Stregede ting på min bucket list

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret intens pessimist. Det er egentlig ikke, fordi det er med min gode vilje. Jeg ville meget hellere have et klædeskab fuld af ja-hatte og en sunny disposition, men jeg er i stedet udstyret med grov galgenhumor og lidt for stor trang til at sige “jeg vidste det!” Med jævne mellemrum tager jeg et kig på min bucket list for at se, hvad der er bare skyggen af sandsynlighed for, at jeg kommer til at opleve i nærmeste fremtid, og i går var resultatet altså noget deprimerende. Så i et forsøg på at komme pessimismen lidt til livs, vender jeg lige 180 grader og laver et indlæg med de ting, der engang var på min bucket list, men som jeg har haft den store fornøjelse at krydse af.

 • Bade under et vandfald. Jeg var otte år gammel og boede på Hawaii, og der var ingen,der havde fortalt mig, at når vand kommer fra så højt oppe, så gør det jævnt naller at få i hovedet, men jeg tror nok, der er et blæret billede et sted i et fotoalbum hos mine forældre.
 • Flyve på første klasse. Det var selvfølgelig en bloggerperk, for guderne skal vide, at så rig er jeg ikke, men det var fucking awesome, og det er første gang i mit liv, jeg har ønsket, at en flyvetur var længere.
 • Se Mariah Carey in concert. Det var næsten latterligt, hvor meget hun lever op til sit diva-ry. Jeg elskede hvert et sekund!
 • Roadtrip i USA/Besøge Harvard University. Jeg havde fornøjelsen af at krydse de to her af på samme tur efter 10 års ventetid. Har snuppet et par roadtrips mere siden og har absolut ingen planer om at stoppe igen.
 • Glatte mit hår. Gjort flere gange, men ingen af dem har ærligt talt været en særlig stor succes. Jeg overvejer, om det måske kunne gøres med et nogenlunde resultat hos en frisør.
 • Blive forelsket helt ind i sjælen. Det endte ad helvede til, men det var dejligt lige der i starten.
 • Være hovedrollen i en musical. Igen er vi tilbage i noget barndom, men vi var ikke familien, der ejede et videokamera, så jeg aner ikke, hvordan det rent faktisk gik. Jeg var imidlertid ung og fuld af selvtillid, så den fik nok fuld smadder!
 • Få et arbejde, der ikke får mig til at hade mandag morgener. TJEK!
 • Knalde i en elevator. Det var ikke så sexet, som det virker på film. Det var mest bare lidt besværligt.
 • Besøge Disneyland. Det blev så Disney World den her gang, men jeg håber gevaldigt på en tur til Californien til efteråret, og så skal jeg stensikkert nørde mere Disney!
 • Vinde en karaoke-konkurrence. Ikke fordi jeg som sådan er nogen stjerne, men hvis man er entusiastisk nok… 😀
 • Få blomster af en hemmelig beundrer. Afsenderen har stadig ikke givet sig til kende, men det gør ikke så meget. Måske gør det det endda bedre!

Kommentarer (13)

 • Sjov liste over sjove bucket list punktet. Hvor langt er du egentlig nået med at besøge stater i USA? Hvor manger er du ved at have krydset af?

  • Det har jeg faktisk ikke styr på. Jeg vil tro, jeg er oppe på 15 eller noget i den dur. Der er lang vej endnu! 😀

 • Jeg har samme type hår som du, bare i den røde udgave, og sidste gang jeg var hos frisøren lavede hun det vildeste glatte look. Det var så sjovt at prøve af, selvom min tålmodighed ikke rækker til selv at eksperimentere derhjemme.. men det fik farven til at komme frem på en helt anden måde, og jeg følte mig som en helt anden for et døgns tid 🙂

 • Har du prøvet den der “glattejernsbørste”? Det kunne være fedt at se, om den har en effekt på dit hår ?

  • Jeg tror godt, jeg på forhånd kan sige, at det ikke ville være et godt resultat! 😀

 • Som tidligere frisør må jeg bare sige at jeg ikke syntes der var stor succes med de kunder der kom og fik redt permanent væske igennem lokkerne for at få det glattet, det var noget af et arbejde. Det virker nogenlunde i en kortere periode, men så snart dit hår vokser ud og begynder at danne “krøltegning” (og den dannes jo oppe ved hårsækken) så begynder det at krølle igen. Så glattejern eller store curler for et mere glamourøst look må være vejen frem.
  Og det kunne være jeg skulle tilføje “knalde i en elevator” på min bucket list, for at spice punkterne lidt op 😉

  • Jeg snakker også mere om sådan en engangsting med et ordentligt glattejern. Jeg tror slet ikke, jeg ville kunne finde ud af at have glat hår i længere tid! 😀

 • Lise Jørgensen

  Du får sikkert mega mega langt hår, når det er glat. Jeg synes du skal prøve, bare for en dag. Hvad har du på listen, som er ‘den der bliver sværest at opnå’-agtigt?

Der er lukket for kommentarer.