En glemt fødselsdagsgave og en hvalpesitter

For lige at komme med en update på hele sommerferiesnakken, så var det, at jeg kom i tanke om, at min mor havde fødselsdag i juni, og jeg faktisk havde foræret hende en lille tur med mig til udlandet. Sidste år. Som hun ligesom aldrig fik. Moder og jeg er jo sådan set inkarnerede berlinere, men der var uhørt mange af jer, der råbte, at vi burde give Hamburg en lidt mere grundig chance, og da jeg luftede den idé for hende, var hun klar. Så planen er lige nu, at vi venter, til skolesommerferierne er slut, og så hopper vi enten på et tog eller en bus og nyder nogle dage i det tyske. Jeg har allerede været ved at google, hvor Primark ligger.

Men for at rykke lidt tættere på, så tager jeg faktisk også på en slags ferie på fredag. Ser I, der er sket det, at min søsters hund, Luna Lovegood, har fået hvalpe. Hele ni styks, for at det ikke skal være løgn. Jeg besøgte dem i sidste uge og var selvklart faretruende tæt på at tage lille Ludwig der med hjem i tasken. Men jeg gjorde det ikke, fordi jeg vidste, at min søster, svoger og deres tre børn i overmorgen skal på en uges camping. Og i den forbindelse flytter jeg midlertidigt til Strøby Egede for at agere hvalpesitter. Det glæder jeg mig simpelthen sådan til – ikke bare på grund af hvalpene, men fordi jeg i mange år har haft som fast tradition at tage en tur hjem til mine forældre i sommerferien for at få lidt tid med mere plads og have og bare at komme lidt væk. Men nu er mine forældre flyttet tilbage til Århus, og der er hverken plads eller have, og så er det ligesom ikke helt det samme. Men det er der i Strøby Egede! Og der er også både fin natur og kort til vandet og en kæmpestor grill, som jeg har fået instrukser i at bruge. Jeg har inviteret et par veninder forbi nogle dage, og vi har store planer om at lege sommerhus med god mad og rosé og brætspil og hygge, og jeg glæder mig simpelthen sådan.

PS: Herbert får i den forbindelse et lift til Jylland og skal feriere hos mormor (hun har selv påtaget sig den titel, jeg synes også, det er lige et godt skridt til crazy cat lady-siden!), og jeg er sikker på, han kan se frem til enorme mængder forkælelse.

PPS: Hvalpene skal selvfølgelig have hjem på et tidspunkt, så hvis man er nysgerrig, er der info på dem her. De er 3/4 Golden Retriever og 1/4 labrador og border collie.

Kommentarer (14)

 • Hamburg er en god oplevelse. Gav selv Berlin en pause efter vist 12 besøg, tog toget til Hamburg i marts. Togfærgen sejler så ikke mere, just FYI.

 • Hvordan sendes Herbert af sted? 😮
  Men dejligt for ham at bonde med mormor.
  Den titel påtog min mor også, da jeg fik min første killing i en alder af 17 år ? siden hen er hun blevet mormor til tre ekstra OG et barn. Og hun forskelsbehandler ikke ??

 • Åååh, de er søde! Min nabo havde på et tidspunkt 12 brune labradorhvalpe, som jeg måtte klappe på, og det var noget nær himlen <3

  Mht. Hamborg, så vil jeg bare lige slå et slag for Miniatur Wunderland – det ligner noget for børn, men det er for alle! Virkelig godt lavet! Hvis I vil noget lidt alternativt, så er Dialog im Dunkeln også virkelig en oplevelse – du oplever at være blind i en times tid, imens du skal igennem nogle hverdagsscenarier. Humbling experience.
  Go' tur! Der er andre byer i Tyskland, som jeg synes er smukkere, men Hamborg kan så meget andet 🙂

 • Jaaarh hvor hyggeligt med “sommerhus”, veninder og brætspil ? jeg kan varmt anbefale Crazy Doodles, hvis man er til et seriøst godt grin og har det sjovt med at tegne og gætte – eller trivial Pursuit Harry Potter for at få hukommelsen på prøve ? god tur!

  • Jeg har faktisk HP Trivial, men de er ikke så meget Potterheads, så det er nok ikke et hit! 😀

 • Med fare for at blive shamet og bandlyst for evigt for min uvidenhed 🙂 haha! men hvad kan TJ Max og Primark så? Vi har familie i Berlin, og jeg må med skam erkende, at jeg aldrig har været i nogle af de butikker/centre – og jeg ELSKEDE dine stories fra USA – særligt dem der indeholdte dine shopping fund :-), så jeg forestiller mig, at det er en KÆMPE skam, at jeg ikke har været der….?

  • OH YES!! TK Maxx er den europæiske version af TJ Maxx, som er min absolutte favoritbutik i USA. Versionerne herhjemme er i min optik ikke helt så gode, men det er vel i princippet et minioutlet, hvor udvalget skifter hele tiden. De har enormt meget crap, men også nogle virkelig fabelagtige ting, så det er noget med at rode efter skatte. De har både tøj og accessories og beauty og hele bunken. Primark er vel i bund og grund H&M på crack. Det har et KÆMPE udvalg, og det er voldbilligt.

 • Jeg vil bare sige, at jeg er ret stor fan af, at din søster har opkaldt sin hund efter Luna Lovegood. Det var bare det.

Der er lukket for kommentarer.