Jeg er jo Bridget Jones #376

1. I går var jeg til polterabend hos en af mine bedste veninder, hvilket betød, at jeg faktisk har været i Jylland siden torsdag. Men det kunne jeg jo ikke så godt fortælle verden uden at tippe bruden om den forestående begivenhed, så jeg har måttet holde mig fælt i skindet på alle medier og sågar udgive stories filmet på forhånd for ikke at vække mistanke. Det var været lige ved at drive mig til vanvid!

2. Fx havde jeg ikke mulighed for at dele min frustration, da vi i toget på vej mod Århus først sad fast i Slagelse i over en time kun for at ende med at blive flyttet over i det næste tog mod Jylland, hvor der selvsagt ikke var plads til passagererne fra et helt tog mere. Vi (mig og veninde, ikke mig og Herbert, omend han også var med), endte med at sidde ude i gangen og drikke vin fra 7-Eleven og spise chips, mens vi fik tiden til at gå.

3. Vi stødte også på verdens sødeste pige, som rejste alene og blev lidt utryg ved alt turmulten, så jeg talte med hendes mor i telefonen og lovede, at vi ville tage os af hende, til hun skulle af, og så slog hun sig ned hos os, og vi delte vores chips (men ikke vin). Herbert var en decideret engel i situationen og lod sig ivrigt nusse, hvilket selvfølgelig hjalp en del på pigens humør. Det endte faktisk med at være en helt fantastisk oplevelse, og vi sludrede og grinede hele vejen. Fun fact: Jeg har nærmest identisk seriesmag med en 12-årig.

4. I det hele taget fik vi bondet en del med hele vores kupé, mens vi holdt stille og ventede på nyt fra personalet. Det var næsten sørgmodigt, da vi endelig begyndte at køre igen, og folk begyndte at stå af ved forskellige stationer. Vi var jo nærmest blevet en slags familie. Ses vi til jul??

5. Polterabend betød dog selvfølgelig også, at jeg ikke var i stand til at liveblogge Eurovision i år, og det er jeg fælt ked af. Selvom jeg altid ender med at skulle tisse halvvejs igennem showet og ikke tør gå på toilet af frygt for at misse noget kritisk, så plejer det at være et af årets højdepunkter!

6. I stedet tabte jeg 300 kroner på Royal Casinos roulette…

7. …Og blev gentagende gange kaldt Carina af en gut ved navn Olsen, som insisterede på, at jeg ikke kunne hedde Miriam…

8. …Og fik mit livs værste shawarma på et sted, der ellers var hypet til at være Århus’ bedste. Men rødkål? I en shawarma?!

9. I en helt anden boldgade, så blev jeg alt for begejstret, da en følger på Instagram sendte mig en billede af en Coca Cola med mit navn på. Seriøst, det er altid kun Metter og Louiser og den slags, der normalt får lov til at deltage i den slags!

10. Her skulle været et punkt om min cykellås, men så gik det op for mig, at jeg allerede havde det punkt med for to uger siden. Jeg har stadig ikke fået købt en ny.

Kommentarer (24)

 • Vi manglede dig om hår hilsen eurovision, men du har selvfølgelig ret til at have et lov ved siden af ?

 • Sjovt! Jeg har engang rejst med min kat i toget. Den sked ret meget i sin kasse. Der opstod det modsatte af bonding. ?Jeg undrer mig over at ingen fik mistanke om at årsagen til lorte-lugten skyldtes min mjavende håndbagage. Altså jeg tilbød jo selvsagt ikke nogen at klappe den og havde altså sat mig isoleret i et hjørne i cykelvognen.

 • Øh!!! Rødkål i Shawarma og falafel er det bedste!!! Og det er ikke fordi det er sundt, men det smager sygt godt!!!

 • Næste gang du sidder fast i Slagelse, så prøv en shawarma her. Danmarks bedste – og ingen rødkål!

 • Jeg er blevet så forvent, at jeg flere gange var inde at kigge efter Eurovision indlægget 😀 du var savnet!

 • Seriøst nr. 9! Jeg føler den så meget! Der var fanme aldrig penalhuse eller madkasse som barn med navnet Jane på! Men mine søstre, de var der fanme altid! Røvhuller 😉

 • Jeg har ikke Instagram, så nu kommenterer jeg det her. Den kjole du har på, på billedet forneden, er simpelthen bare så fin. Den klæder dig helt vildt godt. Du ser brand godt ud ❤️

 • Rødkål i shawarma(og et skvæt appelsin) får man fx på gaden i Berlin… Også gerne midt om natten og dér smager det godt. Men sagde faktisk selv pænt nej tak forleden da jeg blev tilbudt både rød- og hvidkål i mit pitabrød… Det havde ligget i noget lage af en slags og det er ikke mig. Helt råt, ja tak. Og måske…måske kan jeg kun lide det om natten i Berlin??

 • Det kan jeg godt kan savne efter jeg er flyttet på landet og har fået bil og kørekort, de der togture hjem til jul fra København med alle dem fra hjemstavnen der også skulle hjem til jul. Det var jo SÅ hyggeligt!

 • På en togrejse skabes der oftere bånd. På en tur til Hamburg i marts fik jeg to nye bekendte. En ældre tysk herre, der var så vidende og beleven, og som sammen med sin hustru vil invitere på kaffe, næste gang de er i København. Og en australier, der er bosat i Hong Kong, og som jeg endte med at hænge lidt ud med i Hamburg. Det var SÅ hyggeligt.

 • Döner kebab i Berlin er med rødkål og det er sådan, man gør! Det smager så meget bedre!

 • Hey, jeg troede du var en fellow feltmadras! Der er da nærmest altid rødkål i tysk shawarma? Nu var det selvfølgelig ikke i Tyskland, men altså… Jyskland…?

  • Jeg tror kun, jeg har fået én enkelt döner i mit liv, faktisk. Men generelt må jeg nok også erkende at være mere til andre typer junkfood, så jeg kan heller ikke erklæres ekspert! 😀

 • Men du er jo bare slet ikke en Carina?! Jeg forstår det ikke. Slet ikke. En Katja måske. Eller Katrine. Jeg fornemmede først kattetemaet, efter at have tilføjet Katrine…

 • Din live-blogging var savnet! Jeg glæder mig allerede til, at du kommer stærkt igen næste år ?

 • Fik næsten tårer i øjnene over din omsorg for den alene-rejsende pige. Det kunne have været min datter, der helt sikkert ikke havde brudt sig om udsving i køreplanen, og i sådan en situation er det bare så rart at et med-menneske breder vingen ud og inviterer indenfor.

Der er lukket for kommentarer.