Kommentarer (23)

 • Hvordan kan man synes katte er ulækre? De dufter jo bedre end mennesker, der trods alt bruger sæbe og parfume etc. Jeg ville købe katteduft i en parfumeflaske, hvis jeg kunne.

  • Har det præcis på samme måde! Kan gøre mig i helt godt humør at komme hjem fra arbejde, ligge mit ansigt helt i pelsen på min kat og så bare tage et laaangt snif. Det lyder weird as fuck, men det giver bare bare en hvis tilfredshed!

 • Jeg er vild med den sidste! Alt er love ❤️? er tilgengæld overrasket over at du ikke har brændt det om katte.. Fair play? ?

 • Dig der hygger med universitetsprofessoren – please sig at han er økonom med hang til fløjlsjakke!

 • Den med telefon og bakke det er så meget mig. Når jeg er nødt til at stoppe på en løbetur lader jeg altid som om det er fordi mit snørebånd er gået op, det går enooooormt meget op i øjeblikket!

 • Dig med underboen – klag!!
  Vores nabo larmer absurd meget, og selv med en baby med brækket kraveben, der SKREG de første 10 uger. Så sagde vores nabo blot “nå, ej vi kan ikke høre ham” 🙁

 • Bedste orgasmer ever: Siddende overskrævs på en gammeldags tøjcentrifuge i vaskekælderen. Ved den næste ejerlejlighed var der desværre ikke en sådan.

 • Jeg er virkelig på den med katte. Jeg prøver at vise begejstring, som andre gør med min hund, men katte lugter og ofte synes jeg at folks hjem stinker af kattebakke.

  • Kattebakker stinker ad helvede til. Men katte selv lugter altså markant mindre, end hunde gør! Det skal dog ikke afholde mig fra at knuselske nogen af arterne! 😀

   • Min mor har en næse som en… ja, et væsen med en virkelig god lugtesans – vi kunne for ironiens skyld sige en hund. Og hun har tendens til altid at konstatere, hvad der lugter af, når hun træder ind i et hus/rum. MEN, hjemme hos os synes hun ikke, der lugter af kattebakke, selvom vi har to styks (og en hund, men det er ikke så relevant for kattebakken). Det handler både om, hvilken kattebakke, det er, og hvilken slags kattegrus, man bruger. Vi har en kattebakke med hus, men uden “svingdør”, og så bruger vi noget virkelig godt kattegrus, som absorberer både tis og lugt.

    Langt skriv om kattebakker, men synes i hvert fald ikke, det skal være kattenes skyld, at deres toiletter lugter, og det gør dem i hvert fald ikke ulækre i min optik. Desuden synes jeg tit hundepels kan lugte rigtig fælt, men har aldrig oplevet det hos en (velpasset) kat.

    • Sådan en mor har jeg også. Og hun har altid behov for at konstatere at vores hjem lugter af kat. Jeg hader det. Og jeg kan ikke selv lugte det ?

  • Kattebakker stinker! Men katte gør altså ikke, nu er min godt nok udekat, men hendes pels absorberer simpelthen duften af frisk luft, så hun dufter af varm, frisk luft. Ud over det behøver du ikke påtvinge dig selv at vise begejstring for andre folks katte – det er kun ens egen kat der er sød, og katten synes kun at dens ejer er sød, det er på mange måder et meget monogamisk forhold 🙂

 • Dig med fødderne- det kan altså være ganske frækt hvis man bare tager det stille og roligt så alle kan være med 🙂
  Jeg elsker at få fodmassage- min kæreste tænder på at give mig det. Win win!
  Efterhånden kan jegtilfredsstille ham lige så godt med fødderne som med hænderne og som bonus har det givet nogle ret fine muskler på mine inderlår og lægge. Også win win!
  Engang imellem giver han mig også en tur til foddame fordi at han ved at jeg går op i at være velplejet hvis mine fødder skal inddrages i den slags aktiviteter. Også win win!

 • Hvorfor bliver mine kommentarer ALDRIG godkendt, også selv om de er slet ikke tilsvinig eller noget????

  • Det er ikke kun tilsvinger, der ikke bliver godkendt. Alle former for kritik/bagatelisering/negativitet omkring hemmeligheder/indsendere af hemmeligheder er ikke tilladt. Alt andet godkendes. 🙂

 • Dig med attesten: bare rolig. Jeg har gjort langt værre ting i min ungdom end butikstyveri og jeg har fået mange jobs (er 28 år og socialrådgiver). Og jeg har også fået min kandidat.
  At et sådan lille fejltrin skulle hindre dig i noget, er absolut ikke noget du skal tænke over. Man kan tale sig ud af meget og de fleste mennesker er faktisk ret forstående. Brug det til din fordel. Jeg fik engang et job i et fængsel fordi jeg vidste hvordan det var at sidde der. Virkelig. Tal dig ud af det ? alle mennesker fortjener en ny chance.

 • Hvordan kan det ikke være det største win at kæresten afslører en hidtil hemmeligholdt fodfetish? Jeg håber stadig at min mand springer ud en dag! Fodmassage ad libitum <3

 • Jeg er ikke stolt over det, men har det på præcis samme måde med katte. Jeg har det svært med alle hårene, lugten og det med, at man ikke ved, hvor deres poter sidst har været.
  Igen ikke stolt af det!

 • Jeg er 99% sikker på, at jeg ved hvem den omtalte professor er. Har haft samme arbejdsplads som ham. 😀

Der er lukket for kommentarer.