Grammys 2019 ifølge Miriam

 

Den her røde løber var mildest talt et hot mess. Det var stramt at finde to favoritter. Jeg endte med Lady Gaga, selvom hun lidt ligner et Hershey’s Kiss, og Maren Morris, selvom hun har citronskiver på skulderen. Men der havde ikke skullet synderligt meget til at stikke nogen af dem.

Der var to store trends, der gik igen. Den ene var fuldstændigt absurde ærmer. Jeg vil æde min metaforiske hat på, at Hennesy Caolina rent faktisk kunne flyve med dem der. Heidi Klum… Jeg er nået til et punkt, hvor jeg overvejer principielt at udelukke hende fra de her indlæg, for hun er altid på min liste, og i virkeligheden burde andre også have en chance, ikke?

Den anden store trend var lyserød, og jeg kan virkelig godt lide lyserød. Eller, det kunne jeg i hvert fald før den her røde løber. Nu er jeg usikker. Jeg ved ikke, om det var Post Malones cameltoe eller Katy Perrys toiletbørsteskørt, der gjorde det, men jeg føler mig traumatiseret.

St. Vincent aka Luna fra Bamse & Kylling: The sexy years. Jennifer Lopez ligner en af de der crazy kvinder fra Texas, der har slået et ukendt antal ægtemænd ihjel og knalder the pool boy i smug.

Jeg tror muligvis, Kylie Jenners outfit er min favorit af alle de absurde. Primært fordi det der med at have handsker viklet rundt om halsen minder mig enormt meget om børn, der har deres vanter i snor i flyverdragten. Til Kylies forsvar ser de der specifikke handsker også ud til, at de er noget for store, og hun skulle jo nødig tabe dem. Cardi Bs ensemble er bare decideret bizart, og det er svært at finde ud af, hvilken joke man skal gå med. Elisabeth foreslog kraveagame, som er et sært firben, der ligesom har en krave om halsen, det kan slå ud. Jeg var selv lidt ude i The Birth of Venus, men jeg er også fristet til at sammenligne med en Lileep, selvom jeg er indforstået med, at størstedelen af jer nok ikke er det rette publikum til en Pokémon-joke. Also, hvor nederen må det være at have brugt så meget tid på sit handskegame kun for at blive overhalet indenom af en KarJenner?

Billeder fra people.com

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.