Jeg er jo Bridget Jones #359

1. Jeg ligger syg på dag fire-fem-agtigt, og når jeg er syg, så er jeg det på mandemåden, hvor jeg er seriøst ynkelig og ret overbevist om, at jeg faktisk ligger på mit dødsleje.

2. Har hostet så meget, at jeg er oprigtigt bange for, om jeg har ødelagt noget indvendigt, men jeg vil godt vedkende mig, at paranoiaen potentielt hænger sammen med, at jeg ikke laver meget andet end at binge Grey’s Anatomy.

3. Grundet sygdom har jeg for første gang lagt en ordre hos Nemlig.com. Den primære grund til, at jeg ikke har gjort det tidligere, er, at de har et minimumsbeløb på 400 kroner, og som enmandshusholdning kommer jeg ca. aldrig op i de beløb, men jeg var desperat efter varm kakao og flere Pamol.

4. Købte også færdiglavet tarteletfyld, hvilket jeg blev seriøst positivt overrasket over kvaliteten af, så er det bare ærgerligt, at min sygdomshjerne glemte tarteletskallerne. (Jeg spiser det som suppe i stedet, det går glimrende).

5. (Her kunne man så spørge mig, hvorfor jeg ikke bare fik nogen til at komme med Pamol og/eller tarteletskaller til mig, men jeg er et underligt stædigt menneske, der helst vil klare tingene selv, også selvom det betyder at bruge 400 kroner på semiunødvendige ting. Og kopnudler).

6. I øvrigt tror jeg måske, Nemlig.com fornemmede, at jeg ville skulle bruge lidt overtalelse for at blive en tilbagevendende kunde, så de sendte mig en gratis plade Marabou med min ordre. Well played.

7. I min sørgelige tilstand har jeg også brugt ret lang tid på at vinduesshoppe online. Kunne godt bruge en ny kjole eller fem. Det er dog ikke meget held, jeg har haft med det. Seriøse shoutouts til alle, der kan bære sådan en kjole her. Jeg kan ikke. (Reklamelink)

8. Har til gengæld fundet et par af mine bucket list-sko sat ned med 60%. Og de er kun tilbage i min størrelse. De koster bare stadig over 4000 kroner. Suk. #firstworldproblems

9. Jeg vil vildt gerne begynde at se “You” på Netflix, for den skulle være dumt god, og den er right up my alley, men jeg har en fornemmelse af, at det måske ikke er verdens bedste idé, når man skal forestille at have lidt håb tilbage i forhold til det der med at date.

10. På den anden side har jeg i denne uge fået omkring 10 DMs fra mellemøstlige mænd, der synes jeg er smuk og vil giftes med mig, så der er altid den vej.

Kommentarer (13)

 • Jeg synes You er alt for intens. Jeg elskede bogen, så jeg håbede virkelig, serien ville være fantastisk. Penn spiller rollen til punkt og prikke, men oven på Gossip Girl lå den også lidt til højrebenet :p Jeg tror dog ikke lige, den er noget for mig i det lange løb. Jeg har brug for ting, man kan binge og/eller have kørende i bagrgunden, og You hører ikke til i nogen af de kategorier. Det sagt, forstår jeg dog rosen, da de virkelig slipper afsted med hele skurken som helten ideen, hvis man er til Dexter lignende serier, er den helt sikkert et kig værd. PS: Jeg tror ikke kun du mister troen på dating, men potentielt også lysten til at leve af at være fuldtidsblogger med de creeps, der potentielt findes der ude.

  Og god bedring!

 • You er så pisse god ? så gør dig endelig den tjeneste at se den. Jeg har/havde lille crush på Penn Badgley og er desværre nok ødelagt efter at have set den. Men han spiller virkelig godt. Glæder mig til sæson 2 ?

  Rigtig god bedre til dig ❤️

 • Savner flere sko indlæg, så er nysgerrig, hvilke har du kig på?

  Bruger i øvrigt også Nemlig, eller Rema (ingen 400kr. minimum) når jeg er syg hjemme og kæreste er ude at rejse og forældrene er langt væk i Jylland

  • Rema er smart, men jeg bor for langt fra en Rema til, at nogen vil opsamle min ordre, desværre. Det er et par af Nicholas Kirkwoods Ava. De er så dødfine!

 • “You” er virkelig fed, intens og spændende! Jeg kan også anbefale “Sex Education”! ??? Så hele 1.sæson på to dage. Vildt sjov, relatable og lærerig ???

 • Må jeg foreslå, at du vender kjolen omvendt? Så er der sikkert mange, der ville få god glæde af det match ? god bedring

 • You er virkelig god. Jeg synes ikke, den har ødelagt min tro på mænd (ikke mere end det var i forvejen???).

 • Jeg blev faktisk lidt skuffet over You efter at alle bare har sagt at det er den bedste serie i nyere tid. Jeg synes slet ikke første halvdel er så intens som jeg havde regnet med. Men anden halvdel fangede mig.
  Jeg synes at Penn spiller fantastisk, og jeg er vild med alle de nuancer der er i hans karakter. Jeg kan også godt lide at det lidt er en romantisk/kærligheds serie der ikke skal være som alle de andre, og man ved aldrig helt hvad man skal regne med.
  Men helt klart værd at se, og jeg tror ikke at den som sådan får dig til at miste troen på kærligheden. På sin egen måde, har hovedpersonen en rigtig stærk tro på kærlighed og den eneste ene, han kan bare ikke rigtig håndtere modgang på en fornuftig måde.

 • Du skal se, please like me, på Netflix. Den er SÅÅÅ god. Intelligent, sjov og vel lavet ??????

  Bare giv 1-2 afsnit en chance!

 • Jeg har lidt et ambivalent forhold til “you”, for jeg synes faktisk ikke at den er sindsygt fantastik og alligevel så kan jeg ikke lade den være ? Men du har ret i at man lidt går og mistænker at alle fremmede mænd kan være stalkere ?

 • Hvis vi skal op på minimumsbeløbet, køber vi tit Slagter Lunds færdigretter på frost. De er gode at have liggende til dage, hvor man kun gider koge ris/lave mos. God bedring

Der er lukket for kommentarer.