Kommentarer (17)

 • Mht. Fjernbetjening.
  Appen peel remote er genial, så virker mobilen pludselig som fjernbetjening 🙂

 • Hende der finder sig i for meget pis

  # Tømmermands-bæ
  Dét nummer lavede jeg første gang jeg skulle overnatte ved min nye kæreste ? Pinligt!!

  # Long gone sex med manden
  Jo tak, jeg har ikke haft sex med min mand siden vores datter var 1,5 år gammel. Hun bliver nu 7 år til marts ?

  # Dig der ikke kan lide din far
  I know EXACTLY what you mean! Det er ikke mit indlæg, men kunne godt have været det ??

  • Får i sex andre steder fra eller ikke?
   Er jeres kærlighedsliv stadig det samme som under sex?
   Hvorfor har i ikke sex? Er det lysten der er forsvundet eller stress i hverdagen?
   🙂

 • Kollegaen i blenderen…. jeg har en kollega hvor jeg vil betale for at få lov at trykke på en blenderknap ?

   • Seriøst!?
    Troede ikke det var muligt at få afvide hvem der havde været inde på ens insta eller ens facebook.

    Må hellere stalke lidt mindre ?
    Pinligt..

    • Jeg ved ikke, hvor mange detaljer, de der apps giver, men de registrerer i hvert fald unfollows og den slags.

 • På de fleste fladskærme er der faktisk knapper under skærmen, men en app er da smartere. DON’T PANIC.

  Til alle par, der ikke har haft sex længe: der er ingen formel for, hvordan ens parforhold skal være – hvordan ens kærlighed udleves. Sex er da vigtigt, ville være ked af at undvære det, men jeg er endnu mere ked af at se par, der måske ikke har så stort et sexbehov, opfatte deres parforhold som “forkert”. Et ægteskab består jo også af venskab, tillid, tryghed, samarbejde. Det lyder måske knapt så sexet som sex og lidenskab, men med årene kan ens følelser udvikle sig og faktisk blive dybere. Hvis man mangler den seksuelle dimension til at opnå samhørighed og intimitet, så er det selvfølgelig et problem, men det er jo ikke usædvanligt, at sexlivet ændrer sig, så man skal ikke føle, at parforholdet er “ringere” end før.

 • Altså, jeg er ret vild med hemmelighederne Miriam, men jeg forstår altså ikke helt hvordan nummer 4 er en hemmelighed? Hvordan kan det være du tager den med? Er det for at give folk en mulighed for at få sagt noget højt, der er svært? Eller er det mig der ikke forstår et eller andet?

  • Yes, lige præcis. Der er mange af hemmelighederne, der i princippet slet ikke er hemmeligheder. Det er også tunge ting, sjove historier og alt indimellem. 🙂

Der er lukket for kommentarer.