Kommentarer (12)

 • Dig med manden og den 4-mdr gamle datter – sig det til ham! Jeg følte mig også “glemt” i forhold til kærlighed i mit ægteskab, da vi fik barn ❤️ Det er sikkert ikke bevidst, men vigtigt at du får det sagt ❤️

  • Tænkte præcis det samme efterfulgt af verdens største og højeste grin. Jeg er egentlig ikke særlig blufærdig, men det dér tangerer til mit værste mareridt, hahaha!

 • Til dig med kræft 4 gange på 4 år. Mit hjerte bløder for dig.. Og den kæreste tror jeg måske, at du skal genoverveje, hvis han ikke har orket at tage med dig til kemoterapi. At han så lyver over for sin arbejdsgiver om det for at få fri….I have no words. Men hans mor ville skamme sig, hvis hun vidste det. PS. Har selv haft kræft inden for det sidste år. Kan slet ikke visualisere, hvordan det må være for dig.

 • Bliver lige nødt til at sige, at der er markant forskel på alle sjællandske dialekter og københavnsk dialekt. Men du kan jo glæde dig over, at byen er fuld af jyder – som selvfølgelig er mere end velkomne, men de taler da i hvert fald ikke sjællandsk ?

  • Jeg taler en underlig blanding efterhånden, tror jeg. Jyderne siger, jeg taler københavnsk, københavnerne siger, jeg taler jysk! 😀

  • Tænkte det samme. Der lige så mange forskellige sjællandske dialekter som Jydske! #defordommevimøder #allefrasjællanderkøbenhavnere

  • Det er en ret sjovt, jeg tænkte med det samme, at jeg synes jyske dialekter, især århusiansk er usexede, og jeg er altså fra Jylland! ??

 • Oh no. Jeg forestiller mig at hende med badeforhænget og svigerfaren lige tog et firm grip på den anden side af forhænget. For så at få øjenkontakt med en lidt overrasket svigerfar. Omg. Omg. Omg!!

 • Og så fik Karoline og Københavneren lige slået fast, at der er forskel på accent og dialekt.
  Tak for det ? – og I har fuldstændig ret.

 • Jeg er pt i sommerhus med mine svigerforældre 😀 😀
  Alt i mig frøs fuldstændig da jeg læste første hemmelighed… Kan man forestille sig noget værre???
  Hvordan mon svigerfar reagerede??

Der er lukket for kommentarer.