Jeg er jo Bridget Jones #363

1. Jeg kan godt lide at køre lidt på joken om, at jeg efter at have fået Herbert er blevet en slags småbørnsmor. Jeg tilbragte imidlertid min fredag aften med at bage pizzasnegle og drikke rødvin, og nu er jeg i tvivl om, hvorvidt det overhovedet er en joke mere.

2. Min krop reagerede på ovenstående ved at gøre mig sløj, og natten efter havde jeg den særeste feberdrøm featuring min ekskæreste og min seneste eksflirt. Jeg vågnede fuldstændig badet i sved og meget, meget taknemmelig over, at jeg var alene i min seng.

3. Jeg var til barnedåb i dag i mine vaskekælder-ballerinaer, som muligvis er det mest smadrede par sko, jeg ejer, men jeg havde det elendigt og kunne ikke overskue høje hæle, så planen var mine trofaste Marc Jacobs mouse flats. Bortset fra at Herbert åbenbart har gemt den venstre sko.

4. Ja, jeg kan objektivt godt se det sjove i, at han er stukket af med en sko, der ligner en mus, men i realiteten er jeg seriøst pissed over, at han fik mig til at forlade mit hjem med så forfærdelige sko på.

5. Præsten, der døbte min venindes datter, er i øvrigt lillebror til en pige, jeg engang har gået i klasse med i folkeskolen. Jeg har meget svært ved at forstå, at et menneske, der i mit hoved stadig er omkring ni år gammel, på en eller anden måde kan være præst.

6. Der er halv pris på Essence-neglelakker i Føtex pt (jeg tror, det er i alle butikker, jeg har i hvert fald en 100% succesrate), hvilket sætter dem ned til syv kroner, og det er så åndssvagt lav en pris, at jeg muligvis har købt mere neglelak, end de fleste får brugt på en livstid.

7. Med en ferie (forhåbentlig!) i horisonten tænkte jeg, at jeg ville få fikset mine Céline-solbriller. Der er gået en skrue, så den ene “stang” er faldet af, hvilket heldigvis er meget nemt at gøre noget ved. Hvis altså ikke den stang nu var sporløst forsvundet.

8. For næsten en måned siden lagde jeg en kæmpe ordre hos Asos, og jeg endnu ikke fået sendt det tilbage, der ikke duede. Der er for seriøst mange penge, og fristen nærmer sig hastigt. Det er en ny leg, jeg er begyndt at lege sådan lidt ufrivilligt. Jeg kalder den “russisk retur roulette”.

9. Forleden var jeg ved at besvare beskeder på Instagram, da Herbert stædigt krævede opmærksomhed og i den forbindelse fik slettet beskeden. Jeg kan ikke huske, hvem den var fra, så hvis der sidder en derud og føler sig ignoreret, så vil jeg gerne undskylde!

10. …Og ja, jeg er klar over, at dette segment måske burde skifte navn til “Herbert er jo Bridget Jones”. Selvom han mest af alt bare lidt er en røv.

Kommentarer (7)

 • Nr 8. Det er vist ikke en konkurrence man gider vinde, men da jeg ryddede op den anden dag fandt jeg returvarer fra 2017. De var seriøst pakket med label og det hele – skulle bare have været afleveret ?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

 • Hahaha! Jeg leger samme russiske retur roulette med ASOS lige nu. Like whyyyyy?????‍♀️??‍♀️ Seriøst, en af de sorte ASOS kjoler farvede min krop efter at ha’ prøvet den i 2 min??‍♀️

  • Hahaha samme her! ??‍♀️
   Jeg tror muligvis, fristen udløber i morgen… Så jeg kan vel lige nå det i dag?! ?

 • Jeg mødte en dreng, jeg havde passet, da han var lille, mens jeg ventede på bussen fra min fødeby til Kbh, for nogle måneder siden.
  På de 5 min. jeg synes, der er gået siden dengang, er han åbenbart blevet til en 2 meter høj universitetsstuderende ?
  Jeg følte mig SÅ gammel ? ?

 • Har stadig tøj liggende fra 2016, ’17 og ’18. Seriøst penge ud af butikken. Nogen får glæde af dem mere end jeg gør. Suk. Hej Røde Kors butik.

Der er lukket for kommentarer.