gjort for lang tid siden??)

6. Min nevø: “…Og så sagde jeg til min ven, at han skulle følge dig på Instagram, og så gjorde han det faktisk! Men moster…” Nu med let skuffelse/afsky i stemmen: “Du har altså kun 17.000 følgere derinde.” Disset af en 10-årig, der ikke engang er gammel nok til at være på mediet selv. FML.

7. Er ved at gøre ægte, grundigt hovedrent i hele hytten og har i den forbindelse haft min seng vippet på højkant. Kæft, der var mange spændende ting derinde under! Blandt andet flere Wendy-blade, en kattehale i filt fra et fastelavnskostume og omkring 17 enlige strømper, som jeg har anklaget tørretumbleren for at have stjålet.

8. Ville markant hellere bare sidde og browse Ellos hele dagen. Ikke kun fordi der er heftigt udsalg, men de har gang i den ondeste rabatkode, der ikke bare giver 20% på alting Ellos (også Ellos bolig inkl. udsalg), men freaking 40% på Ellos kollektioner, der allerede er på udsalg. Dvs du får YDERLIGERE 40% rabat! Cannot deal! Koden hedder 405709 og gælder frem til d. 23/7. Shop her! (reklamelink).

9. Har lige været nødt til at ctrl+z’e halvdelen af det her indlæg tilbage, efter Herbert placerede en pote solidt på backspace-tasten. Sabotagetype.

10. Jeg har haft Gangnam Style på hjernen de sidste tre dage. Nogen fortæl min hjerne, at det ikke er 2013.

Kommentarer (7)

  • Gangnam style var faktisk sommeren 2012 – det år jeg started på studie. Hvilket betyder at det var soundtracket til hele min intrioperiode og at der findes en video på YouTube hvor jeg er med til at opføre dansen i en battel mod DTU ???‍♀️

  • “5. (Er det bare mig, eller er halvdelen af alle Bridget-punkter mig, der ikke har fået gjort et eller andet, jeg burde have gjort for lang tid siden??)”

    Det er ca. halvdelen af mit liv.

  • Og jeg startede så med at læse den første sætning som “Mit første reelle gig som husSpasser gik fremragende” ?
    Men ok jeg har været vågen siden kl. 04.15 i morges og klokken er nu 01.35 og jeg har lug startet sommerferie, så måske er jeg (lidt) undskyldt? ???

Der er lukket for kommentarer.