SAG Awards ifølge Miriam

Traditionen tro lægger vi ud med mine to favoritter, og jeg er åbenbart i et meget hvidt humør. Gaga vinder på trods af flossede kanter soleklart i min bog i særdeleshed på grund af den samlede styling. Jeg er vild med det! Margot Robbies kjole er ikke bare pæn, den ligner heller ikke rigtigt noget andet, jeg kan huske, og originalitet er guld.

På den mindre positive side giver Tran Jeongs kjole mig seriøse associationer til en patient, der ligger åben på operationsbordet, men jeg har også set virkelig meget Grey’s Anatomy på det seneste. Til min egen store overraskelse hader jeg ikke Laverne Cox’ overdrevet draperede look, men jeg er simpelthen nødt til at påpege, hvor meget det ligner et gardin. Af den slags ens bedsteforældre har hængende.

Overordnet set er jeg egentlig okay med hele harness-trenden, men det der er decideret sært, Michael B. Jordan. Also, mangler du en knap? Det er ingen hemmelighed, at jeg synes, det er synd og skam, når kvinderne vælger bukser til den røde løber (#dårligfeminist), men den her gang er jeg ekstra træt af det, fordi sløjfens lange “hale” grangiveligt får det til at se ud, som om Emma Stone har glemt at stikke armen i det ene ærme.

Guyssssss, pufærmer er tilbage! I repeat: PUFÆRMER ER TILBAGE! Jeg kommer til at være usædvanligt alene med den her holdtning, men jeg knuselsker pufærmer på den grimfede måde. At de i dette tilfælde sidder på to meget lidt kønne kjoler, det er så selvfølgelig en streg i regningen.

Emily Blunt er en slags levende perfektion. Altid. Men… Hvorfor har hun valgt en kjole med udsmykninger, der minder allermest om de der plastikdimser med ståltråd i, man bruger til at lukke brødposer med? Jeg ved faktisk ikke, hvem Rhea Seehorn er, men fra nu af vil jeg aldrig referere til hende som andet end “kluddermutter”.

Billeder fra people.com.

Kommentarer (6)

  • Joeh… Margot Robbies kjole ligner faktisk noget, vi har set før: en Kählervase. Og hvis jeg kniber øjnene sammen, så kan jeg få Emily Blunts kjole til at ligne kønsdele af både den ene og den anden slags (og faktisk også samtidig, hvis du forstår) (indsæt selv abe der holder sig for øjnene)

  • Jeg synes Emily Blunts ‘udsmykning’ ligner kønslæber—- ik’ at der er noget i vejen med det, altså #ikkesådårlgfeminist_trorjegnok

Der er lukket for kommentarer.