Mens vi venter…

Nå, men efter gårsdagens indlæg er status den, at e- og d-tast stadig kun virker sporadisk, mens n-tasten fuldstændig har opgivet ævred. Jeg har brugt vold og magt og desperate bønner og sågar en lille frustrationståre, men der er altså ikke noget at gøre. Normalt har jeg en backup-computer til situationer som denne, men det er faktisk min backup-computer, der har svigtet mig, den primære af slagsen er i Århus for at blive fikset. På anden-tredje måned.

Hvor dårlig er min computerkarma lige?

Ergo skriver jeg det her fra min telefon, og jeg ved godt, at der er bloggere, der gør telefonblogger all day, every day, men det fucker seriøst med mit skriveflow. Jeg er og bliver en tastatur-skribent, jeg har simpelthen for fede fingre til touchscreen. For ikke at snakke om autocorrects insisteren på at sabotere alt, jeg skriver. Hvis ‘sød’ bliver til ‘sæd’ én gang til, så får jeg et flip! Og så er det selvfølgelig også lige i dag, jeg ellers blev inspireret til et af de der lange, herrekloge indlæg, jeg ind imellem forsøger mig med. Måske inspirationen bliver hængende. Man har vel lov at håbe.

Der bliver nok generelt lidt alternativ aktivitet herinde, mens vi venter på Messias’ (læs: den nye computers) ankomst, og det var også meningen, jeg skulle sætte gang i næste WTF-emne i dag, men det ved jeg sgutte, om jeg kan finde ud af fra min telefon. Jeg kører ren amateur hour, men jeg tænker heller ikke, I forventer meget mere af mig. Jeg har aldrig givet udtryk for at være hverken særlig teknisk begavet eller prof anlagt i det hele taget.

I mellemtiden kan I nyde ovenstående billede af Herbert og min nye vase, som er en gave fra Louise. Jeg er fælt glad for begge dele.

Kommentarer (6)

 • Er det ondt at starte et væddemål om hvor længe vasen forbliver på sin plads, inden Hooligan Herbert får skubbet den ned? 🙂

  Nu vi snakker Computer Karma, så hænger min mellemrumstast med mellemrum, men det er bare rester af “Cola-klister” fra sidst jeg var klodset.

 • Her kommet lidt forslag til alternative skribentmetoder, fra en som har forsøgt sig med phone-only noter på uni.

  Dikter til telefonen.
  Tale-til-tekst funktionen er ganske udemærket på de fleste telefoner. Så kan du få selve pointerne skrevet ned mens inspirationen er der og så rette de små ting når computeren kommer, eller på telefonen.

  Besøg et af Københavns dejlige biblioteker.
  De fleste, hvis ikke alle, bibliotekerne i København har computere man kan låne, både kort og længere. Så kan du skrive på et almindeligt tastatur og gemme det du skriver på en sky (hvis du har sådan en) eller sende det på mail til dig selv så du kan få det på dine egne enheder (hvis du ikke har lyst til at logge på andre steder end dine egne enheder

  • Uh, den med biblioteket var god, indtil jeg kom til at tænke på, at man (eller jeg i hver fald) slet ikke kan skrive flydende på et fremmed tastatur. Men den nye computer burde heldigvis ikke være længe undervejs!

Der er lukket for kommentarer.