Jeg er jo Bridget Jones #358

1. Jeg glemmer altid noget, når jeg skal pakke. Da jeg tog til Jylland på juleferie, glemte jeg mine hårprodukter, hvilket betyder, at jeg i næsten to uger har haft meget tvivlsomt hår.

2. Nårh ja, og så glemte jeg den clementin, der lå på køkkenbordet til turen, hvilket betyder, at jeg kom hjem til flere bananfluer, end jeg i mit liv har set.

3. Hvis I synes, ovenstående punkt lyder bekendt, så er det, fordi det ikke er første gang, jeg har lavet det stunt.

4. På vej hjem glemte jeg halvdelen af mine julegaver. Ah, shucks.

5. Havde taget sådan et lille konfettirør med til julen. Vi fyrede det af d. 25. Holy fuck. Det skød ikke som vanligt med papir, men derimod med platic, der takket være statisk elektricitet hang fast på ALT! Der sad stadig noget på lampen, da jeg tog hjem d. 3.

6. Overordnet set gik det fint med jul i et markant størrelsesreduceret hjem. Hvis man ser bort fra den aften, hvor min far intet galt så i at starte et tre kvarter langt printjob lige ved siden af mit hoved, da jeg lige var gået i seng.

7. Herberts primære kælenavn er Herbse. Jeg syntes, det var sødt, indtil min søster meddelte mig, at hun kun kan associere det med herpes.

8. Apropos Herbert, så stjal han i forgårs nat min læbepomade fra mit natbord, og jeg kan pinedød ikke finde ud af, hvor han har gemt den!

9. I går havde jeg en lortedag og smed en video på intastories af mig opløst i gråd fra sengen, fordi det var jubilæum for den dag, jeg fik Frank, og jeg savnede ham helt horribelt. Man ser imidlertid ikke så godt med øjnene fulde af tårer, hvorfor jeg faretruende sent opdagede, at jeg i videoen flashede noget virkelig seriøst sideboob. Sorry til alle dem, der bemærkede det!

10. Spiste en flødebolle. Så at jeg havde tabt et stykke kokos. Samlede det op og puttede det i munden. Konkluderede, at det slet ikke var kokos, men derimod et stykke kattegrus.

Kommentarer (7)

  • Åh nej den sidste… haha! Jeg havde engang en hamster, jeg spiste chokolade i sengen hvor hamsteren også løb rundt. Troede jeg havde tabt noget chokolade… det var så ikke chokolade.

  • Den sidste, jeg tabte engang et stykke forårsrulle i sofaen som jeg samlede op og spiste fordi det jo var sidste bid! Mit marsvin løb dengang frit i sofaen. Jeg fik mere end forårsrulle i munden…

  • Nr. 8 – jeg kender det så godt…. Gad vide om de har en eller anden hemmelig hule, hvor alle ens småting ender?

  • Jeg har også em gang spist en hamsterlort fordi jeg troede det var en lille lakrids der var faldet ved siden af min pose

Der er lukket for kommentarer.