Kommentarer (28)

 • Så mange jeg kan relatere til – specielt den første! Jeg er dog meget åben om at jeg dømmer folk på deres toiletpapir og hvor blødt det er. 😉 Fik en tidligere kollega til at købe nyt toiletpapir (indrømmede hun senere) da vi alle skulle drikke drinks ved hende inden et firmaarrangement. Haha

 • Til fodboldnavnehemmeligheden: speak now or forever be silent. Jeg ville bruge navnet (hvis du kan lide det) og aldrig sige et ord om det?

 • Dig der ikke vil giftes – det kan godt være jeg ikke er en tæt veninde, men jeg vil hjertens gerne holde et polterabend for dig ? Alle fortjener et polterabend! Miriam er velkommen til at dele mine oplysninger med dig ☺️

 • Til dig der er gravid – Læg dig på knæ foran toilettet i stedet for at sidde på hug…
  Så har du lettere ved at knibe sammen samtidig med du kaster op ?
  (Bare et råd fra en der har stået i samme situation)

  • Sikke et godt råd. Jeg kan heller ikke kaste op uden at komme til at tisse på damme tid. Det skal prøves ✌?

 • Polterabends med få veninder er SÅ hyggelige. Go go go for at blive gift. Det må absolut ikke være en hindring.

 • Man behøver da ikke have særlig mange veninder, for at have en god polterabend?
  Jeg har 3 veninder, og jeg havde en bedste og sjoveste dag/aften, da det var min tur ?

 • DIg med polterabend. Du er ikke alene. Jeg skal giftes til sommer og har EN veninde. Har frygtet det med polterabend så længe. Føler det er SÅ pinligt. Men det skal ikke stoppe mig fra at blive gift. Selvom jeg får lidt ondt i maven over det, men fuck hvad andre tænker!

 • Jeg har meget få veninder, og min polterabend var verdens skønneste! ❤️
  Jeg tænkte ligesom du nu gør, og skammede mig faktisk, men det skal man slet ikke! Hvorfor skal du have 50 veninder, hvis de fleste af de venskaber så bare er overfladiske? Jeg rummer få men virkelig gode og tætte veninder.

 • Til dig, der måske/måske ikke vil giftes: Ville det mon være en mulighed at være helt ærlig overfor de veninder, du anser for at være dine tætteste veninder og sige, at du skal giftes (altså hvis det nu er dét du skal) og at du anser vedkommende for at være din tætteste veninde og håber at hun har lyst til at arrangere din polterabend? Jeg tror, ærlighed er vejen frem i relationer og er med til at gøre relationer tryggere og tættere.

 • Jeg har ikke så mange tætte veninder, men jeg har nok til at jeg blev skuffet over at der ikke blev holdt et polterabend for mig, da jeg blev gift.
  Min mand, som har været med til at holde for alle hans venner, fik heller ikke et. De er den samme gruppe venner, som har hængt sammen siden gymnasiet.

  • Betina jeg fik helt ondt i maven over din kommentar. Hvor er det bare tarveligt! Håber i har fået nævnt det engang ved lejlighed.

 • Dig med polterabend-problemet – jeg har samme problem! Jeg har ikke engang en kæreste og jeg skal slet ikke giftes i nærmeste fremtid, men jeg har stadig seriøse kriser over det.

 • Dit værd afhænger ikke af størrelsen på din vennekreds. En lille polterabend kan være fuldt ud lige så fantastisk som en stor en af slagsen. Lad endelig ikke det holde dig tilbage. Held og lykke med forhåbentlig kommende bryllup og helt fantastisk (lille eller stor) polterabend 🙂

 • Dig med polterabenden ..
  Om I bliver 3 eller 15 synes jeg er fuldstændig ligemeget! Du skal jo bare have en fantastisk dag med dine veninder og så er antallet fløjtende ligegyldigt 🙂

  Mine veninder havde arrangere en dejlig dag for mig, og de havde også inviteret min mor, søskende og faktisk også to faster med, som deltag noget af dagen. Det var vildt hyggeligt. Så bare en idé til, at det måske ikke kun behøver at være veninder 🙂

 • Vi holdte et meget lille bryllup med de nærmeste. Min veninde holdte en polterabend for to. Min bedste ven stødte til senere og det var sjovt og hyggeligt og lige mig. Hold bryllup der skal nok blive en polterabend til dig også.

 • Har haft de bedste fester og ture i byen med én veninde ad gangen. Med det rette selskab, også ens eget, er livet aldrig kedeligt, og det behøver en polterabend heller ikke at være, selvom man kun er et par stykker. Personligt ville jeg ikke kunne rumme en kæmpe omgangskreds, hvis relationen skal have lidt dybde, uden at jeg dog ville sætte et maksimalangivelse på.

 • Til hende med chokolade kalenderen… ku man ikke skære den op i bunden. Trække formen ud og tømme den for godterne og så lægge et lille brev ind i formen: Den, der gemmer til natten, gemmer til katten 🙂
  Og lime den pænt sammen igen.
  Det ville da være en super joke – og mon ikke han spiser den ordentligt næste jul 😉 Det kan godt blive for gammelt chokolade. Det er ikke noget at spøge med.

Der er lukket for kommentarer.