Kan vi lige snakke lidt om… #30

…Danske jordbær, der står i køledisken og frister, men koster en årsløn per kilo.

…Mennesker, der ikke er for konfliktsky til at fortælle frisøren, at de fucking hader deres klipning. Hvordan gør I?

…Valgplakater med teeny tiny skrift, så man umuligt kan læse, hvad der står. I kunne lige så godt have ladet helt være.

…Mænd med alt for korte slips.

…At pengesedlerne i Canada angiveligt dufter af ahornsirup.

…Hvem der ender på jerntronen. Hveeeeeeem?

…Chokoladehumus. Jeg forstår det ikke.

…Alt andet end Rasmus Paludan. Please. (Ja, jeg er med på ironien i dette punkt).

…At egern er et sindssygt undervurderet dyr!

…Når man er ude at spise med en gruppe mennesker, og de allesammen siger nej tak til dessert, så man også selv er nødt til at sige nej tak, selvom man virkelig gerne ville have haft den der crème brûlée.

Kommentarer (39)

 • Min svigerfamilie er alle sammen typerne, der gerne springer desserten over på restauranter….. HVORFOR GØR MAN SÅDAN NOGET?! ?

 • TAK, fordi du bringer det med egern op! Jeg er klart på TEAM-EGERN, og folk er altid overraskede over min begejstring. SÅ NUTTEDE! <3

 • Jeg forstår din pointe billedligt talt! ? Men er vi ikke enige om at jerntronen stod i det slot, der lige er smadret til ukendelighed? ?

   • Nogen siger Jamie Lannister er kravlet ud under murbrokkerne. Hvis han overlever, så er jerntronen nok også intakt derinde et sted. Måske kravler Jamie ud med den under armen, og sætter sig på den. Hvem ved? Alt er ihvertfald bedre end kedsommelige Bran, der bare glor

 • Vedr jordbær, de er SYGT gode, men ja man skal bare lukke øjnene og køre kortet igennem.
  Salv, jordbær med fløde. Så slipper du vel også for at Herbert prøver at æde dig, hvis der er fløde?

  Jeg har fundet en frisør jeg stoler på, og hvis jeg vil skifte fritz, så har jeg billeder og blade med.

  Vedr Jerntronen, så bliver det Bran, det siger min kæreste i hvert fald, det er noget med at Jon ender med at slå Danerys ihjel og blive queenslayer, men modsat Jamie, så kan han ikke leve med det, så han vælger isolation nord for muren. Og så ender Tyrion, Sansa, Sam og de andre med at vælge Bran som konge.

  Egern er sindssygt cute <3 Vi brugte engang flere timer foran det hvide hus, med at kigge og fotografere egern, de var meget mere interessante end det hvide hus 🙂
  Har du fulgt sagen om Tintin?

  Vedr dessert, så er tricket at sige "Yrsa eller hvem man nu sidder ved siden af, kunne godt tænke sig dessert, og så kan jeg lige så godt også bestille, hvad skal I andre have med?"

    • Hej Sofie, jeg har slettet din kommentar, fordi, igen, spoilers, men alle kommentarer lavet på dette indlæg med forskellige teorier er jo gisninger og gæt omkring sidste afsnit, da de er skrevet, før afsnittet er blevet vist. Man spoiler, når man afslører handling, efter den er blevet tilgængelig.

     • Jeg har slettet din kommentar, Anne, da den også spoiler. Jeg refererer til den kommentar, du svarer på. Alle kommentarer i dette indlæg er skrevet, FØR afsnittet er kommet ud. At spoile er at afsløre indholdet af et sendt afsnit, man selv har set, før andre har set det.

   • Helt ærligt, Camilla. Hvor er det dog afsindigt dårlig stil at spoile det allersidste afsnit nogensinde af Game of Thrones, når det har været ude i under 12 timer. Jeg har ikke set det endnu, og nu ved jeg præcis, hvad der vil ske. Jeg har selvfølgelig slettet din kommentar, så andre ikke skal opleve det samme.

     • Jeg sætter pris på din undskyldning, men du fortsætter så din kommentar med at gentage din spoiler. Det er meget uheldigt. Jeg har igen slettet, hvad der kunne ødelægge oplevelsen for andre.

    • Undskyld ? nu kommentere jrg ikke mere hverken på det ene eller andet. Tak fordi du sætter pris på den. Ugen undskyld. En anden gang tænker jrg mig om..god aften

 • Føler hundrede procent med den sidste!
  Eller dem der kun vil have hovedretten, og man vil gerne selv have 3-retter!

 • 2 ting:
  Egen er rotter med hale
  og…
  …det for korte slips overgås af det for lange slips (jeg kigger på dig; Donald!) og slips tilsat løsthængende skjorte (jeg kigger på alle drenge, der blev konfirmeret i 2011 og Michael Schøt).

 • Frisøren er da ikke et problem. “Nej, ved du hvad. Dét dér bryder jeg mig faktisk ikke om. (Jeg vil evt give det et par dage, men hvis jeg ikke har vænnet mig til det sidst på ugen, må jeg bede dig lave det om)”

  • Det er jo kun ikke et problem, hvis man føler sig komfortabel ved at sige de ord. 😀

 • Jeg købte danske jordbær den anden dag og smagsmæssig havde jeg fået mere ud af at drikke et glas vand!
  Så indtil der kommer ”rigtige danske jordbær – vokset udendørs i solen”, køber jeg spanske jordbær, der smager ganske hæderligt.

 • Har aldrig tænkt over at canadiske pengesedler dufter? Er dog meget begejstret over, at de har lavet det gennemsigtige felt på sedlen. Det er nytænkning ???

 • Shit hvis det bliver Bran så bliver jeg eddermaneme gal… Det har jeg simpelthen ikke ventet et årti på at finde ud af. Han er SÅ træls jo!

 • Humus er en samlebetegnelse for de stoffer, der er tilbage, når bakterier, svampe, regnorme og andre jordbundsdyr har nedbrudt døde dyre- og planterester. Det ændrer dog ikke på, at jeg er med dig, når det gælder det store spørgsmålstegn omkring chokoladehummus.

 • Der er kommet en grønthandler i ZOO.
  2 bakker for 50 kroner!
  Danske. Søde. Flotte!

 • Hvor har du fundet chokoladehummus? Min Netto havde det – men nu er det forsvundet 🙁
  Varme hilsner en fellow østerbrogenser

 • Jeg boede i Canada i 4 år.
  Pengesedlerne er meget smukke og farverige men desværre dufter de ikke a maple syrup selvom det ville være cool ?

 • Hej Miriam. Har du ikke lyst til at komme med en kommentar til GOT finalen, når den værste spoiler-panik er overstået? Du er for det første bare vildt morsom, men det kunne også være vildt hygge som kommentartråd ?

  • Jeg overvejer det! Føler lidt, at der er et behov for at snakke om det… Også for mig! 😀

Der er lukket for kommentarer.