Fem grunde til at jeg elsker maxikjoler, der intet har at gøre med, hvor pæææne de er…

 

Annonce for Ellos

…For de er virkelig helt enormt pæne. Til ingens store overraskelse har jeg i årevis haft en svaghed for maxikjoler. De fremhæver alle de ting ved min figur, jeg synes bedst om, og får mig til at føle mig komfortabel og feminin. Mit eneste problem med dem er faktisk, at de fylder mere end den gængse kjole, og det kniber i forvejen lidt med pladsen i mit tøjskab. Men så lidt skal ikke komme i vejen for så smukt et forhold, og formålet med dagens indlæg er således at give et sidste skub til de af jer, der stadig måtte være skeptiske over for alle maxikjolens vidunderligheder. (Er man allerede maxifan, kan man i stedet joine mig i at overbevise skeptikerne!)

Her er fem fabelagtige fordele ved maxikjolen:

 1. Man slipper for at smøre sine ben ind i solcreme om sommeren. Solcreme er overraskende dyrt og fedtet og træls, men ret nødvendigt for blege skandinavtyper.
 2. Det er meget lettere at lege, at man er med i Anne fra Grønnebakken, når man har lange skørter på, og helt ærligt, hvem drømmer ikke om at være med i Anne fra Grønnebakken?
 3. Ingen grund til at frygte at et vindpust skulle få dig til at flashe hele verden. Åh, hvor har jeg været der meget. Og jeg har helt ærligt ikke nok sexede trusser til at dække mig ind hele sommeren.
 4. Benbarbering kan snildt udskydes til i morgen. Eller i overmorgen.
 5. Når man går op ad trapper, er det en fordel lige at løfte lidt op i kjolen, så man ikke træder på den, og hver gang føler jeg mig som Askepot på vej til bal på prinsens slot, og det er fucking nice!

Kjolen ovenfor er fra Ellos, der generelt er virkelig stærke i maxikjoler. Den er helt klassisk Miriam med alt det, jeg elsker: Stræk i stoffet, bindebånd i taljen, let og luftig. Fås også blandet andet i en udgave med lyserøde blomster og i leo. Kæmpe anbefaling herfra! Derudover har jeg som altid sammensat en collage af ting, jeg synes, er fine, og der er både lidt maxi og lidt andre gode sager. Og for at gøre godt bedre kører Ellos pt med op til 30% på kjoler og overdele, og derudover har man givet mig en rabatkode på 20%, som jeg gladeligt videregiver. Den hedder 395415 og gælder resten af april (på Ellos’ egen kollektion og ikke på nedsatte varer). Enjoy!

Maxikjole i leo, ternet jakke, lang lyserød kjole, prikket stroptop, blå top, maxikjole med appelsinmønster, hvid maxikjole, top med pufærmer, trenchcoat, blomstret top i grøn, maxikjole med stropper, maxikjole med gule blomster, maxikjole med lyserøde blomster, stribet top, jakke i armygrøn, maxikjole i grønt mønster.

Kommentarer (31)

 • Jeg er nok en af dem, der endnu ikke er helt overbevist – måske har det noget med min højde at gøre? Måske skal jeg bare kaste mig ud i det?
  Men jeg må sige, at dine punkter er fordelagtige – jeg får ofte ikke liiige barberet ben helt i tide, så det kunne jo være en måde at skjule det på!
  Og dit argument med Anne fra Grønnebakken. Jeg er solgt! Jeg ELSKER Anne fra Grønnebakken – og for et par uger siden gik jeg i gang med at lytte til lydbøgerne – på engelsk. Jeg blev faktisk lidt fortørnet, da jeg sammenlignede med min danske oversættelse. Der er jo flere ting, de har klippet ud!! Jeg kan slet ikke slippe det igen! Så hvis en maxi-kjole kan få mig til at føle mig som Anne fra Grønnebakken, skulle jeg måske overgive mig 😀

  • Ærligt, giv det et skud! Jeg bliver altid så glad i en maxikjole. Der kan være noget om at være lidt obs på proportionerne, hvis man ikke er så høj, men man kan altid prøve sig lidt frem med silhuetter. Det værste, der kan ske, er jo, at det ryger retur igen. Det bedste til gengæld… 😉

 • Jaa til nr. 1, 4 og 5 ?? Til gengæld kan nogle modeller desværre give mig en (endnu) større røv ? Og det er jeg knapt så vild med ?

 • Jeg er med Line, jeg er heller ikke solgt trods flere forsøg. Det er bare ligesom 168cm og en flad røv og brede hofter ikke helt kan med maxikjolerne.
  Jeg drukner i længden og ser endnu kortere ud og min røv bliver endnu bredere og fladere (og ikke på den gode måde?).

  Jeg er ellers helt solgt med mindre solcreme og babering, hallo mega win! ? og prinsesse-feeling!
  Må nok bare indse at det ikke er for bred-flade dværge?

  Du ser tilgengæld KILLER ud i den viste kjole?? hvor høj er du?

   • Jeg endte for filan med at bestille den du har på hjem. Fordi du sælger den godt!

    Nu er jeg spændt på hvordan det løser sig. Du giver mig håb med din 1 cm mere end mig?

    • Helt ærligt, jeg har sgu også hofter og røv og mave og alt muligt andet, men hvis du har bare tilnærmelsesvis samme krop/smag i tøj som mig, så bliver du altså lykkelig for den her. Den falder så flot og fremhæver alle de rigtige ting. Jeg har købt den i leo også, og jeg planlægger hundrede at beholde begge!

 • Har du et godt tip til cykelture i maxikjoler?
  Jeg cykler altid, og noget tøj er bare ikke helt så smart i den sammenhæng.

  • Jeg samler simpelthen en håndfuld stof og holder på det i den ene hånd. Man kan sagtens holde på både det og styret samtidig, og så er der ingen ko på isen. 😀

 • Har ikke fundet en maxikjole, der virker på 188 cm, de går til midt læg og så skal man jo barberer de ben og smøre solcreme på ? Der er ellers mangle flotte ?

  • Lotte, du skal da bare lure på Asos Tall! Jeg formåede, at finde en der var for lang til mine 186 sidste år! 🙂

 • 158cm og maxikjoler er ikke en god kombi, men jeg misunder jer der kan bære dem!! Den klæder dig virkelig godt!

 • EJ okay damer! Blev helt trist af at læse i kommentarfeltet hvor mange “lave” kvinder, som tænker, de ikke kan have en maxikjole på….

  Jeg er 159 og ejer flere maxikjoler – elsker dem!

 • Det er virkelig en smuk kjole, og du ser gudeskøn ud! Et enkelt spørgsmål – får polyesterstoffet ikke en til at svede helt vildt på varme dage?

  • Njoeh, i princippet er polyester jo ikke fantastisk svedvenligt, men hvis du kigger på modellen, er den jo meget flowy, og den sidder fx ikke til under armene, så der er ingen ko på isen for mit vedkommende. 😀

 • Og så ente jeg lige med at klikke 2 kjoler hjem – den på billedet sidder så fint på dig og tænke at jeg før har haft held med at købe kjoler som du har været “model” i. Så dette bliver mine første maxikjoler 🙂

 • 159 cm her, som lige købt 3 lange maxi nederdele ??? og Anne fra Grønnebakken… omg..havde helt glemt hvor fantastisk en serie det var/er ❤❤❤ ligger den mon på nogen streaming tjeneste?

 • Hvor er den enormt fin den kjole, du viser. Jeg hoppede straks ind på Ellos, men faldt for en anden kjole, som dog ikke er maxi, så nu bliver jeg nød til at barbere ben 😉

Der er lukket for kommentarer.