Jeg er jo Bridget Jones #373

1. I sidste uge bitchede jeg over, at jeg havde fået mit første myggestik, og så kom Nemesis og bed mig i røven. Bogstaveligt talt. Og på hele højre skulderblad, begge knæ og venstre læg.

2. I forgårs kradsede jeg så heftigt, at jeg endte med at knække en negl.

3. Jeg har besluttet mig for at investere i et par pæne og komfortable sandaler, så jeg for en gangs skyld ikke skal tilbringe sommeren med ømme fødder, men jeg er legit i tvivl om, hvorvidt så nogle overhovedet findes. (Her er der altid nogen, der er så søde at foreslå Birkenstocks, hvorefter jeg må skuffe dem hårdt ved at sige, at jeg synes, Birkenstocks er det grimmeste i hele verden. :D)

4. Købte mælk. Satte ikke mælk i køleskabet. Mælkeløs morgenmad er pænt fesen, når man spiser havregryn.

5. I går var jeg til fødselsdag hos Lillemor, hvor der blandt andet blev lagt snedige planer semi bag min ryg om at bryde ind i min lejlighed og samle de der reoler, der har stået i papkasser i min stue siden december ’17. Jeg bebrejder dem ikke.

6. Jeg havde i øvrigt også mere travlt med at være halvfuld allerede, før maden kom på bordet. #classytype

7. Tina har to katte, som jeg selvfølgelig ivrigt hilste på ad flere omgange. Hvilket også betød, at Herbert nægtede at tale med mig, da jeg kom hjem igen.

8. Stødte på en mand på Tinder, jeg så lidt til for omkring tre år siden. Hans alder har ikke ændret sig i mellemtiden. Gad vide, hvor gammel han i virkeligheden er?

9. Jeg købte for nylig et par shorts på Asos, fordi well, det var varmt, og jeg ville gerne have et par shorts. Jeg modtog et par lange bukser, der virkelig lignede de shorts, jeg havde bestilt, bare væsentligt længere. Mon det er sådan et nyt DIY-koncept?

10. Det er irrationelt, hvor hidsig jeg bliver, når jeg kommer ind i min Aldi, og de ikke har flere osteboller. I ved jo godt, at det er hovedårsagen til mit besøg!

Kommentarer (40)

Der er lukket for kommentarer.