Jeg er jo Bridget Jones #361

1. Klokken er 17.37, der er åbenbart håndboldfinale, og jeg føler en lille smule, jeg svigter mit land ved at være relativt ligeglad.

2. …Alternativt har jeg bare fået nok af bolde, da Herbert for nylig har genfundet sit yndlingslegetøj, han ellers havde smidt væk. Hvilket selvfølgelig er dejligt, der er bare det lille aber dabei, at det er en bold med en bjælde i, og det bliver temmelig hurtigt irriterende.

3. Også irriterende: Når man næsten lige har skiftet sengetøj, og ens kat spæner direkte fra den meget våde altan op i sengen og efterlader møgbeskidte poteaftryk på lagenet.

4. Forleden havde jeg en virkelig dårlig dag, og selvom jeg er lidt småfattig for tiden, besluttede jeg mig for at treate mig selv med en Ben & Jerry’s. Og så var Salted Caramel Brownie udsolgt. Jeg satte mig næsten ned og tudede lige der i butikken.

5. Min genbo har stadig sit julepynt oppe, og jeg kan kun være en lille smule stolt af, at det i år ikke er mig.

6. Instagram er begyndte at notifikere mig om, at jeg har ulæste beskeder, hvilket jeg konsekvent kommer til at læse som “ulækre beskeder”. SÅ ofte får jeg alligevel ikke dick pics.

7. Mine lægge hader vinteren. De bliver så tørre, at jeg kradser dem til blods på semidaglig basis. Bruger helt uhyggelige mængder bodylotion.

8. En eller anden stædig telefonsælger har fået fingrene i mit nummer, og selvom jeg stædigt ignorerer hans opkald, ringer han alligevel dagligt. Hvis jeg blokerer nummeret, ringer han bare fra et næsten magen til. Det er lige før, jeg overvejer at tage telefonen og rose hans stædighed! 😀

9. Det der kæmpestore blå mærke på min skulder. Hvor kommer det fra? Burde jeg ikke have registreret at få det? Hvem slår på mig, mens jeg sover min salige nattesøvn?

10. Forleden drømte jeg forresten, at ost var udgået (ja, sådan som helhed og på verdensplan), og det tog mig meget lang tid at blive okay igen, efter jeg vågnede.

Kommentarer (18)

 • Du kan bede telefonsælgeren om at slette dig fra deres liste, det skal de gøre når man tilbagekalder sit samtykke til kontakt ?

 • Krops- og ansigtsolien fra Mellisa kan jeg ikke leve uden, og den er virkelig en life saver for knastørre ben. Mine ankler plejer at have det hårdt om vinteren, men efter den her olie er kommet på hylden herhjemme, er mine ankler blevet virkelig pæne (jep, pæne ankler!). Ekstra win er, at den er med økologiske ingredienser, og den er ikke fyldt med alt muligt halløj ?
  Du får lige er link til den her: https://www.matas.dk/mellisa-ansigts–og-kropsolie-200-ml?searchphrase=Mellisa%20kropsolie&activepage=1&totalhits=1&filtered=False

 • Men hvor køber man den der saltes caramel brownie (når den ikke er udsolgt) vil sp gerne smage men kan ikke finde ?

  • Der skal du som regel i en kiosk/7Eleven eller på en tankstation. De har generelt et bedre udvalg end supermarkederne, men lige den her plejer de også at have i Føtex.

 • Arganolie er et mirakelmiddel til tør hud… min søn havde også blødende lægge/skinneben – efter 4-5 dage hvor vi smurte dem i det inden sengetid var de fine igen ☺️
  (Nej du bad ikke om råd ?)

 • Når den insisterende telefonsælger bliver VED med at ringe, får jeg min mand til at svare tlf og med sin dybe stemme kælent sige “Det er lystige Lailas luderservice, du taler med Laila” – de plejer ikke at ringe igen??‍♀️

 • Jeg er totalt øko-hysterisk med mad, huspleje osv.
  MEN, når hele kroppen bare klør, brænder og svier af tørhed, så vælter jeg mig gerne i Matas’ Carbamidcreme 10%, som efter min mening er den eneste creme der virkeligt duer til den slags.

 • De fleste call centre har automatisk opringning. Dvs. hvis man ikke tager telefonen kommer man tilbage i køen igen og bliver ringet op næste gang det er “ens tur”. Hvis man først er blevet fanget i en sådan løkke er den eneste måde at få dem til at holde op desværre ved at tage telefonen :-/ (eller være tilpas stædig og bare vente til kampagnen er overstået… det varer sjældent mere end 1-2 uger)

 • Jeg har selv været telefonsælger, og når man sidder der og ringer rundt, sker det fra en automatisk nummerudvælgelse. Der sidder ikke én specifik sælger og ringer til dit nummer igen og igen. Nummeret er i rotation i firmaet og bliver ved at være det indtil du tager telefonen og frabeder dig at de ringer igen. Hvis du derimod siger at du ikke har tid, forbliver du på listen, og så ringer de bare igen dagen efter. Der er altså ingen vej uden om hvis du vil slippe af med dem 😉

 • Den lejlighedskompleks min bus passer inden den rammer endestationen, der var engang en som havde julepynten stående til April måned. Det var skægt, indtil man fandt ud af vedkommende som boede i dén lejlighed, lå død længe… og ingen tog notis af det. Så julepynt længe efter jul burde vække nogen alarmklokker.

  Jeg tænker stadig på den stakkels person, at ingen gad? at tænke nærmere over, at der var julepynt i vinduerne langt ud på foråret.

  • Jeg kan se, der er liv derinde, så jeg tror ikke, der er fare på færde i dette tilfælde. 🙂

 • Mine albuer kører også frosthad – og min hjerne samtidig. Fandme svært som cykelist, ikke at være en smule rædselslagen (og dermed i min verden også arrig), så snart jeg skal ud.

  – A

 • Jeg hader også telefonsælgere! Meen sidst jeg blev ringet op blev det faktisk ret sjovt, han startede med at ville fortælle om hvad jeg nu skulle købe. Der fik jeg ham stoppet og rost at det sikkert var noget godt noget, men at jeg ikke ville kunne støtte eller købe, så det var spild af tid fra hans side. Så slog jeg over i hvorfor jeg ikke kunne, sygemeldt på 10. måned bl.a. Bl.a. Så blev han meget forvirret og skyndte sig at undskylde, jeg fik sagt at det var okay og at jeg havde tid nok og sagtens kunne høre lidt om det. Han lagde meget hurtigt på ?
  Måske var det kun sjovt fordi mit liv generelt er ret kedeligt ? men det gjorde min dag fantastisk ?

Der er lukket for kommentarer.