Golden Globes 2019 ifølge Miriam

Uish, det var en hård start på awardåret. Ikke bare synes jeg, de helt forkert vandt, jeg havde også urimeligt svært ved at finde bare to kjoler på den røde løber, jeg faktisk syntes var sådan virkelig smukke. Og I bliver måske næppe heller enige med mig, for Sandra Ohs er primært valgt, fordi jeg synes, den har lidt lækre 80’er-vibes, og jeg er en 80’er-hore. Jeg ved godt, det ser ud, som om hun har starten af en origami-svane på skulderen, men jeg digger det. Emily Blunts kjole minder mig utroligt meget om Burberrys Warrior-kollektion for efterhånden nogle år siden (omend det er en McQueen), og jeg var besat af den kollektion, hvorfor hun altså også ender i min top to.

På den mindre positive liste har Elisabeth Moss måttet fremstille en kjole ud af sit onenightstands habitjakke til sin walk of shame, mens Melissa McCarthy er ude i noget med fancy troldmandsrober á la Merlin fra “Sværdet i stenen”.

Hvert år er der mindst én, der vælger gallakjole/buks-kombien, og jeg lærer aldrig nogensinde at forstå det. I det her tilfælde er der oven i købet lidt bandage-effekt over Julia Roberts’ overdel, som om hun lige har fået fjernet et ribben eller to. Danai Gurira. Hvad kan jeg sige andet end: “This girl is on fiyaaaaaaaaaah!”

Sweet baby Jesus, Maya Rudolph! The ruffles! They burn! Heidi Klum, dette er sidste gang, du får en plads på min liste. På nuværende tidspunkt er jeg 100% overbevist om, at du bare tager pis på os.

Glenn Close vidste godt, hun ville vinde, for hun slagtede en ged i sin ceremonielle kåbe lige inden, hun ankom til den røde løber. Debra Messing, jeg elsker dig helt ind i sjælen, men det ser ud, som om nogen har bedazzled Jon Snows vinterpels.

Billeder fra people.com

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.