På ferie i den pulserende storby, der er Strøby Egede

Jeg har kun haft computeren åben én gang, siden jeg ankom. (Og så nu, bevares). Jeg skulle sende tre mails, og så nappede jeg lige et afsnit af Gilmore Girls. Ellers har den været lukket. Og her er det vigtigt at notere sig, at min computer ellers aldrig er lukket. Vi har et unaturligt, symbiotisk forhold, og jeg føler mig underligt forladt, hvis den så meget som går i dvale. Så jeg har faktisk haft som mål at detoxe lidt. Det er fjollet, for der er jo egentlig ikke noget derhjemme, der afholder mig fra at gøre det samme, men nogle gange skal man vist bare ændre sin lokation for at kunne gå i ferie mode.

Ellers har jeg gået en lang tur med Luna. (Længere end planlagt, faktisk, for jeg fór selvfølgelig vild). Jeg har læst en del. Jeg har luret hos den lokale bager, der sælger jordbærtærter på crack. De er firkantede og dobbelt så store som de fleste traditionelle af slagsen. Jeg var også en tur i Rema 1000 efter forsyninger. Er der andre, der også altid får lidt optur over at besøge fremmede supermarkeder? Jeg har ikke en Rema i nærheden derhjemme, hvilket er en kæmpe fejl, så det var ekstra spændende. (Jeps, det er det, der er spændende på den anden side af 30. Åbenbart). Efter at have gennemrodet køkkenet tre gange for at finde minihakkeren lavede jeg en portion jordbærkoldskål, som jeg altid associerer med at være på lejrskole som barn. Jeg har lukket hønsene ud og mange timer senere desperat gennemsøgt haven, fordi de skulle ind igen, og der var altså kun seks, hvor der gerne skulle være syv. Jeg har også haft gang i den motherfucker af en gasgrill, min svoger har stående, selvom jeg fuldstændig havde glemt instrukserne og måtte klikke og dreje, indtil der kom ild et sted. Men det lykkedes! (Jeg grillede asparges og peberfrugt, ikke forsvundne høns, bare rolig).

Og så har jeg selvfølgelig nusset hundehvalpe. Meget. De laver helt ærligt ikke ret meget andet end at sove og tisse, men hvis man er lidt forsigtig, så kan man godt liste en med ind i en lænestol og sidde der med en bog og en sovende hvalp i skødet. Og det, mine damer og herrer, er alt, hvad noget menneske kan drømme om.

Jovist. Her går det godt.

Kommentarer (5)

  • Køb rugbrødsblandingen fra Gram Mølle i Rema1000. Den er virkelig lækker! Og jeg kan ikke engang lide rugbrød…

  • Hvor ER de søde, og hvor ER jeg misundelig på den søde måde. PS. At købe mad ind og gå i supermarkeder er da skønt og livsbekræftende. Jeg elsker at sanke til huse, elsker at have lager. Når jeg er ude at rejse, går jeg også altid i supermarkeder. Det er antropologisk og kulturelt interessant og bare sjovt. Og Rema er the shit. Prøv den ved Forum. Det er “min” Rema, and it rocks. Og Martin Hall køber ind der. Vigtig trivia.

  • Det er UHYGGELIGT så meget vi minder om hinanden på visse punkter… Det fedeste i verden er nye supermarkeder. Jeg elsker dine usa tro på fordi de er en tro kopi af mine paris ture. Du forstår hvad er vigtigt…. idag var jeg babysitter for snart 4 årigt barn… (hr selv børn på 14 og snart 17..) magter ikke børn. Da min mor så ringede og spurgte hvad jeg lavede og jeg sagde passer barn. Spurgte hun hvis hundehvalpe passer du? Måtte nævne det var et ægte barn men at jeg hellere ville ha passet hundehvalpe… Jeg synes vi skal ta på en ferie sammen til et land med supermarkeder som er sjove

  • Det lyder stort set som vores feriedage herhjemme (vi bor faktisk i Køge kommune), i hvert fald det med hønsene og gasgrillen?. Hundehvalpe har vi desværre ikke, men vores flagermus har unger, og i går måtte vi redde en af dem – jo, der sker noget herude på landet!

Der er lukket for kommentarer.