Jeg er jo Bridget Jones #374

1. Det her skiftende forårsvejrfucker seriøst med mine tøjvalg. Enten er jeg klædt på til vinter i Winterfell, og så bliver det 20 grader, eller også har jeg bare ben og pivfrosne tæer.

2. Kom for sent ud ad døren (surprise!), så jeg spænede ned ad trappen, snublede på første trin og tog resten af trinnene på røven. Nogle gange er det altså en kæmpe fordel at være godt polstret!

3. …Men min polstring er dog, indrømmet, lidt blålig i disse dage.

4. Der er en person på Instagram, der har set sig utroligt vred på mig og hver dag skriver meget grimme ting i min direct. Jeg blokerer selvfølgelig, hvorefter de den følgende dag opretter en ny konto og starter forfra. På nuværende tidspunkt er jeg helt ærligt mest af alt imponeret over dedikationen.

5. Min cykellås er gået i stykker, og jeg glemmer konsekvent at købe en ny, så når jeg cykler nogen steder hen er jeg nødt til at fake, at min cykel er låst, selvom kæden slet ikke sidder ordentligt sammen.

6. Det funker overraskende godt, men det kan selvfølgelig have noget at gøre med, at min cykel er ni år gammel og mangler flere vitale dele, hvorfor den nok ikke er så attraktiv for cykeltyve.

7. Dansede ufrivilligt en lille glædesdans, da jeg så, at Netto har fået nye kartofler! Bevares, de er ikke danske, men jeg byder alle nationaliteter velkommen!

8. I forgårs gjorde jeg hovedrent i mit køleskab, og helt bagerst i et hjørne var der en lille plasticbøtte, som jeg simpelthen ikke kunne fastslå, hvad der var i. Men det var helt sikkert ikke spiseligt mere!

9. Dristede mig ind på Tinder, som jeg ellers har brugt i en længere periode. Matchede med en mand, der så sød ud. Indtil han åbnede med: “Wow nogle patter!” Lukkede pænt Tinder igen.

10. Alle COOP-butikker har Ben & Jerry’s til 42 kroner i hele maj. Stor undskyldning til dem, der også gik og planlagde at være sunde.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.