Når det er småkoldt, så man lige så godt kan sidde inde og shoppe

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Annonce for Ellos.

Uanset hvilket vejr det er om sommeren, er der nogen, der brokker sig. Det ved jeg, for det er som regel mig. Og det er okay. Op i røven med hudfarve og indfødsretsprøver (att: ja, I ved), det sande tegne på at være dansker er, at det altid enten er for varmt, for koldt, for blæsende, for vindstille, for tørt, for vådt eller for lummert. Faktisk er jeg personligt ret stor fan af de lavere temperaturer. Med de høje af slagsen følger et socialt pres til at være udenfor, og dels får jeg seriøst hurtigt solstik, og dels er der bare ALT for mange mennesker i København, når sommervejret spiller. Og okay, selv jeg synes, det er lidt for lavt, når vi kommer helt ned på de 16 grader, men jeg bitcher også i sekundet, vi rammer 22+. Det var faretruende tæt på, at jeg ikke kom igennem sommeren sidste år, og det var et værre rend til vaskekælderen med alt det tøj, der skulle vaskes efter én dags brug, fordi det nærmest kunne vrides i sved. Næh, sommeren kan være lidt en udfordring for mig. Jeg er vild med princippet, men realiteten vil bare sjældent, som jeg vil.

Det gode ved flere koldere dag er imidlertid den gode undskyldning for mere computer-/iPad-/telefontid. Og så forsøger jeg måske at detoxe lidt pt, men det er ligesom noget andet, når det er det er dejligt unødvendigt. Streaming, bloglæsning, reddit, sære og vildt ligegyldige Youtube-videoer, shopping. Den sidste er vigtig, fordi selv på en køligere sommerdag er butiksshopping en lidt klammo oplevelse, jeg ikke kan overskue. Det spiller bare bedst om vinteren. Så without further ado (og ja, jeg er med på, at der var ret meget ado, før jeg smed den sætning), har I nok allerede set collagen ovenfor, der i vanlig stil forestiller nogle ting fra Ellos, jeg exceptionelt godt kan lide. Dyrk især nummer tre, som der står MIRIAM på med store bogstaver, ikke mindst fordi den er i viskose og fås i fire farver. Must try. Man kan i øvrigt også bruge koden 395446 til at få 30% på sin dyreste vare. (Gælder frem til 31/7 og ikke på møbler eller allerede nedsatte varer). Hvis man hellere vil browse selv, kan man bare klikke sig ind på Ellos’ forside her. Shop amok. 😀

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.